Knutselfun aanbieding

Proefabonnement op Knutselfun

Knutselfun
Knutselfun

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Knutselfun: het allerleukste knutsel magazine voor jongens en meisjes. Zat van alweer hetzelfde spelletje op de iPad? Alles al gezien op Netflix? Vierkante ogen van de Playstation? Geen nood: er is namelijk meer dan alleen de digitale wereld. Hoogste tijd om lekker creatief aan de slag te gaan met lege wc rollen, stenen, eikels, kastanjes, eierdozen, schelpen, wasknijpers, lege flessen en noem maar op! Want daar kun je me toch supercoole dingen van maken!

Wat bijvoorbeeld te denken van:

  • Een vliegtuig van wasknijpers, die je daarna mooi kunt verven.
  • Je eigen moestuintrein. Hip en gezond!
  • Zeedieren of vliegende vissen van lege wc-rollen.
  • Monsters maken van steentjes. Daarna kun je er bijvoorbeeld leuke spelletjes mee spelen.

Met het blad Knutselfun verveel je je dus nooit! Het tijdschrift wordt gemaakt voor kinderen van groep 3 t/m 8 en hun ouders en staat ieder kwartaal boordevol waanzinnig leuke tips en ideeën om aan de slag te gaan met de dingen om je heen. Veel afgedankte of niet gebruikte spullen of zelfs dingen die je normaalgesproken in de kliko of de oud papier bak gooit kun je prima een tweede leven geven. Knutselfun stimuleert daarmee dus ook recycling van materialen! Aan de hand van stap-voor-stap foto's en duidelijke uitleg is het voor jong en oud mogelijk om de knutsels in elkaar te zetten. Ieder nummer heeft meer dan 50 projecten waar je direct mee aan de slag kunt.

Ook zo'n zin gekregen om thuis, op school of zelfs op de camping lekker creatief met je handen bezig te zijn? Neem dan nu een voordelig abonnement op Knutselfun. Tip: het blad is ook erg geschikt om kado te geven.

De abonnementen voor jezelf gelden tot wederopzegging. Een cadeau-abonnement (u geeft het blad kado aan iemand anders, leverings- en factuuradres dienen te verschillen) stopt in alle gevallen automatisch. Knutselfun magazine wordt uitgegeven voor Uitgeverij Scala, het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar.

Deel deze Knutselfun aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Knutselfun »
Titel: Knutselfun
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Kunstwerk van opgerold tijdschriftenpapierCreatief met oude magazines
Tijdschriften recyclen doe je zo
Tijdschriften die je niet meer leest kun je prima hergebruiken of 'upcyclen'. We zetten een aantal leuke DIY oud papier recycle ideeën op een rijtje.

Meer proefabonnementen in hobbybladen

Het tijdschrift Railhobby
Railhobby
5x Railhobby 45,- (print + online)

Railhobby is hét tijdschrift voor de spoorweghobbyist en modelspoorbouwer. Neem nu een print + online abonnement voor een half jaar (5 edities) of heel jaar (10 edities) met korting en ontvang iedere maand het blad in de bus én onbeperkt toegang tot het digitale archief vanaf 1990!
 één recensieUw besparing: 15,45

26%
korting
Slechts9,00 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Cross Stitcher
CrossStitcher magazine
13x (1 jaar) CrossStitcher magazine digitaal 33,99

Met Cross Stitcher maakt u de prachtigste borduurwerken, van klassiek tot supermodern. Neem nu een digitaal abonnement en ga direct aan de slag! Het is ook mogelijk het blad cadeau te geven of een los nummer te bestellen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 11,38

25%
korting
Slechts2,61 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Burda
Burda Style
12x Burda Style 69,60

Burda is het 'Doe Het Zelf' tijdschrift bij uitstek voor de modebewuste vrouw. (Inter)nationale trends, modellen etc. Neem nu een abonnement!
 32 recensiesUw besparing: 8,40

11%
korting
Slechts5,80 per tijdschrift
 
Het hobbyblad Cross Stitch Crazy
Cross Stitch Crazy magazine
13x (1 jaar) Cross Stitch Crazy magazine digitaal 50,99

Cross Stitch Crazy is hét blad voor mensen die zijn aangestoken door het kruissteek borduurvirus. Neem nu een digitaal abonnement, geef het tijdschrift cadeau of bestel een los nummer.
 Schrijf recensie Uw besparing: 20,38

29%
korting
Slechts3,92 per tijdschrift
 
Het hobbyblad Aan de Haak
Aan de Haak
6x Aan de Haak 35,90 (papier + online)

Maak kennis met Aan de Haak; het tijdschrift voor iedereen die van haken houdt. Maak je keuze uit het aanbod van print + online abonnementen: 6 of 12 reguliere edities of 6 edities + 2 specials. Allen op papier + toegang tot het volledige digitale archief vanaf editie 1.
 Schrijf recensie Uw besparing: 28,33

44%
korting
Slechts5,98 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Knutselfun proefabonnement aanbieding, rubriek hobbytijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Okki
proef abonnement
Okki
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws