Denksport Varia 3* Pocket proefabonnement aanbieding
Home

Proefabonnement op Denksport Varia 3* Pocket

Proefabonnement: 5x Denksport Varia 3* Pocket 23,70
Denksport Varia 3* Pocket
Actuele editie
301 - 8 februari 2024
Volgende editie
302 - 7 maart 2024
Vandaag over 2 weken

Het Varia 3* Pocket puzzelblad van Denksport bevat iedere vier weken maar liefst 94 puzzels in allerlei soorten: filippines, woordzoekers, sudoku's, logische puzzels en nog veel meer. Nu 5 nummers vrijblijvend op proef of kies voor een jaarabonnement van 13 edities!

Bekijk de actie »
Dit proefabonnement stopt automatisch
Denksport Varia 3* Pocket logo

Alle Denksport Varia 3* Pocket abonnement aanbiedingen

 1. 5x Denksport Varia 3* Pocket 23,70 = 4,74 per blad
  proefabonnement - stopt automatisch
 2. 13x Denksport Varia 3* Pocket 58,40 = 4,49 per blad
  jaarabonnement
      Meeste voordeel - 2% korting

Denksport Varia 3* Pocket lees je nu al vanaf € 23.70

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
5 nummers 23,70   Bestel aflopend
13 nummers 58,40 2% Bestel doorlopend

Het Varia Pocket puzzelboekje op 3-sterren niveau is één van de recente uitgaven in het assortiment van puzzelbladenmaker Denksport. De pockets van Denksport zijn handige puzzelpockets op een compact formaat (plusminus 14 bij 19 cm) die je makkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Superhandig voor als je een dagje met zo weinig mogelijk bagage ergens naar toe moet en onderweg of op de plaats van bestemming een uurtje de tijd moet zien te doden. Maar natuurlijk kun je ook gewoon lekker thuis op de bank of in de tuin puzzelen.

Hou je van veel variatie op het gebied van puzzels? Dan is Varia 3* Pocket een goede keuze. In deze uitgave, die iedere vier weken verschijnt, vind je maar liefst 94 puzzels! Dat betekent dat je er elke week ruim 20 en elke dag 3 kunt maken voordat de volgende editie uitkomt! Alle puzzels in deze puzzelpocket zijn op drie sterren niveau: niet te moeilijk, maar heerlijk als ontspannen vorm van tijdverdrijf. En mocht je er soms toch niet helemaal uitkomen, of gewoon willen controleren of je alles goed hebt gedaan: achterin vind je de oplossingen. Handig!

De soorten puzzels die je kunt vinden in Varia 3* Pocket zijn onder andere de welbekende Zweedse puzzels, kruiswoordfilippines, woordzoekers en varianten daarop waaronder de doolhofwoordzoeker, sudoku's, legpuzzels, tectonic, binaire puzzels ('nullen en enen'), piramidepuzzels, doorlopers, cijfercode-puzzels, zeeslag en tentje-boompje. Daarnaast vind je in dit dikke puzzelblad ook minder bekende varianten waaronder:

 • De Margriet-puzzel: Hier moet je de woorden met de klok mee invullen, in een soort honingraatvorm. De omschrijvingen staan in het midden, en de eerste letter wordt aangegeven met een pijltje. Alle woorden zijn zes letters lang bij deze variant.
 • De bloempuzzel: een variatie op de kruiswoordpuzzel in de vorm van een bloem. In de binnenste bloemblaadjes vind je de oplossing.
 • Bochtenwerk: bij deze variant op de kruiswoordpuzzel moet je niet alleen horizontaal en verticaal, maar soms ook woorden 'in een bocht' vinden bij de omschrijvingen.
 • Letterbox: zoek alle letters die meer dan één keer voorkomen en streep deze door. De overgebleven letters vormen samen een woord.
 • Kruiswoord zoeken: dit is in feite een omgekeerde kruiswoordpuzzel. Het is hier de bedoeling om net zoals bij het normale kruiswoordraadsel de oplossingen te vinden bij omschrijvingen. Echter: de oplossingen staan al in het diagram. Aan jou de taak om deze te vinden en door te strepen, zoals bij een woordzoeker dus.

Neem nu een abonnement op de Varia Pocket of één van de andere puzzelbladen van Denksport! Als abonnee hoef je verder de deur niet uit en krijg je de nieuwste editie altijd een paar dagen voordat deze in de winkels ligt gratis thuisbezorgd.

Het proefabonnement van vijf nummers stopt automatisch. Het abonnement van 13 nummers (1 jaar) voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vanaf dat moment iedere maand opzegbaar is met inachtneming van de verschijningstermijn van het blad. Denksport Varia 3* Pocket is een uitgave van Keesing Nederland BV, het blad verschijnt dertien keer per jaar.

Deel deze Denksport Varia 3* Pocket aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Denksport Varia 3* Pocket »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Varia Pocket 3* acties met korting

Aanbieding 1 - Proefabonnement: 5x Denksport Varia 3* Pocket € 23,70  stopt automatisch: ja

Van
23,00
Voor23,70

Vijf keer Varia Pocket 3* voor 23,70. Het proefabonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 13x Denksport Varia 3* Pocket € 58,40  stopt automatisch: nee

Van
59,80
Voor58,40
Korting2 %
2%
korting

Neem nu een jaarabonnement op Denksport Varia 3* Pocket en ontvang iedere vier weken nieuwe puzzels in de bus!

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Meer abonnementen in puzzelbladen

Het blad Win!
Win!
Proefabonnement: 5x Win! 27,30

Bent u ook zo gek op puzzelen? Lekker ontspannen op de bank of in de tuin? Iedere keer weer veel puzzelplezier met Win (voorheen Bingo)! Proefabonnement stopt automatisch!
 67 recensiesUw besparing: 0,20

1%
korting
Van € 27,50 voor € 27,30
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het puzzelblad Denksport Cijfercode 3 sterren
Denksport Cijfercode 3*
Proefabonnement: 5x Denksport Cijfercode 3 sterren 22,80

Met de cijfercode puzzels van Denksport heeft u iedere vier weken volop puzzelplezier. Ontdek welk getal bij welke letter hoort en kraak hiermee de code!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 1,20

5%
korting
Van € 24,00 voor € 22,80
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het puzzelblad Miljoenenzoekers 3*
Denksport Woordzoeker 3* Miljoenenzoekers
Proefabonnement: 5x Denksport Woordzoeker Miljoenenzoekers 3* 14,75

Woordzoeker Miljoenenzoekers 3* van Denksport is hét ideale puzzelboekje voor op reis, vanwege het handige pocketformaat. Met in iedere editie leuke woordzoekers voor tussendoor inclusief een aantal leuke varianten op de klassieke woordzoeker. Neem nu een automatisch aflopend proefabonnement of kies voor een jaarabonnement met extra korting op Denksport Miljoenenzoekers en krijg iedere zeven weken een nieuwe voorraad miljoenenzoekers om lekker getallen te zoeken in een diagram!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 0,75

5%
korting
Van € 15,50 voor € 14,75
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Denksport Varia 3* Pocket proefabonnement aanbieding, rubriek puzzelboeken. Prijswijzigingen voorbehouden.
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws