Denksport Filippine Scheurblok aanbieding

Proefabonnement op Denksport Filippine Scheurblok

Filippine 3* Scheurblok
Denksport Filippine Scheurblok

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


In het Filippine Scheurblok van Denksport vind je iedere 8 weken maar liefst 144 filippinepuzzels in verscheidene vormen: onder andere kruiswoordfilippines, quizfilippines, woordrijgen en klinkerloos. Kun je geen genoeg krijgen van deze puzzelsoort waarbij je, naarmate je meer oplossingen vindt, automatisch steeds verder op weg geholpen wordt omdat de letters corresponderen met de cijfers in de vakjes en je deze dus alvast kunt invullen? Dan is dit scheurblok een echte aanrader!

De scheurblokken van Denksport zijn handige, compacte puzzelblokken en door hun afmeting zeer geschikt voor wie onafscheidelijk van zijn of haar puzzelboekje is en het dus graag overal mee naar toe wil nemen. De afmetingen zijn slechts 12 bij 16 centimeter bij ruim 1 cm dik, maar er staan wel altijd 144 puzzels in! Dat steek je natuurlijk zo in je tas, en op die manier heb je dus altijd en overal een voorraadje puzzels bij je. Door het handige scheurrandje is het ook eenvoudig om maar een paar velletjes mee te nemen of puzzels te delen met familie of vrienden. Naast het Filippine Scheurblok zijn er van Denksport ook andere blokken met populaire puzzelsoorten, te weten:

  • Voorkant Logisch ScheurblokDenksport Logisch Scheurblok - voor de liefhebber van logische puzzels. Verlies je in de wereld van de logica met een enorme lading sudoku's (ook de chaos en killer varianten), binaire puzzels (ook wel bekend als 'nullen en enen'), het superverslavende tectonic, tentje-boompje, kamertje verhuren, bruggen bouwen, zeeslag, hitori en futoshiki. Dit alles op het niveau van 2 tot 4 sterren.
  • Voorkant Varia ScheurblokDenksport Varia Scheurblok - ben je meer van de klassieke puzzelvormen dan is dit 3-sterren blok vast helemaal jouw ding: iedere editie kun je je storten op nieuwe Zweedse raadsels, kruiswoordfilippines, woordzoekers, legpuzzels, piramides, doorlopers en meer. Af en toe kom je in dit blok ook een logische puzzel tegen.
  • Denksport Sudoku Scheurblok - het puzzelblok voor diegenen die geen genoeg kunnen krijgen van sudoku's. Puzzelen kan hier op het niveau van 1 tot 4 sterren.
  • Denksport Woordzoeker Scheurblok - woorden, symbolen en getallen zoeken voor de hele familie. Dit scheurblok staat iedere vier weken bol van de woordzoekers, symbolenzoekers en miljoenenzoekers in alle denkbare varianten, op het niveau van 3 sterren.

Voor de echte liefhebbers van filippine puzzels zijn er ook nog andere uitgaven in de 10 voor taal serie van Denksport, ondere andere de 10 voor Taal Quizkrakers en de 10 voor Taal Filippine Klassiek.

Neem nu een abonnement met korting op het Filippine 3* Scheurblok, dan krijg je het eerste jaar maar liefst 25% korting op de prijs van losse edities. Als bijkomend voordeel hoef je niet meer naar de winkel voor je favoriete puzzelblad maar krijg je het nieuwe nummer altijd, een paar dagen voordat deze in de schappen van je lokale boekwinkel of supermarkt ligt, gratis thuisbezorgd.

Deze actie geldt alleen in Nederland voor nieuwe abonnees. Het abonnement van 7 nummers voor jezelf loopt tot wederopzegging en kan na de eerste abonnementsperiode maandelijks opgezegd worden. Opzeggen is gemakkelijk en kan per e-mail (klantenservice@denksport.nl), post of telefonisch. Het cadeau abonnement voor iemand anders (het factuuradres dient af te wijken van het bezorgadres) stopt automatisch. Filippine Scheurblok is een uitgave van Keesing Nederland; het puzzelblok verschijnt 7 keer per jaar.

Deel deze Denksport Filippine Scheurblok aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Denksport Filippine Scheurblok »
Titel: Denksport Filippine Scheurblok
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in puzzelbladen

Het blad Win!
Win!
Proefabonnement: 5x Win! 22,55

Bent u ook zo gek op puzzelen? Lekker ontspannen op de bank of in de tuin? Iedere keer weer veel puzzelplezier met Win (voorheen Bingo)!
 67 recensiesUw besparing: 1,20

5%
korting
Van € 23,75 voor € 22,55
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het puzzelblad Kruiswoord puzzelboekjes
Denksport Kruiswoord Puzzels 3 sterren
Proefabonnement: 5x Denksport Kruiswoord 3 sterren 17,80

Maak kennis met vele varianten op het bekende kruiswoordraadsel. Puzzel vijf edities lang mee met Denksport Kruiswoord puzzelboeken! Proefabonnement stopt automatisch!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 0,95

5%
korting
Van € 18,75 voor € 17,80
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het puzzelblad Denksport Cijfercode 3*
Denksport Cijfercode 3 sterren
Proefabonnement: 5x Denksport Cijfercode 3 sterren 17,80

Met de cijfercode puzzels van Denksport heeft u iedere vier weken volop puzzelplezier. Ontdek welk getal bij welke letter hoort en kraak hiermee de code!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 0,95

5%
korting
Van € 18,75 voor € 17,80
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het puzzelboek Filippine 3* Vakantieboek
Denksport Filippine Vakantieboek
Proefabonnement: 5x Filippine 3* Vakantieboek 20,20

Het Filippine drie-sterren Vakantieboek is een puzzeluitgave voor de echte liefhebber van filippines met een enorme variatie aan vormen en soorten vragen
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 1,05

5%
korting
Van € 21,25 voor € 20,20
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Denksport Filippine Scheurblok proefabonnement aanbieding, rubriek puzzelboeken. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
10 voor Taal Filippines
10 voor Taal Quizkrakers
Denksport Legpuzzel Vakantieboek
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws