Combinatie abonnement tuinmagazines

Tuinbladen combi-abonnementen

Lees je favoriete tuinmagazine met korting

De herfst brengt naast veel kleurenpracht een mooie tijdelijke actie van de tuinmagazines de Tuin op Tafel, Tuinseizoen en Landidee: als je een combinatie-abonnement van de Tuin op Tafel met Tuinseizoen of Landidee neemt profiteer je van korting tot 51%! Lees er meer over in dit artikel.

Combi abonnement de Tuin op TafelHet heeft even geduurd, maar de herfst is nu toch eindelijk begonnen. Voor wie van tuinieren houdt breekt weer een mooi maar ook druk seizoen aan. In de siertuin moet er blad worden geharkt, en voor wie veel eiken in de tuin heeft: eikels verzamelen voordat ze zich met zo'n dikke penwortel vastzetten in de grond! Verder moet er waar nodig gesnoeid en eventueel een laatste mestbeurt voor het gazon gegeven worden. De vroege herfst is ook de ideale tijd om struiken te verplanten (even wachten tot ze hun blad hebben laten vallen) en vaste planten te scheuren of delen en te herplanten. Wie een moestuin onderhoudt moet in verband met mogelijke nachtvorst gevoelige gewassen gaan beschermen en onrijpe tomaten plukken om ze binnen verder te laten rijpen. Verder kunnen echte herfstgewassen als wortels, bloemkool, spinazie, andijvie, kool, pastinaak en bieten worden geoogst en is het ook de ideale tijd om nieuwe fruitbomen en bessenstruiken te planten.

De Tuin op Tafel combi-abonnement met Tuinseizoen of LandideeNaast al deze werkzaamheden valt er natuurlijk vooral veel te genieten: denk aan de de schitterende bladverkleuring van bomen en struiken, de heerlijke herfstgeuren die paddestoelen en gevallen bladeren verspreiden en de prachtige licht- en schaduweffecten veroorzaakt door het strijklicht van de steeds lager staande zon. De tuinbladen Tuinseizoen (voor siertuinen) de Tuin op Tafel (voor moestuinen) en Landidee (voor als het grote werk klaar is en je echt kunt gaan genieten van je tuin en/of de opbrengst daarvan) haken hier perfect op in. Als je blij wordt van lekker midden tussen het groen met je vingers in de aarde wroeten, frisse lucht opsnuiven en genieten van al het moois wat de natuur voortbrengt dan zijn dit de perfecte tijdschriften voor je.

De drie eerder genoemde bladen kun je nu tijdelijk heel voordelig met extra korting ten opzichte van afzonderlijke abonnementen als combi-abonnement aanvragen. Hierbij heb je de de keuze uit 2 pakketten:

  1. Combinatie 1Combinatie-abonnement De Tuin op Tafel en Tuinseizoen: De ideale combinatie voor wie voornamelijk graag in de siertuin bezig is maar ook interesse heeft in het inrichten van een (kleine) moestuin. Hierbij ontvang je een jaar lang ieder kwartaal het moestuinblad de Tuin op Tafel en tien keer het tijdschrift Tuinseizoen voor maar 49 euro 95. Normaalgesproken betaal je voor 10x Tuinseizoen in de winkel € 59,90 en voor vier losse edities van de Tuin op Tafel € 27,80: in totaal dus 87,70. Dat betekent dat je met dit gecombineerde jaarabonnement 43% korting krijgt op in totaal veertien prachtige tuintijdschriften
  2. Combinatie 2Combinatie-abonnement De Tuin op Tafel en Landidee: Ook hier krijg je een fikse korting, van maar liefst 51%! Je ontvangt vier keer de Tuin op Tafel en 6x Landidee voor maar 29,95. Zes edities Landidee kosten normaal los al 33 euro, met de Tuin op Tafel erbij komt het totaal uit op 60 euro 80. Je bespaart dus meer dan de helft, ruim 30 euro.

Over de Tuin op Tafel

De Tuin op Tafel coverDe Tuin op Tafel heeft als motto 'Grow it, Cook it, Eat it'. Hoofdredacteur en moestuinfreak Angelo Dorny geeft je in het blad ieder kwartaal de beste tips met betrekking tot zaaien, kweken, oogsten om het meeste uit je moestuin te halen qua opbrengst en plezier. Maar dat is nog maar het begin. Met je pas geoogste groenten, fruit en kruiden kun je natuurlijk zelf de lekkerste gerechten maken, en ook dit aspect komt uitgebreid aan bod. Je leert ook hoe je oogst het beste kunt bewaren, bijvoorbeeld door groenten te fermenteren. De Tuin op Tafel is geschikt voor zowel voor de beginnende als de gevorderde moestuinier.

Over Tuinseizoen

Tuinseizoen coverHet blad Tuinseizoen bestaat eigenlijk al sinds 1986 maar heette eerst Bloemen en Planten en heeft voordat het in 2015 uiteindelijk Tuinseizoen werd ook nog een paar jaar Bloem & Plant geheten. In Tuinseizoen kan ieder type tuinier zijn weg vinden: of je nu echt groene vingers hebt en tuinieren en tuinen een way of life zijn voor je, of als je gewoon van tuinieren als ontspanning houdt. Het blad heeft schitterende fotografie van planten en tuinen en biedt mooie verhalen van zowel professionals als mensen die hobbymatig bezig zijn met hun tuin. Verder krijg je natuurlijk volop praktische tips voor de aanleg en inrichting van de siertuin en kruidentuin en wordt je in ieder nummer herinnerd aan wat er moet gebeuren in de betreffende maand of het betreffende seizoen.

Over Landidee

Landidee coverLandidee is het blad voor iedereen die het landleven en de pure waarden van het leven een warm hart toedraagt. In het tijdschrift, dat iedere twee maanden verschijnt, is er veel aandacht voor heerlijke recepten met eigen oogst of streekproducten, de natuur en tuinieren als ontspanning en gezonde bezigheid. Daarnaast in het magazine ook alles over interieur en wonen, cultureel erfgoed, lekker creatief bezig zijn en gezondheid. Iedere editie van Landidee biedt volop inspiratie en ideeën voor het huidige seizoen.

Deel dit artikel:

Afbeelding: Basket of Veg van Micolo J onder CC BY 2.0

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws