Krijg een boek naar keuze cadeau bij je favoriete dagblad!

Kranten zomeractie 2019 met bestseller cadeau

Leesvoer voor de zomermaanden

Waarschijnlijk heb je 'm al wel voorbij zien of horen komen op tv en radio. Er loopt in juli 2019 weer een tijdelijke zomeractie waar 4 landelijke en 7 regionale kranten aan meedoen: lees je favoriete krant vier weken voor maar 1 euro per week en ontvang daar, zolang de voorraad strekt, een bestseller naar keuze bij cadeau!

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

Zomeractie 2019: een bestseller cadeau bij een proefabonnement op de krant

Dit is natuurlijk een niet te missen aanbieding voor iedereen die graag kranten en boeken leest! De deelnemende dagbladen zijn het AD, de Volkskrant, Trouw, het Parool, De Gelderlander, PZC, De Stentor, Tubantia, het Eindhovens en Brabants Dagblad en BN / DeStem. De landelijke kranten zijn voor iedereen beschikbaar, de regionale alleen als je in het betreffende verspreidingsgebied woont. Je leest de krant van jouw keuze vier weken vrijblijvend, het proefabonnement stopt dus automatisch, en kunt hierbij kiezen uit drie verschillende abonnementsvormen:

  • Maandag t/m zaterdag: hierbij wordt de papieren editie van de krant van maandag t/m zaterdag thuisbezorgd, lees je tevens iedere dag de digitale versie van de krant inclusief bijlagen op de computer, tablet en smartphone en krijg je toegang tot alle artikelen op de website van de krant van je keuze. Dit is de meest complete vorm voor iedereen die als eerste naar de papieren versie van de krant grijpt en wel eens wil snuffelen aan de digitale editie.
  • Weekend: dit is de ideale mix van papier en digitaal; gedurende de werkweek kun je de digitale editie van de krant overal waar je maar wilt raadplegen op het digitale apparaat van je keuze en op zaterdag en zondag geniet je van de extra dikke weekendkrant met alle bijlagen op papier. Ook hier heb je natuurlijk volledige toegang tot alle (extra) artikelen op de website van je gekozen krant.
  • Digitaal: met een digitaal proefabonnement kies je voor de meest duurzame vorm; je krijgt geen papieren krant meer maar leest wel iedere dag digitaal via een handige app waarbij je de keuze hebt tussen een digitale replica met de opmaak van de papierversie of een formaat dat meer op een webpagina lijkt. De app is beschikbaar voor iPad, iPhone en tablets en smartphones met Android. Voor de pc is er een aparte omgeving beschikbaar die toegankelijk is via de link 'digitale krant' op de website van de krant van je keuze.

Tijdelijk krijg je nu, waarbij geldt op=op, ook nog een bestseller cadeau bij dit proefabonnement. Je hebt hierbij de keuze uit de volgende vier boeken:

  1. De jongen in de sneeuw van Samuel BjørkDe jongen in de sneeuw van Samuel Bjørk - in deze spannende thriller van de Noorse schrijver - wiens echte naam overigens Frode Sander Ø is - keren de befaamde rechercheurs Holger Munch en Mia Krüger terug om een gruwelijke moordzaak te onderzoeken en op te lossen. Dit boek is het vervolg op de het debuut 'Ik reis alleen' en deel twee in de serie, 'De doodsvogel'.
  2. De dag van de doden van Nicci FrenchDe dag van de doden van Nicci French - dit is het achtste en tevens laatste deel in de serie rond psychoanalitca Frieda Klein van het Britse schrijversduo Nicci Gerrard en Sean French. In het slot wordt Londen geteisterd door een seriemoordenaar die overduidelijk een spel speelt. Wie dat spel gaat winnen lees je in de ontknoping van dit bloedstollende verhaal.
  3. De dood van Murat Idrissi van Tommy WieringaDe dood van Murat Idrissi van Tommy Wieringa - dit is een literaire roman die gebaseerd is op feiten. Het verhaal gaat over een jonge migrant die de overtocht van Marokko naar Spanje niet overleeft en twee jonge Marokkaans-Nederlandse vrouwen die hierbij betrokken zijn geraakt door hem als verstekeling mee te nemen in de auto. Wat nu met het stoffelijk overschot te doen, nu de hosselaar er ook vandoor is?
  4. Rinkeldekink van Martine BijlRinkeldekink van Martine Bijl - een aangrijpend en tegelijkertijd zeer leesbaar relaas over de hersenbloeding en de daarop volgende depressie waarmee de schrijfster in 2015 te maken kreeg. Martine Bijl weet met wrange humor en op een eerlijke en directe wijze te vertellen over de langdurige revalidatie en ziekenhuisopname. Een regelrechte aanrader dus!
  5. Maak nu snel gebruik van deze tijdelijke actie, en blijf regelmatig deze website in de gaten houden voor de aankondiging van nieuwe aanbiedingen die je niet mag missen op het gebied van kranten, tijdschriften en tv gidsen!

    Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws