TVFilm aanbieding: 52 weken voor 20 euro
Home

TVFilm actie april en mei

52 weken voor 20 euro

TVFilm heeft een superdeal gedurende de maanden april en mei 2017: een abonnement voor 1 jaar nu tijdelijk voor maar 38 cent per week. Dat is slechts 76 cent per (tweewekelijkse) gids. Toe aan een nieuwe gids? Profiteer dan snel van deze mooie aanbieding!

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

TVFilm 52 weken voor 20 euroTVFilm, de tvgids met de focus op film en het meest complete tweewekelijkse filmoverzicht, heeft gedurende de maanden april en mei weer een mooie kortingsactie: voor slechts 38 cent per week ontvang je nu een jaar lang dit programmablad in de brievenbus: dat betekent dat je voor 20 euro iedere twee weken een uitgebreid programma-overzicht voor de komende 14 dagen op papier ontvangt. In de winkel is TVFilm al het voordeligst qua prijs (per week bekeken), maar aan deze abonnementsprijs kan op het moment ook geen enkele andere televisiegids tippen.

Het dagelijkse filmoverzicht in TVFilmBen jij een echte filmliefhebber en ga je regelmatig alle zenders op tv bijlangs om de beste films niet te hoeven missen? Dan is TVFilm de beste keuze qua programmablad. Zoals de titel al doet vermoeden besteedt deze tvgids extra veel aandacht aan films op de publieke en commerciële zenders, in de bioscoop, op dvd en via on-demand kanalen als Film 1 On Demand, Ziggo Movies & Series en Netflix. In het vervolg hoef je dus niet meer te zoeken via de websites van de tvzenders zelf: elke dag worden de beste films in het handige overzicht 'films op tv' gepresenteerd, inclusief beknopte samenvatting, hoofdrolspelers, regisseur, het genre en een waardering van 1 tot 5 sterren. Naast de pagina met filmtips is er een pagina met de beste tv-programma's van die dag en een handig overzicht van voetbal, tennis, wielrennen en overige sporten op tv. Het overzicht van de 10 'superfilms' op tv die je de komende twee weken niet mag missen volgens de redactie vind je helemaal vooraan in de gids. In de Bios Top staan de 10 bioscoopfilms die je moet gaan zien, verder worden er premiès besproken en kun je regelmatig bioscoopkaartjes en andere prijzen winnen in de bioscooprubriek en met de puzzels en prijsvragen. Tot slot is er ook aandacht voor games en gadgets.

Films met sterren aangeduid in het programmaoverzichtHet programmaoverzicht van TVFilm bestaat per dag uit 6 pagina's: op de eerste twee vind je alle gegevens van NPO 1, 2 en 3 en de zenders van RTL en SBS inclusief Net 5 en Veronica. Op de derde en vierde pagina vind je onder andere de Duitse zenders ARD, ZDF, WDR en NDR, de Belgische kanelen Éen en Canvas, FOX, de sportzenders Eurosport 1 en 2, Fox Sports 1 en Ziggo Sport, de kinderkanalen Boomerang, Cartoon Network, Disney Channel, Disney XD en Nickelodeon en tot slot Discovery, National Geographic en de regionale tvzenders. Op pagina 5 en 6 is er onder andere ruimte voor 4 BBC-zenders, de NPO en RTL themakanalen, Ziggo Movies & Series en Film 1. Goed bedacht: de films op al deze zenders worden duidelijk gemarkeerd in de kantlijn inclusief het aantal sterren.

Je ziet het: TVFilm is een zeer complete gids en met is met name voor de filmliefhebber een goede keuze. Profiteer daarom nu snel van deze mooie actie die duurt tot en met 1 juni 2017 en ontvang iedere twee weken op woendag de tvgids voor de komende 14 dagen op de mat met een superkorting van 51%! Andere scherpe acties van dit moment zijn onder andere de AVROBode 52 weken voor 25 euro met HEMA cadeaukaart (tot 28 mei 2017) en KRO Magazine met BinnensteBuiten Kookboek (geldig t/m 30 juni 2017).

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws