HEMA tompouces bij de Telegraaf

Telegraaf Koningsdeal + 2 tompouces

De krant 10 weken voor 2 euro per week

De Telegraaf komt met een wel hele leuke actie voor Koningsdag: met de Koningsdeal aanbieding leest u 10 weken de krant voor maar 20 euro en krijgt u ook nog een voucher waarmee u bij de HEMA gratis 2 tompouces kunt ophalen!

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

Naar de Telegraaf Koningsdeal actie

2 gratis Tompouces bij een proefabonnement op de TelegraafHet is al jarenlang voor veel mensen een gewoonte om op Koningsdag, en voorheen Koninginnedag natuurlijk, 's ochtends bij de koffie een heerlijke tompouce, voor de gelegenheid natuurlijk met oranje glazuur bekleed, te nuttigen. De Telegraaf springt dit jaar helemaal op deze leuke traditie in met een leuke Koningsdagactie: u kunt nu 10 weken de krant lezen voor slechts 2 euro per week en krijgt er ook nog eens een voucher bij waarmee u bij de HEMA, 's lands bekendste leverancier van tompoucen, tot en met 31 juli 2017 twee stuks van dit smakelijke en typisch Hollandse gebak af kunt halen.

Over de actie Telegraaf met 2 gratis Tompoucen

De actie loopt van 10 tot en met 27 april 2017 en betreft een automatisch aflopend proefabonnement op het landelijke dagblad de Telegraaf. Voor slechts 20 euro kunt u deze krant nu 10 weken lezen. Normaalgesproken betaalt u voor hetzelfde proefabonnement 30 euro, u krijgt dus nu tijdelijk 10 euro extra korting. Tevens ontvangt u na aanvraag een een welkomstmail met een link naar een unieke voucher die u kunt downloaden of uitprinten. Deze voucher geeft tot 31 juli 2017 recht op 2 gratis tompoucen af te halen bij een HEMA vestiging naar keuze, op voorwaarde dat deze een gebakafdeling heeft. Op hema.nl kunt u opzoeken in welke vestigingen er gebak wordt verkocht.

Telegraaf voorpaginaMet het Koningsdeal proefabonnement van de Telegraaf krijgt u het volgende:

  1. Van maandag tot en met vrijdag ontvangt u 's ochtends de papieren krant voor 7 uur 's ochtends in de bus, op zaterdag is dit half acht.
  2. Op zaterdag wordt u extra verwend met de extra dikke weekendkrant en de weekendmagazines VRIJ en VROUW.
  3. U heeft iedere dag volledige toegang tot de digitale editie van de Telegraaf via de app 'Telegraaf krant' voor iOS en Android apparaten en via de website telegraaf.nl. De digitale Telegraaf is desgewenst om 2 uur 's nachts, zodra de papieren versie van de drukpersen rolt, al beschikbaar.
  4. Gedurende de looptijd van het abonnement krijgt u ook toegang tot premium artikelen op Telegraaf.nl, de digitale zondageditie en het digitale krantenarchief waarmee u alle edities sinds 1893 (!) kunt lezen.

U ziet het: voor slechts 2 euro per week kunt u 10 weken lang de Telegraaf op papier en in digitale vorm ervaren. Een echte Koningsdeal dus!

Koningsdag 2017

Dit jaar wordt Koningsdag in Tilburg gevierd. Naast koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de drie prinsessen Amalia, Alexia en Ariane zullen er nog 10 andere leden van het koningshuis, waaronder prins Constantijn, prins Maurits, prins Bernhard en prins Pieter-Christiaan aanwezig zijn. De familie zal verwelkomd worden met 'het lied van Tilburg', dat Guus Meeuwis voor deze gelegenheid heeft bewerkt. Daarnaast wordt de familie langs dertien werelden geleid (overeenkomstig het netnummer van de Brabantse stad, 013) die tezamen het verhaal van Tilburg vertellen. Op de website van de gemeente Tilburg kunt u meer informatie vinden over het complete programma en de route die zal worden gelopen.

We wensen u alvast veel plezier op Koningsdag en natuurlijk met uw proefabonnement op de Telegraaf, op één van de dagen voorzien van een smakelijke en verse tompouce!

Deel dit artikel:

Bladen

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws