Alle abonnementen voor slechts 15 euro!

Magazine marathon: veel tijdschriften voor 15 euro!

Kies uit ruim 30 magazines!

Februari, maart en april 2020 staan bij uitgever Sanoma in het teken van de 'Magazine Marathon'. Je kunt nu op Magazine.nl kiezen uit meer dan 30 tijdschriften. Alle abonnementen voor slechts 15 euro!

Magazine Marathon van Sanoma Bij één van de grootste uitgevers van tijdschriften, Sanoma, is onlangs de magazine marathon van start gegaan! Het heet niet voor niets een marathon, want de campagne loopt een aantal weken lang én er doen meer dan 30 bladen mee: natuurlijk de bekende toppers zoals Donald Duck, Libelle, Margriet, Autoweek en vtwonen maar ook de tv gidsen Veronica magazine en Totaal TV, de magazines voor ouders zoals Kek Mama, Viva Mama en Ouders van Nu en de speciale edities, het bookazine en de puzzelbladen van Libelle en Margriet. Er zit dus kortom voor iedereen in het gezin wel een goede aanbieding tussen.

Voor de speciale actieprijs van 15 euro lees je je favoriete blad nu tot wel 10 keer. Let op: het betreffen wel abonnementen die na de actieperiode omgezet worden in een abonnement voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand. Wil je liever een automatisch aflopend proefabonnement? Bekijk dan onze pagina's met alle proef- en jaarabonnementen van de betreffende titel of maak gebruik van de zoekfunctie rechtsbovenin (of bovenaan als je op je tablet of telefoon zit). Benieuwd welke bladen aan de magazine marathon meedoen? Lees dan snel verder, want hieronder zetten we de toptitels voor je op een rijtje!

  • Donald Duck: In 2020 bestaat dit vrolijk weekblad alweer 68 jaar! Wie is er niet groot geworden met een abonnement op dit geweldige blad voor jong en oud? En geef maar toe, welke vader (of moeder) leest niet - al dan niet stiekem - mee over de avonturen van Oom Donald, de neefjes, Dagobert Duck, Katrien, Guus Geluk, Willy Wortel, de Grote Boze Wolf, Broer Konijn en andere bekende Disney-karakters? Donald Duck lees je nu de eerste zes weken lang met 22% korting op de prijs van losse nummers voor maar 15 euro. Wil je liever een proefabonnement of een jaarabonnement eventueel in combinatie met Donald Duck Extra en/of Donald Duck pockets? Bekijk dan onze pagina met alle Donald Duck abonnementen.
  • vtwonen: Al jarenlang hét woonblad van Nederland met het gelijknamige tv-programma dat inmiddels al 11 seizoenen iedere zondagavond op de buis te zien is. Met een abonnement op vtwonen doe je iedere maand nieuwe wooninspiratie op, ontdek je woonstijlen en interieurs die bij jou en jouw huis passen en leer je nieuwe producten kennen die jouw inrichting helemaal afmaken. Met de marathon actie kun je nu 3 maanden vtwonen lezen voor slechts 15 euro, dat is 31% korting op los kopen! Wil je liever een proefabonnement of langer (1 jaar of 2 jaar) profiteren van de hoge korting? Kijk dan op de pagina met alle vtwonen aanbiedingen.
  • Libelle Specials: Ook de Libelle is natuurlijk een vertrouwde titel die al, net zoals zusteruitgave Margriet, heel wat jaartjes meegaat. In de afgelopen jaren zijn er, voor de echte lezeres, ook Libelle Specials die in het teken van één bepaald onderwerp - zoals bijvoorbeeld tuinieren, gezondheid, wonen en eten - staan. Deze speciale uitgaven van Libelle lees je met de magazine marathon nu zes keer met een waanzinnige korting van maar liefst 44%! Bekijk het complete aanbod van Libelle abonnementen (ook in combinatie met Bookazines, Specials en Libelle Puzzelen) op de betreffende pagina. Heb je al een abonnement op Libelle? Kijk dan ook bij de losse proef- en vaste abonnementen van Libelle Specials.
  • Autoweek: Natuurlijk worden ook de mannen niet vergeten tijdens de magazine marathon! In dit populaire autoblad lees je iedere week over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrische, hybride, en benzine-auto's van alle merken, rij-impressies, achtergronden, reportages en interviews. Naast Autoweek zijn er ook twee zusteruitgaven: voor de liefhebbers van klassiekers is er Autoweek Classics en voor degenen die er graag met de kampeerauto op uit trekken is er sinds een aantal jaren ook nog Autoweek Campers. Voor alle drie titels zijn er mooie aanbiedingen tijdens de magazine marathon, kijk dus snel op de actiepagina!
  • Flow magazine: Dit maanblad over onthaasting, mindstyle, nieuwe keuzes en klein geluk gaat inmiddels ook al weer heel wat jaren mee. In 2009 verscheen de eerste editie. Flow is niet zweverig, maar meer praktisch en gefocust op wat haalbaar is in het leven van vandaag de dag. De titel verwijst dan ook naar het volgen van je gevoel en de mooie dingen die daaruit kunnen ontstaan. Van Flow zijn er ook buitenlandse edities in het Engels, Duits en zelfs in het Frans! Flow lees je (gewoon in het Nederlands, maak je geen zorgen) met de magazine marathon nu drie keer voor maar 15 euro, dat betekent een scherpe korting van maar liefst 35% op los kopen. Wil je liever een proefabonnement of Flow cadeau geven, ga dan naar het overzicht met alle Flow abonnementen.
  • Ouders van Nu: Ben je zwanger, heb je een kinderwens of heb je inmiddels al één of meer stuiterballen met energie in je huis? Dan is Ouders van Nu het maandblad voor jou. In dit tijdschrift lees je alles over zwanger worden en zijn en over je kind in alle fases - van de eerste jaren als baby, dreumes en peuter tot kind wat naar de basisschool gaat en klaar is voor de brugklas. Met de magazine marathon kun je profiteren van 41% korting op losse edities. Er zijn ook andere tijdschriften voor ouders uit de stal van Sanoma, namelijk Kek Mama en Viva Mama. Deze zijn beide geschikt voor als je al iets oudere kinderen hebt.

Ben jij fan van de magazines van Sanoma? Dan is dit de uitgelezen kans om met flink wat korting een abonnement te scoren! Wacht niet te lang, want de actie duurt maar een aantal weken.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws