Reformatorisch Dagblad aanbieding

Proefabonnement op het Reformatorisch Dagblad

het Reformatorisch Dagblad
RD

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke christelijke krant voor jong en oud van bevindelijk gereformeerde signatuur die sinds 1971 bestaat en momenteel een oplage kent van +/- 60.000 exemplaren. Dit dagblad brengt het dagelijks nieuws uit binnen- en buitenland alsmede achtergronden en opinies en probeert deze binnen bijbelse kaders te plaatsen en aan christelijke waarden en normen te toetsen. Het Reformatorisch Dagblad baseert zich hierbij op en onderschrijft de gereformeerde belijdenisgeschriften (de Drie Formulieren van Enigheid).

Naast binnen- en buitenlands nieuws en berichten over economie, samenleving en kerk verschijnt bij het RD iedere dag een speciaal thema-katern waarin respectievelijk cultuur (maandag: Talent), wetenschap (dinsdag: Spectrum), literatuur (woendag: Boeken), het geloof (donderdag: Kerkplein) en de samenleving (vrijdag: Mensen) uitgebreid belicht worden. Op zaterdag zijn er twee katernen: Accent, met opinie-artikelen, en Voorkeur, een bijlage over wonen, reizen, huis & tuin, auto's en dieren. De zaterdageditie bevat ook Claxon en Magneet, de twee pagina's voor jongeren.

Al met al maakt dit het Reformatorisch Dagblad tot een krant met een eigen, gedegen identiteit voor de christen van vandaag. Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu een vrijblijvend proefabonnement van twee weken!

Deze aanbieding is alleen geldig in Nederland. Abonnementsvoorwaarden zijn als volgt: het proefabonnement van twee weken stopt automatisch. Het Reformatorisch Dagblad wordt uitgegeven door de Erdee Media Groep; het dagblad verschijnt zes dagen per week (van maandag t/m zaterdag).

Deel deze Reformatorisch Dagblad aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Negen Reformatorisch Dagblad recensies »
Titel: Reformatorisch Dagblad
7.8 /10, 9 reviews
Gemiddelde waardering: Gemiddeld cijfer: 7.8  ( 7.8 )

Meer proefabonnementen in kranten

De krant de VK
Volkskrant
Proefabonnement: 24x VK Compleet 4,-

Neem de Volkskrant 4 weken op proef voor slechts 1 euro per week. U ontvangt de papieren krant en heeft tevens iedere dag toegang tot de digitale versie van VK. Het proefabonnement stopt automatisch!
 53 recensiesUw besparing: 68,76

95%
korting
Van € 72,76 voor € 4,-
Dit proefabonnement van 24 nummers stopt automatisch
De krant het AD Algemeen Dagblad
AD Algemeen Dagblad
Proefabonnement: 24x AD Compleet 4,-

AD aanbieding: lees de krant nu 4 weken op proef voor slechts 1 euro per week. Het proefabonnement stopt automatisch en betreft zowel de papieren krant als toegang tot de digitale versie van het AD.
 67 recensiesUw besparing: 55,00

93%
korting
Van € 59,00 voor € 4,-
Dit proefabonnement van 24 nummers stopt automatisch
De krant de Telegraaf
Telegraaf
Kies zelf uw Telegraaf abonnement (Zaterdag, Compleet of Digitaal) en looptijd

Neem een abonnement op de Telegraaf van 1, 2 of 3 jaar met korting oplopend tot 52% en kies hierbij uit Compleet (maandag t/m zaterdag + digitaal) , Weekend (zaterdag + digitaal) of 100% digitaal. Deze aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe abonnees.
 74 recensiesUw besparing: 95,68

28%
korting
Slechts0,81 per krant
 
Het dagblad Trouw
Trouw Dagblad
Proefabonnement: 24x Trouw 4,-

Lees Trouw Dagblad nu van maandag t/m zaterdag op papier en de hele week digitaal voor slechts 1 euro per week. Het proefabonnement stopt automatisch.
 negentien recensiesUw besparing: 60,00

94%
korting
Van € 64,00 voor € 4,-
Dit proefabonnement van 24 nummers stopt automatisch
De krant nrc.next
nrc.next
nrc.next zaterdag + alle dagen digitaal

Lees nrc.next nu 1 jaar op zaterdag op papier + krijg de hele week toegang tot alle digitale edities van maandag t/m zaterdag. Profiteer van het actietarief van 14 euro 99 per maand, dat is maar liefst 52% korting op de normale abonnementsprijs!
 negen recensiesUw besparing: 191,88

52%
korting
Slechts0,58 per krant
 
Meer tijdschriften en kranten:
Reformatorisch Dagblad proefabonnement aanbieding, rubriek dagbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Trouw Dagblad
proef abonnement
Trouw Dagblad
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws