NRC recensie van Herbert Oostenbrink

Laat een beoordeling achter over NRC en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

NRC recensie

Navigeren: « NRC recensie #2 | NRC recensie #4 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over NRC »

# 3 - Herbert Oostenbrink

Werven zonder de ouden te houden

Waardering: 8 / 10
NRC
Word abonnee van NRC

Aanbieding
NRC is een krant die het dagelijks nieuws en achtergronden op hoog kwalitatief niveau brengt. Lees NRC nu een jaar lang op zaterdag op papier en van maandag t/m zaterdag digitaal met 54% korting, of kies voor een andere abonnementsvorm (volledig digitaal of de hele week op papier én digitaal) en looptijd.


Een 7- 8 voor de NRC, mjah… daar zou ik ook ongeveer op komen. Alleen niet wat betreft klantvriendelijkheid. Ik ben 12 Jaar NRC abonnee geweest, heb 12 jaar het volle pond betaald, inmiddels € 319 per jaar. Afgelopen jaren het gesomber van de kranten over de terugloop van abonnees aan horen zwellen. Aantal malen een extra proefabonnementje Volkskrant er naast gehad voor een habbekrats. Links en rechts steeds vaker geconfronteerd met familie en vrienden die uitsluitend al kranthoppend van proefabonnement naar proefabonnement (ook NRC’s) voor een paar stuivers dagelijks een krant op de mat hebben.

Je hecht je behoorlijk aan een krant als je zolang geabonneerd bent, het wordt echt jouw krant. Toch: een niet bezorgde krant ( komt af en toe ook voor) word je niet voor gecompenseerd. Nabezorging schijnt niet te kunnen in het buitengebied en van een paar maal toegezegde financiële compensatie ook nooit wat gemerkt . Bijzaak, klein leed, weet ik wel, maar wel een extra toefje frustratie… was de druppel. Opgebeld en opgezegd: vanwege het feit dat de NRC mij in het geheel niet liet blijken blij te zijn met mij als trouwe abonnee. Geen exclusieve aanbiedinkjes, geen korting, niets…. Ja, de mevrouw bij de abonnementservice toonde zich begripvol en zegde toe dat mijn grief niet onbeantwoord zou blijven. Wel dus… Een schriftelijke toelichting met referentie aan de telefonische toezegging alsmede een beroep op de morele plicht van een serieuze kwaliteitskrant t.a.v. een trouwe abonnee met een serieuze klacht…… Geen reactie.

De dag dat onze laatste NRC op de deurmat viel werd ik gebeld of we niet gepaaid konden worden met een proef abbonement… Nee! Niet begrepen! Geef mij 2% per abonnementsjaar extra korting of zo, dán hou je me wel. Of stuur jaarlijks een aardigheidje of een korting op een theaterbezoek of zo, éxclusief voor trouwe abonnees. Laat mij me een beetje gewaardeerd voelen als klant. Leg je eens toe op het tevreden houden van bestaande klanten in plaats van alleen maar met douceurtjes binnenhalen van nieuwe, waarschijnlijk grotendeels “hoppers”. En neem me serieus potdomme, 12 jaar! “Kwaliteitskrant”….

En toen zag ik deze “proefabonnementensite”. Met ruimte voor het ventileren van grieven t.a.v. de NRC. Bij dezen… Naar de kranten is dit weinig pleidooi voor het proefabonnementen- gepaai vrees ik. Naar de lezers des te meer, ik maak er zelf inmiddels ook dankbaar “hoppend” gebruik van.

Geef zelf je oordeel over NRC »

NRC wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 7.8

Er zijn in totaal zes uitgebreide recensies geschreven voor de krant NRC, hierboven vind je recensie #3. Lees je deze krant ook, of heb je NRC recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over de krant NRC

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
NRC
NRC
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Ook de moeite waard
EW magazine
jaarabonnement
EW magazine proefabonnement
NRC
zaterdag papier + ma-za digitaal abonnement
NRC proefabonnement
Volkskrant
proefabonnement
Volkskrant proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws