Dagjes en avondjes uit met korting bij Uitjekrant.nl

Uit je krant: dagjes weg en avondjes uit

Uitjes voor iedereen

Uitjekrant is de ticket winkel met korting op leuke avondjes uit en dagjes of weekendjes weg. Het aanbod van de komende winter bestaat uit onder andere wellness, (kerst)concerten, musicals, met korting naar de Winter Efteling en veel meer!

Uitjekrant: leuke dagjes en weekendjes weg en avondjes uitKent u Uitjekrant.nl al? Deze website, een gezamenlijk initiatief van de grote landelijke kranten het Algemeen Dagblad, de Volkskrant, Trouw, Het Parool en de zeven regionale dagbladen van de Persgroep, te weten het Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, BN/De Stem, de Provinciaal Zeeuwse Courant, Twentsche Courant Tubantia, De Stentor en De Gelderlander, is de plek waar u terecht kunt voor de leukste dagjes en avondjes uit. Een leuk gevonden naam met een meervoudige betekenis: de uitjes-aanbiedingen op de website komen namelijk meestal 'uit de krant' en zijn in een aantal gevallen, zoals bijvoorbeeld in het geval van de abonneedagen in de Efteling, exclusief voor abonnees.

Voor welke soorten uitjes kunt u zoal aanbiedingen verwachten? We zetten het op een rijtje:

Dagjes uit

  • Met de krant met 50% korting naar de Winter EftelingAttracties en pretparken: denk hierbij aan de Efteling, de Julianatoren, Madurodam en Attractiepark Slagharen. Tijdens de Winter Efteling Abonneedagen betaalt uw krant de helft van uw ticket en kunt u dus voor minder dan 20 euro per persoon een dagje met 50% korting genieten van de sfeervolle Efteling in wintertooi: de wereld waar de Sneeuwprinses samen met haar Vuurprins woont. Ook naar Slagharen kunt u tot en met 8 januari 2017 voor de helft van de prijs!
  • Dierentuinen: regelmatig kunt u met flinke korting een bezoekje brengen aan één van de vele dierenparken die ons land rijk is.
  • Musea: de herfst en winter zijn bij uitstek geschikt om een leuk en leerzaam bezoekje te brengen aan een museum. Momenteel kunt u voordelig tot het eind van het jaar naar het Spoorwegmuseum in Utrecht of de prehistorie, de Romeinse tijd en de Middeleeuwen van dichtbij beleven in Archeon in Alphen a/d Rijn. Het aanbod van acties van musea wisselt regelmatig, dus regelmatig de website bezoeken is een aanrader!
  • Met 60% korting naar de ZwaluwhoeveWellness: ga aan het eind van het jaar heerlijk ontspannen relaxen in de vernieuwde Zwaluwhoeve. Dit resort ligt lekker centraal in Nederland, op de Veluwe, en biedt tal van mogelijkheden om weer helemaal bij te komen van het drukke jaar. U kunt tot en met eind februari 2017 met liefst 60% korting genieten van een heerlijk dagje welness.
  • Experiences: maak je droom werkelijkheid en rij zelf in een Aston Martin, een Audi R8, Porsche, Lamborghini Gallardo of een Ferrari 360 Modena in unieke experiences. Leuk om cadeau te geven met kerst! Of wat te denken van een slipcursus om veiliger te leren rijden? Altijd handig voordat je die dure sportwagen zelf koopt. Niet zo'n autoliefhebber? Ga dan lekker blokarten op het strand of vlieg mee in een EC 120 B helikopter.
  • Voetbalwedstrijden: regelmatig heeft Uitjekrant tickets met korting beschikbaar voor interessante wedstrijden, zowel interlands als competiewedstrijden.

Avondjes uit

  • Uitjekrant: leuke dagjes en weekendjes weg en avondjes uitMusicals: van 7 december 2016 tot 13 januari 2017 kunt u met 10 euro korting naar de Ciske de Rat musical in de DeLaMar theater in Amsterdam. Hier neemt Danny de Munk definitief afscheid van het karakter dat hem als 12-jarig jongetje landelijk bekend maakte. In dit vervolg op de film uit 1984 kunt u zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. De recensies in onder andere de Telegraaf, Trouw, het AD en het Parool waren zonder uitzondering lovend, dus dit mag u niet missen! Uiteraard komt ook de klassieker en nummer-1 hit uit 1984 'Ik voel me zo verdomd alleen' voorbij. Van 20 december tot 5 februari kunt u met 20 euro korting naar Jesus Christ Superstar in de RAI in Amsterdam, het World Forum Theater in Den Haag of de Martiniplaza in Groningen. Verder zijn er momenteel ook leuke acties voor Chaplin, de musical over het leven van Charlie Chaplin, Hair de musical, A Chorus Line en de komedie Boeing Boeing.
  • Kerstconcert met Cor BakkerMuziekvoorstellingen: de periode rond kerst en oud en nieuw is de perfecte tijd om met uw man, vrouw of het hele gezin een sfeervol concert bij te wonen. Van 10 tot 24 december krijgt u 50% korting op de Kerstconcerten met Vleugels met de pianovirtuozen Cor Bakker en Louis van Dijk, dirigent Pieter Jan Leusink, The Bach Choir of the Netherlands en de solisten Eva Schuurman, Olga Zinovieva en Martinus Leusink. Houdt u van blues, gospel, soul en pop? Dan is het theaterconcert van Big, Black & Beautiful waarschijnlijk meer iets voor u. U kunt kiezen uit verschillende locaties en krijgt 15% korting op deze spetterende show, van 9 december tot 29 januari. Andere actuele voorstellingen zijn onder andere the Simon & Garfunkel Story (van 26 februari tot 19 april 2017), de Elvis Presley-tribute We Remember Elvis Presley, het concert van het Afrikaanse 9-koppige muziekgezelschap Abafazi en Holland zingt Hazes op 24 maart met Anouk, Johnny de Mol, Jeroen van de Boom, Xander de Buisonjém Willeke Alberti en nog veel meer bekende Nederlanders.
  • Theater en shows: in dit genre kunt u de komende tijd onder andere voordelig naar het Groot Kerstcircus in Den Haag (24 december tot 8 januari), het betoverende de Notenkraker on Ice (16 december tot 8 januari) en het Wintercircus in Utrecht (24 december tot 5 januari).

Nachtjes weg

Denk hierbij aan weekenjes weg of mini-vakanties. Momenteel kunt u al vanaf 98 euro een driedaagse mini-cruise naar het culturele en levendige Leeds of het prachtige York met middeleeuws centrum boeken.

Uitjekrant logoDe aanbiedingen op Uitjekrant.nl gelden voor het overgrote deel voor alle publiek. Wilt u ook graag profiteren van exclusief abonneevoordeel? Met een abonnement op 1 van de genoemde kranten kunt u als trouwe lezer van speciale acties profiteren waar anderen geen toegang tot hebben. Bij de Volkskrant is dit 'Volkskrant Inclusief', bij Trouw 'Trouw Exclusief, bij het Parool heet het 'Meer Parool' en bij de overige dagbladen 'De <Krantnaam> Club'. Wellicht het overwegen waard!

Deel dit artikel:

Afbeelding: Marvel van CODYody onder CC BY 2.0

Delen via


KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws