Geef moeder een blad kado
Home

Moederdag 2016: geef een blad cadeau!

Heerlijk ontspannen met een tijdschrift

Tip voor een moederdagcadeau: geef een kortlopend proefabonnement op een leuk blad kado! Ons assortiment bevat alle bekende (vrouwen)bladen maar ook minder bekende titels.

Moederdag 2016Op zondag 8 mei is het al weer zover: tijd om moeder eens lekker in de bloemetjes te zetten. Moederdag begint natuurlijk met een lekker ontbijt (op bed indien gewenst en natuurlijk alleen als moeders de schone kunst van het niet kruimelen beheerst) en een mooie ruiker rode rozen en/of een doosje chocola. De jongsten hebben op school, de overblijf of thuis met hulp van papa (die stiekem even op het onmisbare Pinterest heeft gekeken) natuurlijk iets moois voor mama of oma in elkaar geknutseld.

Wil je ook nog iets geven waar moeder langere tijd iets aan geeft en lekker mee kan ontspannen? Denk dan eens aan een automatisch aflopend proefabonnement op een tijdschrift. Met haar favoriete blad kan mams dan de komende zomer heerlijk relaxen op de bank of in de hangmat!

We hebben hieronder de top 10 bladen voor moeder alvast voor je op een rijtje gezet. Voor een uitgebreidere selectie van tijdschriften kun je terecht op de speciale Moederdag bladcadeau pagina. Veel plezier met het kiezen van het perfecte tijdschrift!

Top 10 bladen voor moederdag

  1. Libelle: al decennia lang een geliefkoosd weekblad voor eigentijdse moeders van alle leeftijden die veel waarde hechten aan hun gezin.
  2. Plus Magazine: een mooi maandblad voor 50+ vrouwen (en mannen) met praktische informatie over gezondheid, geldzaken, recht, cultuur en reizen.
  3. delicious: het culinair blad voor moeders die houden van lekker koken, lekker eten en lekker leven met iedere maand bijzondere recepten, verrassende adresjes en de nieuwste en leukste gadgets voor in de keuken.
  4. Happinez: het blad dat verdieping en zingeving brengt met onderwerpen op het gebied van wijsheid, spirualiteit en psychologie.
  5. GezondNU: in dit tijdschrift iedere maand aandacht voor gezond leven, vergroenen, voeding, homeopathie en ontwikkelingen op medisch gebied. Meer in de categorie bladen over gezondheid.
  6. Privé: in dit weekblad leest mams wat er gebeurt in de wereld van de glitter en glamour aan de hand van ontroerende artikelen en openhartige interviews met nationale en internationale beroemdheden.
  7. vt wonen: voor de moeder die geniet van het inrichten van haar huis en nieuwsgierig is hoe anderen dit aanpakken. Met vtwonen blijft ze volledig op de hoogte van de laatste woontrends! Meer in de categorie woonbladen.
  8. Tuinseizoen: het magazine voor als je moeder groene vingers heeft met in iedere editie mooie ontwerpen, duidelijke DIY stap-voor-stap plannen, nieuwe tuintrends en handige tuiniertips.
  9. Fiets Actief: een mooi fietsblad geheel gewijd aan fietsen in eigen land met de mooiste gebieden, handige kaarten en gidsjes en de leukste afstap-adressen.
  10. Knip Mode: het grootste zelfmaakmode-blad met patronen in verschillende maten die zowel voor beginnende als gevorderde moeders geschikt zijn. Voor DIY kindermode is er het blad Knippie.

Handig om te weten als je een blad cadeau wilt geven

Indien je een abonnement op een blad cadeau geeft is het handig om te weten dat het cadeauabonnement per het nog te verschijnen nummer ingaat. Voor weekbladen geldt een termijn van 2 tot 4 weken en voor maandbladen een termijn van 3 tot 6 weken voor het eerste nummer van het kadoabonnement op de mat valt. Als je (naast de bos rozen en de bonbons) niet met lege handen aan wil komen is het dus handig om het huidige nummer los te kopen in de supermarkt, de bladenkiosk of de boekwinkel. Of natuurlijk gewoon online bij Magvilla.nl. Alle bladen die bij Magvilla op voorraad zijn worden, mits op werkdagen besteld, de volgende dag geleverd.

Deel dit artikel:

Afbeelding: Rote Rose - Red Rose van Daniel Schiersner onder CC BY 2.0

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws