De krant 4 weken op proef voor 4 euro

De krant 4 weken voor 1 euro per week

Kies uw dagblad

Lees uw favoriete landelijke of regionale krant nu vier weken lang op proef voor maar 1 euro per week. U kunt kiezen uit maar liefst 11 verschillende kranten waaronder de Volkskrant, het Algemeen Dagblad, Trouw en het Parool.

De krant 4 weken voor 1 euro per week

Waarschijnlijk kent u de actie van 4 weken de krant voor 1 euro per week wel van de spotjes op televisie en radio, of wellicht heeft u er zelf al eens gebruik van gemaakt. De betreffende voordeelactie loopt nog steeds en u kunt er dus nog steeds van profiteren! Met deze aanbiedingen met ongekend hoge korting oplopend tot wel 94% ten opzichte van de aanschaf van losse edities krijgt u uw favoriete krant vier weken lang in de bus én krijgt u tevens de mogelijkheid om digitaal te lezen via uw tablet, pc en smartphone.

Welke kranten kan ik allemaal lezen voor 1 euro per week?

Er zijn in totaal 11 kranten die meedoen aan de 4 weken voor 1 euro per week actie. Dit zijn de volgende 4 landelijke en 7 regionale dagbladen:

 1. De VolkskrantDe Volkskrant is de kwaliteitskrant van Nederland met nieuws, opinie, interviews, mooie fotografie en op zaterdag de luxe magazines Sir Edmund met aandacht voor wetenschap, literatuur en andere zaken voor het hoofd en Volkskrant Magazine met nog meer interviews, reportages en aandacht voor reizen, wonen en vrije tijd.
 2. Het ADHet AD Algemeen Dagblad en alle regionale en lokale varianten hiervan: de Haagsche Courant, het Rotterdams Dagblad, AD Groene Hart, De Amersfoortse Courant, AD Rivierenland, Het Utrechts Nieuwsblad en de Dordtenaar. Het AD is een krant met veel aandacht voor nieuws uit de regio, sport en vermaak. In het weekend ontvangt u bij de zaterdagkrant het AD Magazine met allerlei onderwerpen voor het hele gezin.
 3. TrouwTrouw is de krant die betrokken is, veel aandacht heeft voor duurzaamheid en altijd op zoek is naar verdieping op politiek, religieus, filosofisch en ecologisch vlak. Samen met de zaterdagmagazines Letter& Geest, met filosofie en levensbeschouwing, en Tijd, met ruimte voor de geneugten des levens, is Trouw een zeer complete krant voor iedereen die een bewuste levenssstijl er op na houdt.
 4. Het ParoolHet Parool is de ochtendkrant met extra aandacht voor nieuws uit Amsterdam en haar directe omgeving. Daarnaast kunt u er natuurlijk ook al het nieuws uit de rest van Nederland en de wereld in vinden. Dit is de krant voor wie van Amsterdam houdt en een voorkeur voor een kwaliteitskrant heeft. Het zaterdagse stadsmagazine PS van de week vult de de extra dikke zaterdagkrant aan en zorgt voor een weekend lang leesplezier.
 5. De StentorDe Stentor is de regiokrant voor de regio's, steden en plaatsen op de Veluwe en aan de IJssel. Er zijn lokale edities voor onder andere Zwolle, Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Kampen en Flevoland en de Kop van Overijssel. Op zaterdag is er bij de dikke weekendeditie het magazine &Magazine met daarin interviews, reportages en aandacht voor vrijetijdsbesteding: een cadeau voor het hele gezin.
 6. De GelderlanderDe Gelderlander is de grootste regionale krant van Nederland. Met edities voor onder andere de regio Nijmegen, Arnhem, Doetinnchem, de Betuwe en Rivierenland leest u iedere dag het nieuws uit uw directe omgeving. Uiteraard is er ook veel aandacht voor de drie grote voetbalclubs uit de regio: Vitesse, NEC en de Graafschap. Ook bij De Gelderlander verschijnt op zaterdag &Magazine.
 7. Het Brabants DagbladHet Brabants Dagblad brengt iedere dag naast het nieuws dat in de landelijke kranten staat ook het nieuws bij u om de hoek. Het BD kent edities voor onder meer de regio Tilburg, Den Bosch, Oss, Uden en Veghel, Boxtel en Waalwijk, Heusden en omstreken. Op zaterdag wordt de dikke weekendkrant vergezeld door &Magazine.
 8. De PZCPZC, ofwel de Provinciale Zeeuwse Courant, is het regionale dagblad voor de Zeeuwen met vier edities voor Walcheren, de Bevelanden, Tholen en St. Philipsland, Schouwen-Duiveland en Zeeuws Vlaanderen. Ook hier ontvangt u op zaterdag het weekendmagazine &Magazine.
 9. BN DeStemBN DeStem is de krant voor mensen in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen. Dagelijks leest u wat er speelt in Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda, Oosterhout, de gemeenten Hulst, Terneuzen en Sluis in Zeeland en de omliggende plaatsen en dorpen. Daarnaast is er uiteraard ook voor nationaal en internationaal nieuws ruim aandacht.
 10. TC TubantiaDe Twentsche Courant Tubantia is de regiokrant voor het oosten van Overijssel en Gelderland met aparte edities voor de Achterhoek, Almelo, Hengelo, Enschede en de regio West (de gemeentes Hellendoorn, Rijssen/Holten en Wierden). In 2015 werd TC Tubantia nog uitgeroepen tot Newspaper of The Year! De krant gaat op zaterdag vergezeld van het vrijetijdsmagazine &Magazine.
 11. Het Eindhovens DagbladHet Eindhovens Dagblad is de regiokrant voor Eindhoven en aanliggende gebieden met aparte edities voor Helmond, Eindhoven/Noord/Oost en De Kempen. Het dagblad bestaat al meer dan 100 jaar en is daarom diepgeworteld in het zuidoosten van Brabant. Het ED wordt dagelijks door honderdduizenden Brabanders gelezen.

Voor alle hierboven genoemde kranten geldt dat de 4 weken voor 4 euro actie vrijblijvend is: het proefabonnement stopt automatisch en u zit dus nergens aan vast. We wensen u alvast veel leesplezier! Zoekt u een andere aanbieding met korting gedurende langere tijd, bijvoorbeeld een abonnement van zes maanden of een jaar? Kijk dan ook eens bij het complete overzicht van krant abonnementen.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws