Resurgence & Ecologist abonnement aanbieding
Abonnement op het blad Resurgence & Ecologist
Resurgence & Ecologist is een blad over duurzaamheid, milieu, sociale rechtvaardigheid, biologische landbouw, vrede, slow food, eenvoud en creativiteit. Neem nu een abonnement of geef cadeau!
voor 12,92per blad!
 United Kingdom
Editie: Verenigd Koninkrijk
Taal: Engels

Abonnement op Resurgence & Ecologist

Resurgence & Ecologist
6x (1 jaar) Resurgence & Ecologist 77,50
Bekijk nu »
 
Alle Resurgence & Ecologist abonnement aanbiedingen
  1. 6x Resurgence & Ecologist 77,50 = 12,92 per blad
    jaarabonnement
    Beste deal
  2. 6x Resurgence & Ecologist 77,50 = 12,92 per blad
    cadeau abonnement (stopt automatisch)
Resurgence & Ecologist leest u nu al vanaf 77.50
Aanbieding Korting   Soort abonnement
6 nummers 77,50   Vraag aan doorlopend
6 nummers cadeau 77,50   Vraag aan aflopend, kado

Resurgence & Ecologist is een must-read tijdschrift voor iedereen die een passie heeft voor onze mooie planeet. Het Britse blad is een befaamde internationale uitgave over het milieu en alles wat daarmee samenhangt. De eerste editie verscheen reeds in 1966; nu - ruim 50 jaar later - is het magazine misschien wel relevanter dan ooit. Resurgence & Ecologist onderzoekt de onderliggende oorzaken van de problemen van vandaag de dag en komt voor de dag met positieve manieren om deze op te lossen. De artikelen in het tijdschrift bestrijken een breed veld van onderwerpen waaronder milieu en ecologie, duurzaamheid, sociale rechtvaardigheid, filosofie, biologische landbouw, spiritualiteit, slow food, lokale economieën, de opbouw van vrede, eenvoud, creativiteit en nog veel meer. Daarnaast bevat Resurgence & Ecologist ook een uitgebreide rubriek met boekrecensies, gedichten, kunst en recepten.

Resurgence presenteert intelligente, diepgaande artikelen van prominente internationale auteurs, posistief gestelde perspectieven met betrekking tot wereldwijde vraagstukken en idee&eum;ln en inspiratie voor duurzaam leven aan haar lezers; een bonte mix die in geen enkel ander tijdschrift gevonden kan worden. Resurgence & Ecologist verschijnt iedere twee maanden, is op een schitterende wijze voorzien van illustraties en bevat artikelen van gerespecteerde schrijvers, nieuws van de frontlinie van de milieubewegingen, ideeën over een ethische manier van leven, recensies, columns en de nodige dosis humor. In het verleden hebben onder meer bekende namen als Margaret Atwood, Michael Morpurgo, Antony Gormley, Rowan Williams, Vandana Shiva en Polly Higgins hun bijdragen geleverd aan het blad.

Inmiddels is het magazine diepgeworteld en wordt het beschouwd als essentieel leesvoer door iedereen die zelfstandig of binnen een beweging actief bezig is met ecologie en milieu. Resurgence & Ecologist wordt gelezen door mensen van alle rangen en standen waaronder milieubeschermers, politici, zakelijk leiders, academici, activisten, leraren, schrijvers en kunstenaars.

Toen Resurgence inmiddels meer dan 50 jaar geleden begon met publiceren pakte het blad problemen aan die toen al doorsijpelden naar het reguliere debat. Er verschenen artikelen over het bedreigde milieu, duurzame manieren van energie opwekken en ecologische economie. De Duitse statisticus en econoom Ernst Friedrich Schumacher schreef destijds al regelmatig over de gevaren van chemicali&eum;ln in ons voedsel, de eenvoud van Boeddhistische economie en de kracht van de 'Small is Beautiful' theorie. Vandaag de dag blijft Resurgence op dezelfde manier grensverleggende artikelen die het huidige denken doen opschudden publiceren alsmede creativiteit, spiritualiteit en spaarzaamheid promoten.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je Resurgence & Ecologist cadeau dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om met nog een jaar te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan bij de distributeur, Engelsebladen.nl / Global Magazines te Wageningen, via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon of per brief. Resurgence & Ecologist verschijnt zes keer per jaar; het blad is een uitgave van The Resurgence Trust gevestigd te Devon in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Resurgence & Ecologist aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Resurgence & Ecologist »
Titel: Resurgence & Ecologist
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle Resurgence kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 6x (1 jaar) Resurgence & Ecologist € 77,50  stopt automatisch: nee

Van
77,50
Voor77,50

Zes keer Resurgence voor 77,50.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 6x (1 jaar) Resurgence & Ecologist cadeau € 77,50  stopt automatisch: ja

Van
77,50
Voor77,50

Geef Resurgence & Ecologist nu een jaar lang (zes edities) cadeau. Het cadeau-abonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Stuur deze Resurgence & Ecologist aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op Resurgence & Ecologist toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

Resurgence & Ecologist aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in opiniebladen

Het opinieblad VN
Vrij Nederland
Proefabonnement: 3 maanden Vrij Nederland 19,95

VN is het meest kritische opinieblad van Nederland. Met maandelijks politiek, binnen- en buitenlandse zaken, economie, cultuur, maatschappelijke zaken en dossiers en meer.
 twee recensiesUw besparing: 3,90

16%
korting
Van € 23,85 voor € 19,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het opinieblad HP DeTijd
HP/De Tijd
3x HP/De Tijd 15,-

Het opinieblad HP | De Tijd brengt u op de hoogte van achtergronden en volgt maatschappelijke ontwikkelingen. Nu 3 nummers voor slechts 15 euro!
 drie recensiesUw besparing: 5,85

28%
korting
Van € 20,85 voor € 15,-
 
Het opinieblad Elsevier Weekblad
Elsevier Weekblad
6 maanden Elsevier Weekblad 18,- per maand

Elsevier Weekblad is het opinieblad dat orde wil scheppen in de informatiechaos. Neem nu een abonnement met korting inclusief gratis tablet edities!
 twee recensiesUw besparing: 73,74

41%
korting
Slechts4,15 per tijdschrift
 
Het tijdschrift TIME Europe
TIME Magazine
52x TIME Magazine 59,95

Met een abonnement op de Europese editie van Time Magazine blijf je wekelijks op de hoogte van nieuws op het gebied van politiek, wetenschap, economie en cultuur.
 Schrijf recensie Uw besparing: 148,05

71%
korting
Slechts1,15 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Resurgence & Ecologist abonnement aanbieding, rubriek opinietijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Orion magazine
abonnement
Orion magazine
Trouw Dagblad
proef abonnement
Trouw Dagblad
Mother Earth News
abonnement
Mother Earth News
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws