Geef mams een mini-abonnement op moederdag
Home

Geef een tijdschrift cadeau voor Moederdag

Zet ma in de bloemetjes met een blad

Een mini-abonnement op een blad is een leuk cadeau voor moederdag en iets waar je moeder gedurende langere tijd wat aan heeft. In dit artikel geven we wat suggesties door 10 leuke bladen voor je moeder op een rijtje te zetten.

Geef een bloemetje en een blad cadeauOp zondag 14 mei 2017, de tweede zondag van de bloeimaand, is het weer zover: dan is het moederdag in Nederland, België en nog een groot aantal andere landen. De dag bij uitstek om je moeder even lekker extra te verwennen. Een lekker croissantje, eitje, glaasje sinaasappelsap en een kopje thee op bed of, als mams daar niet van houdt, gewoon aan de keukentafel natuurlijk. Stofzuigen, de was doen en afwassen is er even niet bij: de huishoudelijke taken kunnen voor zover noodzakelijk op deze zondag prima overgenomen worden door vader en de kinderen. Uiteraard hoort er ook een (klein) cadeautje bij moederdag. Dat kan een mooi boeket bloemen (eventueel zelfgeplukt) zijn, een mooi knutselwerkje of een lekker doosje bonbons.

RozenHoudt ma van lezen? Geef haar dan een automatisch aflopend mini-abonnement op een blad cadeau! Hiermee kan ma gedurende de lente en zomer heerlijk relaxed in de tuin haar favoriete tijdschrift lezen. En een tijdschriftabonnement is natuurlijk niet zo vluchtig als een bos rode rozen of een doos chocola: bij ieder nummer dat op de mat ploft wordt ze er weer aan herinnerd hoe belangrijk ze is. Geef je een bijvoorbeeld een woonblad cadeau dan heeft ze er nog langer wat aan: meestal zijn dat echte bladen om te bewaren en later nog eens doorheen te bladeren.

We hebben de top 10 magazines hieronder voor je op een rijtje gezet. Naast deze titels hebben we er nog veel meer die ook prima geschikt zijn om cadeau te doen. Staat ma's favoriet hier niet tussen? Gebruik dan de zoekfunctie of blader door de verschillende categorieën die hieronder ook worden genoemd. Veel plezier met het uitzoeken van het perfecte moederdagcadeau!

De top 10 bladen voor Moederdag

  1. De LibelleLibelle: de Libelle bestaat al heel lang en is, net zoals moeder zelf, met haar tijd meegegaan. Vandaag de dag is het geen blad meer voor de huisvrouw maar voor de eigentijdse vrouw die veel waarde hecht aan haar gezin. Libelle kun je al cadeau geven voor 15 euro. Er zijn ook cadeau-abonnementen van 25 en 50 euro beschikbaar.
  2. Cover vtwonen magazinevtwonen: het bekende woonblad, bekend van het gelijknamige tv-programma op SBS6. vtwonen is voor de moeder die veel aandacht besteedt aan het mooi inrichten van haar huis en interesse heeft in kunst en cultuur, antiek en design. Er zijn momenteel cadeauabonnementen van 15, 25 en 50 euro. Kijk voor meer woonbladen die je cadeau kunt geven in de betreffende categorie. Wonen Landelijke Stijl, Stijlvol Wonen en Eigen Huis en Interieur zijn ook erg populair. Voor de fans van de Scandinavische woon- en leefstijl is er sinds kort ook het blad Scandinavian Living.
  3. Privé cadeau vanaf 8 euroPrivé: is ma graag op de hoogte van al het nieuws omtrent Nederlandse en buitenlandse beroemdheden? Overweeg dan om de Privé cadeau te geven. Dit kan al vanaf 5 nummers voor 8 euro. Langerlopende abonnementen van 10 en 20 weken zijn ook beschikbaar. Alternatieven hier zijn natuurlijk Story, Weekend en Party.
  4. Het puzzelblad WINWin: dit is een puzzelblad waarmee iedere drie weken prachtige prijzen gewonnen kunnen worden. De puzzels in Win zijn voornamelijk kruiswoordraadsels en Zweedse puzzels van het niveau 1 tot 3 sterren. Vindt moeders wat pittigere puzzels leuker dan is er volop keus in onze categorie puzzelbladen. Hier vind je onder andere Logikwis, cijfercode, sudoku, cryptogrammen en bundels met Japanse puzzels.
  5. Geef Wendy cadeauWendy: dit is het tijdschrift van Wendy van Dijk dat gaat over geluk en positief denken. Wendy kun je op het moment een jaar cadeau geven met korting of met een gezichtsset van Kama Ayurveda cadeau. Vergelijkbare bladen zijn hier natuurlijk de LINDA en het spiksplinternieuwe blad van Chantal Janzen, &C.
  6. Vorsten: het maandblad over koningshuizenVorsten: dit is een schitterend en prachtig geïllustreerd maanblad met alles over onze eigen koninklijke familie maar ook veel aandacht voor buitenlandse vorstenhuizen. Voor slechts 15 euro leest je moeder drie maanden lang alles over Máxima, de drie prinsessen en koning Willem-Alexander die dit jaar zijn vijftigste verjaardag viert.
  7. Heerlijk tuinieren met TuinseizoenTuinseizoen: de lente is inmiddels weer begonnen, dus is het tijd om weer lekker buiten te zijn. Is je moeder actief met tuinieren? Dan heeft ze vast iets aan de handige tips in het blad Tuinseizoen. Je kunt dit tuinmagazine nu al 5 nummers (5 maanden) cadeau geven voor 14 euro 95. Kijk ook eens bij de andere tuinbladen.
  8. Cover Psychologie MagazinePsychologie Magazine: het maandblad over relaties, persoonlijkheid, gevoel, verstand, opvoeding en gezondheid. Met een abonnement op Psychologie Magazine krijgt je moeder (nog) meer inzicht in zichzelf en anderen. Alternatieven zijn hier onder andere de Happinez en Flow, te vinden in de categorie gezondheid en welness.
  9. Geef Plusmagazine een half jaar of jaar cadeauPlus Magazine: dit is al bijna 30 jaar lang het maandblad speciaal voor 50-plussers met in iedere editie aandacht voor financiën, gezondheid, cultuur, reizen en meer. Plus Magazine kun je een half jaar of jaar cadeau geven. Een alternatief voor Plus is bijvoorbeeld ZIN.
  10. ZUS: glossy én opiniebladZUS: dit is een nieuw tweemaandelijks tijdschrift dat zichzelf omschrijft als 'glopinieblad': een combi van een glossy en opinieblad. ZUS is van de makers van HP/De Tijd en staat iedere twee maanden vol met politiek, cultuur, wetenschap, kunst, interview en reizen. ZUS kun je momenteel een half jaar, jaar of ruim anderhalf jaar cadeau doen. Andere opinietitels zoals Elsevier, Vrij Nederland en het al genoemde HP/De Tijd vind je in de categorie opiniebladen.

Dat was 'm dan: de top 10 tijdschriften voor moederdag. We hopen dat je samen met je moeder en je gezin een leuke dag hebt op 14 mei.

Overigens goed om te weten: abonnementen gaan altijd in per het nummer dat nog moet verschijnen. Geef je een maanblad of tijdschrift dat 4 of zes keer per jaar verschijnt cadeau, dan kan het dus even duren voordat het eerste nummer bij je moeder wordt bezorgd. Voor weekbladen geldt over het algemeen een termijn van 2 tot 4 weken, voor maandbladen kan dit oplopen naar 6 tot 8 weken. Wil je niet met lege handen aankomen? Koop dan het huidige nummer los in de supermarkt of boekenwinkel en verpak dat feestelijk, samen met een doosje chocola of iets ander lekkers!

Deel dit artikel:

Afbeelding: Sunflowers van Saranya Chawanrattanasakul onder CC BY 2.0

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws