Zin recensie van Gerrie van der Weijden
Home

Zin recensie

Review index: « Zin recensie #1 | Zin recensie #3 »

Je mening geven? schrijf een recensie over Zin »

# 2 - Gerrie van der Weijden

Boek kruid en onkruid bij Zin, waar te koop?

Waardering: 10 / 10
Zin
Word abonnee van Zin

Aanbieding
Zin is een blad met ervaring. Een bron van inspiratie voor de beste tijd van je leven, met iedere maand ideeën en informatie die het leven extra kleur geven, verrassende interviews, ontroerende verhalen, tips m.b.t. exposities, boeken en theatervoorstellingen, columns van o.a. Stef Bos en Katinka Polderman en meer. Neem nu een automatisch aflopend proefabonnement van 3 nummers, geef het tijdschrift 3, 6 of 13x cadeau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 37%!


Jawel, ook ik ben een mens dat dit blad leest en daar best wel leuke dingen in ziet. Op een keer las ik in Zin wat over boeken en zag daar een boek over Kruid en Onkruid van Jan en nog wat zijn naam. Ook kon ik korting krijgen op dat boek en vol goede moed met het papiertje in handen ging ik de winkels af om in het bezit van dat boek te komen. Ik dacht leuk voor mijn George het boek aan te schaffen omdat hij en ook ik totaal onkundig zijn wat betreft onkruid en dat hebben we volop op onze volkstuin. We hebben sinds kort een volkstuin kunnen krijgen (huren) een ontzettende leuke plek alleen was er een hele tijd nooit wat aan gedaan en was het een wildernis aan vaste planten en onkruid.

Vandaar ik op pad door Haarlem heen maar waar ik ook ga geen boek. Onderhand ben ik ook al dat papiertje kwijt met de korting en nu weet ik ook zijn achternaam niet meer. Vandaar ik dit schrijven naar jullie om te zeggen dat ik het jammer vind dat er in het blad niet bij wordt vermeld waar ik het boek kan kopen bijvoorbeeld bij BRUNA of V&D of een andere winkel.

Misschien een tip voor jullie om het voor mij en misschien anderen het gemakkelijker te maken. Ik begrijp heus wel dat dit een luxe probleem is maar toch het proberen waard. Verder geen kwaad over het blad er heel veel succes mee.

Noot van de redactie: Het boek dat u bedoelt is waarschijnlijk Kruid en Onkruid van Jan Nijman. We raden u aan om even contact op te nemen met de abonneeservice van Zin; de contactgegevens hebben we via e-mail naar u toegestuurd.

Geef zelf je visie op Zin »

Zin krijgt van de lezers gemiddeld een 8.5

Andere Zin recensies:
  1. 'Mooi en informatief blad voor 50+'
  2. 'Boek kruid en onkruid bij Zin, waar te koop?'
  3. 'Een aanrader!'
  4. 'Een zeer leesbaar blad'
  5. 'Het blad dat het dichst bij mijn interesses komt'

Bekijk alle meningen over Zin »

Er zijn in totaal vijf uitgebreide recensies geschreven voor het maandblad Zin, hierboven vind je recensie #2. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Zin recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over Zin

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Meer acties
SAAR Magazine
abonnement
SAAR Magazine proefabonnement
Landleven
proefabonnement
Landleven proefabonnement
Zin magazine
abonnement kado
Zin magazine abonnement kado
Plus Magazine
proefabonnement
Plus Magazine proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws