Mother Earth News magazine digitaal abonnement aanbieding

Digitaal abonnement op Mother Earth News magazine

 Nú tot 64% korting 
6x (1 jaar) Mother Earth News magazine £ 12,06
Mother Earth News magazine

Mother Earth News is een Amerikaans magazine over zelfvoorzienend en duurzaam leven in plattelandsgebieden. Neem nu een digitaal abonnement en begin direct met lezen!

Bekijk nu »
Profiteer van 64% korting met dit abonnement

Alle Mother Earth News magazine abonnement aanbiedingen

  1. 6x Mother Earth News magazine £ 12,06
    digitaal abonnement64%
    Voor iPhone, iPad, Android, Mac en PC: begin direct met lezen!
        Beste deal - 64% korting

Mother Earth News magazine lees je nu al vanaf £ 12.06 - profiteer van tot maximaal 64% korting op dit tijdschrift!

Aanbieding Korting   Soort abonnement
6 nummers £ 12,06 64% Bestel doorlopend

Het Amerikaanse blad Mother Earth News is het meest populaire en het langst bestaande lifestyle magazine over duurzaam en zelfvoorzienend leven in al haar facetten. Daarbij kun je denken aan biologische producten verbouwen en consumeren, landelijk wonen, duurzaam vervoer (bijvoorbeeld elektrisch rijden), biologische landbouw, duurzame bronnen van energie, natuurlijke gezondheid en ecologisch bouwen. Het tijdschrift is dynamisch, verhelderend en loopt voorop wat betreft technologische verbeteringen voor een duurzamer en simpeler leven en is daarmee een must-read voor iedereen die verstandig is en kiest voor een goed leven voor zichzelf en zijn nabestaanden.

Mother Earth News verschijnt iedere twee maanden en legt de focus op de landelijke levenswijze waarin doe-het-zelf, vrijheid, zelfontplooiing, spaarzaamheid, lekker buiten zijn en het samenvoegen van het ouderwetse met modern vernuft belangrijke waarden zijn voor een waardevol leven. Daarom krijgen materialen, gereedschappen, tuinieren, natuurlijke geneeswijzen en medicijnen, bouw, verbouw en reparatie, vissen, ecologische en biologische voeding en het koken daarmee, milieuvriendelijk afval scheiden en landbouw op kleine schaal veel aandacht in het blad.

Hoe bouw je een (kleiner) huis van precies de juiste afmeting dat goedkoper en makkelijker te onderhouden is? Hoe kun je je grazende koeien kalm houden door hun instincten beter te leren begrijpen? Welke technieken zijn er om binnenshuis groente te kweken in een beperkte ruimte, zelfs in de winter? Wat zijn de voordelen van grasgevoerd vee en hoe kun je zelf op traditionele wijze op een kleinschalige wijze koeien houden binnen een gesloten kringloop? Welke tools zijn handig om aan te schaffen voor noodgevallen tijdens kampeertrips of natuurrampen? Hoe kun je zelf een off-grid (d.w.z. van het electriciteitsnet losgekoppeld) systeem met zonnepanelen bouwen? Hoe moet je fruitbomen enten? Wat zijn de beste natuurlijke afweermiddelen tegen schadelijke of stekende insecten? En hoe kun je lacto-fermentatie inzetten om je eigen oogst langer te kunnen bewaren? Dit soort zaken en meer komen allemaal aan bod in Mother Earth News.

Heb je de luxe dat je in een landelijke omgeving woont en een stukje eigen grond hebt waarmee je (deels) zelfvoorzienend kunt worden op een aantal gebieden? Dan is Mother Earth News wellicht een handige aanvulling om het plattelandsleven nog fijner te maken! Neem nu een abonnement of geef het blad cadeau.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. Mother Earth News verschijnt zes maal per jaar; het blad is een uitgave van Ogden Publications gevestigd te Topeka, Kansas.

Deel deze Mother Earth News magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Mother Earth News magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Mother Earth News acties met korting

Aanbieding 1 - 6x (1 jaar) Mother Earth News magazine £ 12,06  stopt automatisch: nee

Van
£ 33,48
Voor£ 12,06
Korting64 %
64%
korting

Zes keer Mother Earth News voor £ 12,06.

Vraag aan

Meer abonnementen in gezondheid & wellness

Het tijdschrift Happinez
Happinez
Proefabonnement: 4x Happinez 25,-

Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 of 4 maanden op proef of geef het blad cadeau.
 58 recensiesUw besparing: 2,96

11%
korting
Van € 27,96 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 17,50

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van drie of vier edities met korting, of geef het blad cadeau!
 negentien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Gezond Nu
gezondNU
Proefabonnement: 4x gezondNU 15,-

In gezondNU leest u elke maand alles over de nieuwste medische ontwikkelingen, voeding en homeopathie. Neem of geef nu een proefabonnement, of kies voor een jaarabonnement of 2-jarig abonnement met liefst 45% korting!
 acht recensiesUw besparing: 4,80

24%
korting
Van € 19,80 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Sante
Santé
4x Santé 15,-

Santé: je voelt je pas goed als je aandacht besteedt aan je innerlijk én uiterlijk. Neem nu een abonnement met korting of geef het tijdschrift vier, zeven, tien of zelfs vijftien keer cadeau!
 vier recensiesUw besparing: 3,00

17%
korting
Van € 18,00 voor € 15,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Mother Earth News magazine abonnement aanbieding, rubriek gezondheid en wellness tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
PlantBased magazine
digitaal abonnement
PlantBased magazine
Landleven
proef abonnement
Landleven
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws