Kies uw DVD-set bij een abonnement op de VPRO Gids
Home

VPRO Gids met DVD-box cadeau

Koot & Bie of Mind of the Universe

Kies nu bij een abonnement op de VPRO Gids voor een leuk cadeau: de 3-DVD box 'Toen blijkt Nu' van Koot & Bie of de 2-DVD 'The Mind of the Universe' met daarop alle tien afleveringen van de tv-serie 'The Mind of the Universe' waarin programmamaker Robbert Dijkgraaf u meeneemt naar de toekomst.

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

DVD Box cadeau bij de VPRO GidsDe VPRO Gids, de tvgids van omroepvereniging VPRO, heeft momenteel een tweetal aantrekkelijke aanbiedingen voor nieuwe abonnees. Als u besluit een jaarabonnement op dit programmablad te nemen kunt u kiezen uit twee leuke welkomstgeschenken: de DVD-box 'Toen blijkt Nu' van van Kooten en de Bie met daarin drie dvd's met in totaal tien nog niet eerder op DVD verschenen films (ruim 9 uur materiaal) én een boekje of de 2-DVD 'The Mind of the Universe' met daarop alle tien afleveringen van de serie over wetenschap gemaakt door Robbert Dijkgraaf.

Profiteer nu snel van dit mooie aanbod, dan krijgt u de VPRO gids binnenkort automatisch iedere week in de bus met 30% korting ten opzichte van de prijs van losse edities.

Voor wie is de VPRO Gids?

Cover over LubachKijk u graag naar de betere programma's en films met diepgang op de publieke zenders in binnen- en buitenland en bent u geïnteresseerd in geschiedenis, wetenschap, literatuur en de betere muziek en documentaires? Dan is de VPRO Gids de tvgids voor u.

De VPRO Gids staat, net als de omroep zelf, bekend om zijn vrijzinnigheid. Het programmablad is in meerdere opzichten uniek te noemen. Ten eerste is er natuurlijk altijd de tot de verbeelding sprekende, vaak kunstzinnige of experimentele cover die zowel de voor- als achterkant beslaat.Cover: de verwacthingsmaatschappijVele bekende en minder bekende grafici en andere kunstenaars hebben sinds de eerste uitgave in 1926 (toen heette het blad nog 'Vrije Geluiden', de naam VPRO Gids is pas sinds 1974 in gebruik) één of meerdere gidscovers voor de VPRO Gids ontworpen. Onder hen onder andere de illustrator Fiep Westendorp (bekend van de Annie M.G. Schmidt boeken), auteur Jan Wolkers, striptekenaar Kamagurka, Jiskefet-acteur Michiel Romeyn, programmamaker Wim T. Schippers en architect Ben van Berkel. De cover is zo'n kenmerkend iets voor de VPRO Gids dat er een aantal jaar geleden zelfs een boek over verschenen is met daarin de mooiste en meest opvallende ontwerpen, uiteraard voorzien van de nodige tekst en uitleg. Een aanrader, als u 'm nog kunt vinden.

Cover over Radio 1 Naast de bijzondere aandacht voor de cover onderscheidt de VPRO Gids zich ook door meer dan andere tv gidsen aandacht te besteden aan de programma's van de niet-commerciëe Nederlandse, Belgische, Duitse en Britse omroepen. Verder worden per dag de beste programma's en films besproken in de rubrieken 'Etalage' en 'Filmselectie'. Ook hier ligt de nadruk op het aanbod van de publieke omroepen. Columns van Arnon Grunberg, A.L. Snijders en Esther Gerritsen en interviews met mensen die er toe doen maken de VPRO Gids tenslotte helemaal af.

Wilt u de VPRO Gids eerst gedurende tien weken uitproberen? Dat kan ook, er zijn proefabonnementen van 10 en 26 weken beschikbaar. Kiest u toch liever voor een andere gids? Neem dan een kijkje bij onze overige tv gids aanbiedingen. In dit overzicht staan alle courante acties van programmabladen. Het aanbod wisselt regelmatig en sommige acties zijn maar enkele weken beschikbaar; het loont dus de moeite om regelmatig te kijken of er iets voor u tussen zit!

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws