Monocle magazine aanbieding

Proefabonnement op Monocle magazine

Monocle  UK
Monocle magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Monocle magazine is een tijdschrift met een andere aanpak dan je wellicht gewend bent van het gros van de andere bladen. Het blad heeft een zeer brede oriëntatie en behandelt actuele kwesties, zaken, cultuur, lifestyle en design met artikelen over politiek en business in Europa, Azië, Afrika en Noord- en Zuid Amerika, nieuws over de wereldwijde cultuur van plaatsen 'waar het gebeurt' zoals Tokyo, Parijs en Londen en meer. Heb je een breed interesseveld en classicifeer je jezelf als een wereldburger? Dan is Monocle een tijdschrift waar je je geheid thuis bij zult voelen. Je leert over nieuwe business ideeën wereldwijd, ontdekt nieuwe hotels en wordt up-to-date gehouden op het vlak van nieuwe ontwikkelingen qua voedsel, media, design, architectuur en nog veel meer.

Monocle magazine werd in 2007 opgericht door Tyler Brûlé, een Canadese ondernemer en journalist die tevens columnist was voor grote kranten als de Financial Times, de International Herald Tribune en de New York Times en reeds eerder, in 1996, Wallpaper* magazine oprichtte. Hij was er, tegen alle digitale trends in, van overtuigd dat er interesse was in een papieren tijdschrift; en wel van een groot publiek van kosmopolieten dat op zoek was naar kansen en ervaringen voorbij de eigen landsgrenzen. Deze nieuwe generatie wil graag weten wat de beste steden zijn om in te wonen, werken of recreëren, welke nieuwe zakelijke ondernemingen er opgestart worden van Seoul tot São Paulo en wat de kwaliteitsstandaarden zijn op het gebied van media tot gastvrijheid en alles daartussenin. En dat alles op luxe papier, mooi vormgegeven en met een hoge bewaarfactor. Met een oplage van ruim 80.000 exemplaren lijkt die opzet aardig geslaagd.

De edities van Monocle kenmerken zich door een dichtheid aan informatie, een boekachtig gevoel en het feit dat ze verzamelwaardig zijn. De bladen worden gemaakt en ontworpen in Londen waarbij er gebruik wordt gemaakt van meer dan 30 correspondenten wereldwijd: van Beiroet tot Milan en van Washington tot Singapore. De inhoud van het blad bestaat, van A tot en met E, uit:

  • Affairs - een wereldwijde mix van reportages, essays en interviews over en met de krachten achter de politieke betrekkingen tussen landen.
  • Business - gewijd aan het herkennen van kansen en het inspireren van de lezer.
  • Culture - een hechte groep van columnisten, recensenten en interviewers bespreken het beste wat film, televisie, muziek, media en kunst te bieden hebben.
  • Design - hier wordt nieuw en gevestigd talent, waar ook ter wereld, in de spotlights gezet. Hypes worden hierbij volledig omzeild.
  • Edits - deze rubriek staat vol met essentiële manieren om je leven te verbeteren. In hapklare brokken, altijd tot nadenken stemmend en samengesteld op een snelle en goed onderzochte wijze.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan door een e-mail te sturen (service@engelsebladen.nl), telefonisch of per brief. Geef je het tijdschrift cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging na een jaar automatisch en krijg je een vrijblijvend aanbod om alsnog met een jaar te verlengen. Indien je gebruik wenst te maken van de actie op deze pagina dan worden de bezorging en administratie van je abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Monocle verschijnt tien maal per jaar; het blad wordt uitgegeven door Anders Braso gevestigd te Londen.

Deel deze Monocle magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Monocle magazine »
Titel: Monocle magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in zakelijke bladen

Het tijdschrift Quote
Quote
7x Quote 69,99

Het tijdschrift Quote bericht iedere maand over de stand van zaken in het bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, en carrière.
 vier recensiesUw besparing: 6,17

8%
korting
Slechts10,00 per tijdschrift
 
Het zakenblad Entrepreneur
Entrepreneur Magazine
12x Entrepreneur magazine digitaal £ 12,10

In Entrepreneur magazine leest u alles wat u moet weten om uw bedrijf tot een succes te maken. Neem nu een voordelig abonnement en kies uit digitaal of print.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 43,58

78%
korting
Van £ 55,68 voor £ 12,10
 
Het zakenblad Businessweek magazine
Bloomberg BusinessWeek Europe Edition
50x (1 jaar) Bloomberg BusinessWeek Europe £ 27,60

In het vernieuwde Bloomberg Businessweek leest u alle zakelijk nieuws dat u nodig heeft om vooruit te komen. Neem nu een digitaal abonnement en begin direct met lezen!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 539,90

95%
korting
Van £ 567,50 voor £ 27,60
 
Meer tijdschriften en kranten:
Monocle magazine proefabonnement aanbieding, rubriek zakelijke tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Lonely Planet
proef abonnement
Lonely Planet
Forbes Magazine
abonnement
Forbes Magazine
Harvard Business Review magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws