Zomerkorting op bladen

Zomeractie Vipmedia tijdschriften: alles voor €14,95

Profiteer deze zomer van extra voordeel!

Uitgever Vipmedia heeft tijdelijk een aantrekkelijke zomeractie: proefabonnementen op alle tijdschriften uit hun assortiment voor slechts € 14,95. Alle abonnementen stoppen automatisch. Profiteer snel van de zomerkorting en maak een keus uit het ruime assortiment van deze uitgeverij!

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

Zomeractie Vipmedia: alles voor € 14,95Profiteer deze zomer van extra voordeel op de tijdschriften van uitgeverij Vipmedia. Zij hebben gedurende de maanden juli en augustus een leuke zomercampagne lopen waarbij je een aantal nummers van jouw favoriete blad met een extra hoge korting kunt lezen voor slechts € 14,95. Voor alle titels geldt tevens dat het abonnement automatisch stopt, je hoeft dus niet op te zeggen.

Je kunt kiezen uit het brede aanbod aan tuinbladen, dierenbladen, tijdschriften over voeding en historische / wetenschappelijke magazines van Vipmedia, waaronder populaire magazines als Tuinseizoen, Landidee, Wetenschap in Beeld en Hart voor Dieren. Ben je alweer thuis van een welverdiende vakantie of ben je momenteel nog vakantie aan het vieren en kun je gedurende de nazomer wel wat leesvoer gebruiken? Lees dan verder en maak snel gebruik van deze actie. Deze loopt tot en met 31 augustus 2019, wacht dus niet te lang met bestellen!

Hieronder een kleine greep uit de bladen waar je uit kunt kiezen. Kijk voor het complete aanbod snel op de actiepagina.

Landidee coverLandidee: het tijdschrift voor mensen die willen genieten van het landelijke binnen- en buitenleven met veel aandacht voor tuinen, de natuur, koken, interieur, gezondheid, cultuur et cetera. Ieder nummer sluit aan bij het betreffende seizoen met woontrends, tips voor klusjes in de tuin en recepten voor heerlijke gerechten en lekkernijen.

Bestel Landidee

Cover van TuinseizoenTuinseizoen: dit is hét blad voor de echte tuinliefhebber met tips, informatie en verdieping met betrekking tot zowel siertuinen als de moestuin. Natuurlijk vind je in Tuinseizoen de mooiste tuinontwerpen in verschillende stijlen, maar ook schitterende reportages over bestaande tuinen en hun eigenaren, duidelijk stap-voor-stap plannen voor de aanleg van een compleet nieuwe tuin of een deel daarvan en nog veel meer aan tuinen gerelateerde onderwerpen.

Bestel Tuinseizoen

Wetenschap in Beeld coverWetenschap in Beeld: het blad voor wie graag op een toegankelijke manier leest over de wereld van de wetenschap en dan met name onderzoek met betrekking tot natuur, cultuur, biologie en technologie. We komen steeds meer te weten over van alles: over de kleine bouwstenen van de natuur en van onszelf, over de grote objecten in het heelal en het ontstaan van het universum zelf en alles daartussenin. Wetenschap in Beeld vertaalt de nieuwste wetenschappelijke kennis voor haar lezers iedere maand in begrijpelijke taal.

Bestel Wetenschap in Beeld

Hart voor DierenHart voor Dieren: het tijdschrift voor de liefhebber van huisdieren en dan met name de kat en hond. Maar ook kleine huisdieren zoals konijnen en hamsters en wildlife dieren krijgen regelmatig aandacht. Je krijgt praktische tips over opvoeding, verzorging en voeding en leest ontroerende verhalen over huisdieren en hun baasjes.

Bestel Hart voor Dieren

V'GAN coverV'gan: het is de nieuwe trend op het gebied van voeding: de veganistische ofwel 'vegan' lifestyle. Je laat hierbij alle dierlijke producten links liggen en gaat dus wel even wat verder dan gewoon 'vegetarisch' eten waarbij je onder meer zuivel, kaas, eieren en honing in je voedingspatroon opneemt. V'gan bewijst dat je ook met uitsluitend plantaardige producten je lichaam op een gezonde manier van voeding kunt voorzien. In het tijdschrift krijg je lekkere en gezonde recepten voogeschoteld worden bekende en minder bekende vegans geïnterviewd en lees je reportages over vegan-friendly steden en eetadressen.

Bestel V'gan Lifestyle magazine

Cover van HistoriaHistoria: voor de liefhebber van geschiedenis is het blad Historia onmisbaar. Je wordt in iedere editie meegenomen naar de belangrijkste momenten uit de wereldgeschiedenis. Van veldslagen tot internationale conflicten en van spannende ontdekkingsreizen tot belangrijke uitvindingen. Met Historia komt de geschiedenis tot leven en krijg je als lezer een nieuwe kijk op wat er zich hedentendage in de wereld afspeelt.

Bestel Historia

Maak nu snel gebruik van deze mooie zomeractie die tot en met 31 augustus 2019 loopt! Naast bovengenoemde bladen doen de titels De Tuin op Tafel, Paleo, Scandinavian Living, Karper, Beet, Duiken en Oorlogen & Veldslagen ook mee.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws