Resurgence & Ecologist magazine abonnement aanbieding

Abonnement op Resurgence & Ecologist magazine

Resurgence & Ecologist magazine
6x (1 jaar) Resurgence & Ecologist £ 40,-

Resurgence & Ecologist magazine is een blad over duurzaamheid, milieu, sociale rechtvaardigheid, biologische landbouw, vrede, slow food, eenvoud en creativiteit. Neem nu een abonnement of geef cadeau!

Bekijk de actie »
 

Alle Resurgence & Ecologist magazine abonnement aanbiedingen

  1. 6x Resurgence & Ecologist magazine £ 40,-
    jaarabonnement
    Beste deal

Resurgence & Ecologist magazine lees je nu al vanaf £ 40.00

Aanbieding Korting   Soort abonnement
6 nummers £ 40,-   Vraag aan doorlopend

Resurgence & Ecologist magazine is een must-read tijdschrift voor iedereen die een passie heeft voor onze mooie planeet. Het Britse blad is een befaamde internationale uitgave over het milieu en alles wat daarmee samenhangt. De eerste editie verscheen reeds in 1966; nu - ruim 50 jaar later - is het magazine misschien wel relevanter dan ooit. Resurgence & Ecologist onderzoekt de onderliggende oorzaken van de problemen van vandaag de dag en komt voor de dag met positieve manieren om deze op te lossen. De artikelen in het tijdschrift bestrijken een breed veld van onderwerpen waaronder milieu en ecologie, duurzaamheid, sociale rechtvaardigheid, filosofie, biologische landbouw, spiritualiteit, slow food, lokale economieën, de opbouw van vrede, eenvoud, creativiteit en nog veel meer. Daarnaast bevat Resurgence & Ecologist ook een uitgebreide rubriek met boekrecensies, gedichten, kunst en recepten.

Resurgence presenteert intelligente, diepgaande artikelen van prominente internationale auteurs, posistief gestelde perspectieven met betrekking tot wereldwijde vraagstukken en idee&eum;ln en inspiratie voor duurzaam leven aan haar lezers; een bonte mix die in geen enkel ander tijdschrift gevonden kan worden. Resurgence & Ecologist verschijnt iedere twee maanden, is op een schitterende wijze voorzien van illustraties en bevat artikelen van gerespecteerde schrijvers, nieuws van de frontlinie van de milieubewegingen, ideeën over een ethische manier van leven, recensies, columns en de nodige dosis humor. In het verleden hebben onder meer bekende namen als Margaret Atwood, Michael Morpurgo, Antony Gormley, Rowan Williams, Vandana Shiva en Polly Higgins hun bijdragen geleverd aan het blad.

Inmiddels is het magazine diepgeworteld en wordt het beschouwd als essentieel leesvoer door iedereen die zelfstandig of binnen een beweging actief bezig is met ecologie en milieu. Resurgence & Ecologist wordt gelezen door mensen van alle rangen en standen waaronder milieubeschermers, politici, zakelijk leiders, academici, activisten, leraren, schrijvers en kunstenaars.

Toen Resurgence inmiddels meer dan 50 jaar geleden begon met publiceren pakte het blad problemen aan die toen al doorsijpelden naar het reguliere debat. Er verschenen artikelen over het bedreigde milieu, duurzame manieren van energie opwekken en ecologische economie. De Duitse statisticus en econoom Ernst Friedrich Schumacher schreef destijds al regelmatig over de gevaren van chemicali&eum;ln in ons voedsel, de eenvoud van Boeddhistische economie en de kracht van de 'Small is Beautiful' theorie. Vandaag de dag blijft Resurgence op dezelfde manier grensverleggende artikelen die het huidige denken doen opschudden publiceren alsmede creativiteit, spiritualiteit en spaarzaamheid promoten.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. Resurgence & Ecologist verschijnt zes keer per jaar; het blad is een uitgave van The Resurgence Trust gevestigd te Devon in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Resurgence & Ecologist magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Resurgence & Ecologist magazine »
Titel: Resurgence & Ecologist magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

De actuele Resurgence & Ecologist acties met korting

Aanbieding 1 - 6x (1 jaar) Resurgence & Ecologist £ 40,-  stopt automatisch: nee

Van
£ 40,00
Voor£ 40,00

Zes keer Resurgence & Ecologist voor £ 40,00.

Vraag aan

Meer proefabonnementen in opiniebladen

Het opinieblad VN
Vrij Nederland
Proefabonnement: 3x Vrij Nederland 25,-

VN is het meest kritische opinieblad van Nederland. Met maandelijks politiek, binnen- en buitenlandse zaken, economie, cultuur, maatschappelijke zaken en dossiers en meer. Neem nu een proefabonnement van 3 of 10 nummers, of geef het blad cadeau!
 twee recensiesUw besparing: 2,75

10%
korting
Van € 27,75 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het opinieblad Elsevier Weekblad
Elsevier Weekblad
6 maanden Elsevier Weekblad 18,- per maand

Elsevier Weekblad is het opinieblad dat orde wil scheppen in de informatiechaos. Neem nu een abonnement met korting oplopend tot liefst 54% inclusief gratis tablet edities!
 drie recensiesUw besparing: 73,74

41%
korting
Slechts4,15 per tijdschrift
 
Het tijdschrift TIME Magazine Europe
TIME Magazine
52x TIME Magazine digitaal 42,99

Met een digitaal abonnement op de Europese editie van Time Magazine blijf je wekelijks op de hoogte van nieuws op het gebied van politiek, wetenschap, economie en cultuur.
 Schrijf recensie Uw besparing: 190,49

82%
korting
Slechts0,83 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Maarten
Maarten!
3x Maarten 17,95

Maarten! is het tijdscrift van Maarten van Rossem waarin u zijn grillige, maar vermakelijk en leerzame gedachtegang kunt volgen m.b.t. de grote maatschappelijke thema's.
 Schrijf recensie Uw besparing: 4,55

20%
korting
Van € 22,50 voor € 17,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Resurgence & Ecologist magazine abonnement aanbieding, rubriek opinietijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Trouw Dagblad
proef abonnement
Trouw Dagblad
Mother Earth News magazine
digitaal abonnement
Mother Earth News magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws