JAN recensie van Karin Weijs

JAN Magazine recensie

Review index: « JAN recensie #3 | JAN recensie #5 »

Je mening geven? schrijf een recensie over JAN Magazine »

# 4 - Karin Weijs

Ruimte voor diepgang

Waardering: 9 / 10
JAN
Word abonnee van JAN

Aanbieding
Het tijdschrift JAN is dé no-nonsense glossy voor vrouwen vanaf 30 die een superdruk, overvol en soms ingewikkeld, maar fantastisch bestaan leiden. Neem nu een abonnement van 1 of 2 jaar met korting oplopend tot 45% of geef het tijdschrift 3, 9 of 15 maal cadeau!


Samenvatting recensie
JAN is met afstand het beste blad voor vrouwen die het leven serieus nemen. Vooral de interviews geven het gevoel dat je even heel dicht bij de geïnterviewde bent geweest.

Het Interview is in veel tijdschriften een vast onderdeel van de inhoud. Maar de meeste tijdschriften maken zich er heel gemakkelijk van af. Aan de hand van steeds dezelfde vragen (bijvoorbeeld "De 7 woonzonden van..." in VT Wonen) of een format dat al jaren hetzelfde is (bijvoorbeeld het interview-met-voorwerpen in Living) wordt een persoon die de doelgroep aanspreekt 'geïnterviewd'. De antwoorden staan op zichzelf, de interviewer gaat nergens op in; de geïnterviewde wordt duidelijk niet serieus genomen. Het resultaat is een kluitje meningen en feiten dat totaal geen indruk maakt en al is vergeten als de bladzijde wordt omgeslagen.

Nee, dan de interviews in JAN. Het zijn kunstwerkjes, stuk voor stuk. Ik weet niet hoe de redactie het doet, maar elk interview is boeiend. De geïnterviewden lopen helemaal leeg over zaken die hun na aan het hart liggen. Aan het eind van het verhaal, heb je als lezer het gevoel dat je eventjes heel dichtbij de geïnterviewde bent geweest. Je hebt meer inzicht gekregen in zijn of haar drijfveren en de manier waarop hij/zij in het leven staat. Je denkt erover na: hoe zou ik dat hebben gedaan, kan ik deze visie toepassen op mijn eigen leven?

JAN, met afstand het beste tijdschrift voor vrouwen die het leven serieus nemen.

Geef zelf je visie op JAN Magazine »

JAN Magazine krijgt van de lezers gemiddeld een 8.8

Er zijn in totaal vijf uitgebreide recensies geschreven voor het maandblad JAN, hierboven vind je recensie #4. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je JAN Magazine recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over JAN

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
JAN
JAN
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Aanraders
JAN
abonnement kado
JAN abonnement kado
Psychologie Magazine
proefabonnement
Psychologie Magazine proefabonnement
Flair
proefabonnement
Flair proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws