Fit en gezond het nieuwe jaar in!

Tijdschriften over fit en gezond zijn

En dat natuurlijk blijven...

Wil je fit en gezond worden en dat ook blijven? Er zijn een hoop tijdschriften over bewegen, voeding, wellness en psyche en gezondheid in het algemeen die je daar bij op weg kunnen helpen. In dit artikel vind je de top 5 tijdschriften voor vrouwen op dit gebied. Doe er je voordeel mee!

Fit en gezond het nieuwe jaar in. Wie heeft dat goede voornemen nou niet? Zeker nu de feestdagen of liever gezegd feestweken of zelfs feestmaanden (eigenlijk begon het al begin november met Sint Maarten en Halloween) weer voorbij zijn merken veel mensen, ook diegenen die normaalgesproken redelijk actief zijn qua sporten en bewegen, toch wel dat er misschien even weer wat moet gebeuren om het lichaam weer wat fitter te krijgen. Die drie keer sporten in de week, dat kwam er tijdens de kerst (en de weken daarvoor misschien ook al) opeens niet meer van. Herkenbaar? Vast wel!

Pedala: fietsblad voor vrouwenMoeten de kerstkilo's er weer af en wil je weer in je conditie en vorm die je een tijdje terug nog wel had geraken? Of heb je al tijden niet meer fatsoenlijk gesport en vind je dat er nu toch echt een keer wat moet gebeuren? Er zijn veel tijdschriften die net gestart zijn met een 'fit & gezond plan' waarmee je in een paar weken tijd je weer lekker in je lijf zou gaan moeten voelen. Daarnaast zijn er voor de echte sportfanaten die meer uit hun training willen halen ook de nodige interessante bladen. We zetten ze de top 5 even voor je op een rijtje:

De top 5 fit en gezond bladen voor vrouwen

  1. Cover SanteSanté begint 2017 goed met een 7-dagen challenge om je eetpatroon te resetten: de Clean eating challenge. Niet zo verkeerd na al die marsepein, chocoladeletters en kerstliflafjes lijkt ons zo. Verder in het januari-nummer een dossier om een kickstart te geven aan het nieuwe jaar door enkele kleine veranderingen aan te brengen. Benieuwd? Het huidige nummer ligt nog tot 17 januari in de winkels. Daarna verschijnt het eerste nummer van 2017. Wil je niets meer missen in het vervolg? Neem dan gewoon een proefabonnement of vast abonnement.
  2. Cover van het blad YogaYoga is een tijdschrift voor zowel beginnende als gevorderde yogini's (vrouwelijke beoefenaars van yoga). Ook wanneer je nog niet bent begonnen maar de yoga lifestyle je wel wat lijkt is het een prima blad. Yoga kent alleen in Nederland al maar liefst 1.6 miljoen beoefenaars! Geen wonder, want je gaat je er heerlijk fit van voelen en het werkt volgens velen ook zeer goed tegen stress. Wil je ook streven naar harmonie tussen lichaam en geest? Dan is dit kwartaalblad je op het lijf geschreven. In het huidige nummer krijg je tips van 5 yogi's om een feestje van je leven te maken, lees je de uitslag van een groot onderzoek naar de stand van yoga in Nederland, krijg je tips om je onderrug gezond te houden en lees je een interview met Iceman Wim Hof. De volgende editie van Yoga verschijnt op 2 februari.
  3. Women's Health coverWomen's Health is de Men's Health, maar dan natuurlijk voor vrouwen! Ook dit blad begint 2017 goed met een kickstart: WH's total body plan. Verder in het tijdschrift een artikel over 30 dagen detoxen zonder hongeren met als uiteindelijk doel een reset waarmee je energie voor tien krijgt. Niet verkeerd!
  4. Cover van Runner's WorldRunner's World mocht zich in 2016 Tijdschrift van het Jaar noemen, en niet voor niks. Het is een echte maandelijkse hardloopbijbel waar zowel beginnende als gevorderde hardlopers iedere keer weer inspiratie en adviezen uit opdoen met betrekking tot training, voeding, kleding, het mentale aspect van hardlopen en nog veel meer. In het januarinummer geeft de redactie maar liefst 44 tips om van 2017 het beste loopjaar tot nu toe te maken. Verder een uitgebreid dossier over de kleurrijke geschiedenis van de loopschoen, tips van 6 lopers om succesvol af te vallen, een interview met Abdi Nageeye en nog veel meer.
  5. GezondNU tijdschriftcoverGezondNU behandelt gezondheid vanuit een zeer breed spectrum: niet alleen bewegen, maar ook gezonde voeding, medische informatie, de psyche en uiterlijke verzorging krijgen een plek in het blad. Meer de wellness-kant op dus. Maar ook dat moet je niet vergeten: met alleen sporten kom je er meestal niet als je je fit en gezond wilt voelen. Wil je lekkerder in je vel komen te zitten en ben je vooral geïnteresseerd in alternatieve geneeswijzen, goede voeding en de psyche? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe lijfblad.

Uiteraard zijn er nog veel meer tijdschriften die aan het begin van het nieuwe jaar extra aandacht besteden aan fit en gezond worden en blijven. Flair heeft een fit- en gezond challenge, Margriet zegt dag tegen de feestkilo's en biedt een plan om binnen 6 weken weer op een gezond gewicht te komen en ook de eerste editie van weekblad Viva staat met Fajah Lourens op de cover in het teken van weer in shape komen.

Wil je een compleet overzicht? Kijk dan eens in de categorie met tijdschriften over wellness en gezondheid of natuurlijk bij de sportbladen voor hem en haar. Tip: voor de meeste bladen hebben we automatisch aflopende korte proefabonnementen zodat je eerst kunt kijken of het blad wel wat voor je is. Je kunt deze korte abonnementen in de meeste gevallen ook cadeau geven, bijvoorbeeld aan een fanatiek sporten of iemand die juist wel wat hulp kan gebruiken om weet wat fitter en gezonder te worden.

Deel dit artikel:

Afbeelding: 60 van Fit Approach onder CC BY-SA 2.0

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws