Zin recensie van C. Opdam
Home

Zin recensie

Navigeren: « Zin recensie #2 | Zin recensie #4 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Zin »

# 3 - C. Opdam

Een aanrader!

Waardering: 9 / 10
Zin
Word abonnee van Zin

Aanbieding
Zin is een blad met ervaring. Een bron van inspiratie voor de beste tijd van je leven, met iedere maand ideeën en informatie die het leven extra kleur geven, verrassende interviews, ontroerende verhalen, tips m.b.t. exposities, boeken en theatervoorstellingen, columns van o.a. Stef Bos en Katinka Polderman en meer. Neem nu een automatisch aflopend proefabonnement van 3 nummers, geef het tijdschrift 3, 6 of 13x cadeau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 38%!


Enkele maanden geleden zagen wij bij vrienden de Zin op tafel liggen. Zij waren beiden heel erg enthousiast over de inhoud en de tips uit Zin. Het leuke vonden zij dat ze er allebei met plezier in lazen en ook nog wel eens samen in discussie gingen over onderwerpen uit Zin. Dus zelf ook maar eens een nummer gekocht. Nou mijn man en ik zijn sindsdien fans en verkocht!

De inhoud is zo informatief en inspiratievol. Ik ben vooral geinteresseerd in de gezondheidsverhalen en de interviews. Mijn man in de computertips. Er is een nadeel: iedere maand is er een mini strijd tussen mijn man en ik over wie de Zin als eerste mag lezen! O, ja ook de website van Zin (www.zin.nl) is een echte aanrader. Ik doe daar dagelijks een spelletje Mahjongg!

Geef zelf je oordeel over Zin »

Zin wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.5

Er zijn in totaal vijf uitgebreide recensies geschreven voor het tijdschrift Zin, hierboven vind je recensie #3. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Zin recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Zin

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Ook de moeite waard
Landleven
proefabonnement
Landleven proefabonnement
Plus Magazine
proefabonnement
Plus Magazine proefabonnement
Plus Magazine
abonnement kado
Plus Magazine abonnement kado
SAAR Magazine
abonnement
SAAR Magazine proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws