Denksport Varia Scheurblok aanbieding

Proefabonnement op Denksport Varia Scheurblok

Denksport Varia Scheurblok
Varia Scheurblok 3*

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Varia Scheurblok op 3-sterren niveau is één van de recente uitgaven in het assortiment van puzzelbladenmaker Denksport. De scheurblokken van Denksport zijn handige, lekker dikke puzzelpockets op een ultra-compact formaat (plusminus 12 bij 16 cm) dat je makkelijk overal mee naar toe kunt nemen: als geheel of, als je nog lichter wilt pakken, één of een paar losse velletjes. Superhandig voor als je een dagje met zo weinig mogelijk bagage ergens naar toe moet en onderweg of op de plaats van bestemming een uurtje de tijd moet zien te doden. Maar natuurlijk kun je ook gewoon lekker thuis op de bank of in de tuin puzzelen. Verder heb je nooit meer ruzie over wie er wanneer mag puzzelen: je kunt door de handige perforatierandjes de puzzels gewoon uitscheuren en makkelijk delen met je familie of huisgenoten!

Hou je van veel variatie op het gebied van puzzels? Dan is Varia 3* Scheurblok een goede keuze. In deze uitgave, die iedere zeven weken verschijnt, vind je maar liefst 144 puzzels! Dat betekent dat je er elke week 20 en elke dag bijna 3 kunt maken voordat de volgende editie uitkomt! Alle puzzels in dit scheurblok zijn op drie sterren niveau: niet te moeilijk, maar heerlijk als ontspannen vorm van tijdverdrijf. En mocht je er soms toch niet helemaal uitkomen, of gewoon willen controleren of je alles goed hebt gedaan: op de achterkant van iedere puzzel vind je de oplossing. Handig!

De soorten puzzels die je kunt vinden in Varia 3* Scheurblok zijn onder andere de welbekende Zweedse puzzels, kruiswoordfilippines, woordzoekers en varianten daarop waaronder de doolhofwoordzoeker, sudoku's, legpuzzels, tectonic, binaire puzzels ('nullen en enen'), piramidepuzzels, doorlopers, cijfercode-puzzels, zeeslag en tentje-boompje. Daarnaast vind je in dit dikke puzzelblok ook minder bekende varianten waaronder:

 • De Margriet-puzzel: Hier moet je de woorden met de klok mee invullen, in een soort honingraatvorm. De omschrijvingen staan in het midden, en de eerste letter wordt aangegeven met een pijltje. Alle woorden zijn zes letters lang bij deze variant.
 • De bloempuzzel: een variatie op de kruiswoordpuzzel in de vorm van een bloem. In de binnenste bloemblaadjes vind je de oplossing.
 • Bochtenwerk: bij deze variant op de kruiswoordpuzzel moet je niet alleen horizontaal en verticaal, maar soms ook woorden 'in een bocht' vinden bij de omschrijvingen.
 • Letterbox: zoek alle letters die meer dan één keer voorkomen en streep deze door. De overgebleven letters vormen samen een woord.
 • Kruiswoord zoeken: dit is in feite een omgekeerde kruiswoordpuzzel. Het is hier de bedoeling om net zoals bij het normale kruiswoordraadsel de oplossingen te vinden bij omschrijvingen. Echter: de oplossingen staan al in het diagram. Aan jou de taak om deze te vinden en door te strepen, zoals bij een woordzoeker dus.

Naast het Varia Scheurblok zijn er van Denksport ook de volgende scheurblokken:

 • Logisch Scheurblok - lekker logisch puzzelen op een niveau van 2 tot 4 sterren: sudoku's, tectonics, binaire puzzels en nog veel meer soorten logische puzzels!
 • Sudoku Scheurblok - de dikste sudokubundel van Denksport met sudoku's op 1, 2, 3 en 4 sterren niveau, voor de hele familie dus!
 • Filippine Scheurblok - voor de echte liefhebbers: een scheurblok op met alleen maar 3-sterren filippinepuzzels waaronder kruiswoordfilippines, quizfilippines, woordrijgen en klinkerloos.
 • Woordzoeker Scheurblok - een dik blok met 144 woordzoekers op driesterren niveau in alle soorten en maten, waaronder ook miljoenenzoekers en symboolzoekers.

Neem nu een abonnement op het Varia Scheurblok of één van de andere handige scheurblokken van Denksport met het eerste jaar maar liefst 25% korting op de prijs die je in de winkel moet betalen voor losse puzzelboekjes! Als abonnee hoef je verder de deur niet uit en krijg je de nieuwste editie altijd een paar dagen voordat deze in de winkels ligt gratis thuisbezorgd.

Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vanaf dat moment iedere maand opzegbaar is met inachtneming van de verschijningstermijn van het blad. Geef je het abonnement cadeau dan stopt de bezorging automatisch na 7 nummers. Denksport Varia 3* Scheurblok is een uitgave van Keesing Nederland BV, het blok verschijnt zeven keer per jaar.

Deel deze Denksport Varia Scheurblok aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Denksport Varia Scheurblok »
Titel: Denksport Varia Scheurblok
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in puzzelbladen

Het blad Win!
Win!
Proefabonnement: 5x Win! 20,25

Bent u ook zo gek op puzzelen? Lekker ontspannen op de bank of in de tuin? Iedere keer weer veel puzzelplezier met Win (voorheen Bingo)!
 67 recensiesUw besparing: 0,75

4%
korting
Van € 21,00 voor € 20,25
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het puzzelblad Kruiswoord puzzelboekjes
Denksport Kruiswoord Puzzels 3 sterren
Proefabonnement: 5x Denksport Kruiswoord 3 sterren 16,45

Maak kennis met vele varianten op het bekende kruiswoordraadsel. Puzzel vijf edities lang mee met Denksport Kruiswoord puzzelboeken! Proefabonnement stopt automatisch!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 1,80

10%
korting
Van € 18,25 voor € 16,45
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het puzzelblad Denksport Cijfercode 3*
Denksport Cijfercode 3 sterren
Proefabonnement: 5x Denksport Cijfercode 3 sterren 16,45

Met de cijfercode puzzels van Denksport heeft u iedere vier weken volop puzzelplezier. Ontdek welk getal bij welke letter hoort en kraak hiermee de code!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 1,80

10%
korting
Van € 18,25 voor € 16,45
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Denksport Varia Scheurblok proefabonnement aanbieding, rubriek puzzelboeken. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Denksport Varia 3* Bundel
Denksport Logisch Scheurblok
Denksport Sudoku Kampioen 3-4*
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws