Quest Psychologie aanbieding

Proefabonnement op Quest Psychologie

Quest Psychologie
Quest Psychologie

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Quest Psychologie is een eens in de drie maanden verschijnend tijdschrift van de makers van populair wetenschappelijk blad Quest met voornamelijk aandacht voor de psyche en het gedrag van de mens. Wat gebeurt er precies met je lichaam en je hersenen als je slaapt? Wat is het nut van ruzie? Hoe werkt je geheugen? Wat is ASMR precies? Waarom geef je altijd teveel uit? Dit soort vragen en thema's worden in Quest Psychologie behandeld.

De inhoud is overzichtelijk verdeeld over drie hoofdstukken: weten, voelen en leven. Daarnaast zijn er een aantal vaste rubrieken: focus, kort nieuws, recensies van nieuwe boeken, 'wat zegt dat' (over wat er waar is aan spreekwoorden), vraag & antwoord (met lezersvragen) en 'de 10' met tien tips bij een alledaags probleem zoals bijvoorbeeld niet in slaap kunnen vallen.

Naast drie reguliere uitgaven verschijnt er ieder jaar ook een speciale 101 vragen editie waarin de beste vragen van lezers worden beantwoord. Waarom hebben bijvoorbeeld schoonmoeders zo'n slecht imago? En hebben mensen in de tropen ook last van een winterdepressie? Wat gebeurt er precies als je in paniek raakt? Hebben kleinere mensen ook kleinere hersenen? Dit soort interessante vragen worden allemaal uitgebreid en duidelijk beantwoord door de redactie.

Vind je de gewone Quest leuk en wil je meer te weten komen over hoe en waarom mensen zich op een bepaalde manier gedragen? Dan is Quest Psychologie wellicht een leuk extra magazine om naast het maandblad te lezen. Maar natuurlijk is een abonnement op Quest niet verplicht, je kunt je het tijdschrift ook gewoon los lezen als je voornamelijk geïnteresseerd bent in de psyche en wat minder in techniek. Voor een jaarabonnement betaal je nu slechts 22 euro 50, je profiteert hiermee van 19% korting op de aanschaf van losse nummers in de winkel. Het is natuurlijk ook een uitstekend kado-idee voor zowel mannen als vrouwen! Leuk om te weten: als abonnee van deze of een andere Quest titel krijg je ook minimaal 10% korting op producten in de webshop zoals gadgets, kalenders en spellen. Naast Quest Psychologie is er overigens ook nog het blad Quest Historie voor geschiedenisfreaks.

Quest Psychologie verschijnt vier keer per jaar en is een uitgave van G+J Media. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van drie maanden. Geef je het blad cadeau, dan stopt de bezorging automatisch na een jaar (vier nummers).

Deel deze Quest Psychologie aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Quest Psychologie »
Titel: Quest Psychologie
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in wetenschap & techniek

Het tijdschrift Quest
Quest
12x Quest 49,-

Quest: het blad dat boeit, verrast en intrigeert. Elke maand heeft Quest nieuwe wetenswaardigheden en verrassende feiten. Neem nu een abonnement met 28% korting of geef het tijdschrift cadeau.
 40 recensiesUw besparing: 18,80  Dit proefabonnement kan in Nederland aangevraagd worden Dit proefabonnement kan ook in België aangevraagd worden

28%
korting
Slechts4,08 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Kijk
Kijk
Proefabonnement: 3x Kijk 17,50

In het maandblad KIJK vind je alles wat je graag zou willen weten over techniek, wetenschap, sport en natuur. Neem of geef nu een proefabonnement van 3 nummers op Kijk. Het abonnement stopt automatisch! Of kies voor een halfjaar-, jaar- of 2-jarig abonnement met korting oplopend tot 47%!
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,25

7%
korting
Van € 18,75 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wetenschap in Beeld
Wetenschap in Beeld
6x Wetenschap in Beeld 25,-

Neem nu een halfjaar abonnement of jaarabonnement met korting op Wetenschap in Beeld. Dit wetenschappelijke tijdschrift informeert maandelijks over het laatste nieuws uit de wereld van de natuur- en medische wetenschappen. Ook beschikbaar als cadeau!
 vijf recensiesUw besparing: 10,70

30%
korting
Van € 35,70 voor € 25,-
 
Het tijdschrift New Scientist
New Scientist
3x New Scientist 17,95

New Scientist is het tijdschrift voor iedereen die nieuwsgierig is naar de laatste ontwikkelingen in de wetenschap.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 8,30

32%
korting
Van € 26,25 voor € 17,95
 
Het tijdschrift Filosofiemagazine
Filosofie Magazine
3x Filosofie Magazine 17,95

Filosofie Magazine is een blad dat inzicht wil geven in ingewikkelde kwesties uit onze wereld door u zelf aan het denken te zetten.
 twee recensiesUw besparing: 7,55

30%
korting
Van € 25,50 voor € 17,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Quest Psychologie proefabonnement aanbieding, rubriek wetenschappelijke bladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Psychologie Magazine
proef abonnement
Psychologie Magazine
Volkskrant
proef abonnement
Volkskrant
Quest
abonnement
Quest
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws