De krant lezen tijdens de verkiezingen

Lees de krant voor, tijdens én na de verkiezingen

Op proef én met korting

De Nederlandse kranten besteden de komende tijd naast alle ontwikkelingen rond president Trump natuurlijk extra veel aandacht aan de politiek in Nederland: de verkiezingen voor de Tweede Kamer komen er weer aan! Welke kortingsacties lopen er op dit moment? We geven een top 5.

Het verkiezingsabonnement van de Volkskrant: 4 weken voor 1 euro per weekNog ruim een maand en dan is het eindelijk zover: zo'n 13 miljoen stemgerechtigde Nederlanders mogen op woensdag 15 maart 2017 hum stem uitbrengen op de politie partij die hun voorkeur heeft. Er hadden zich voor de verkiezingen een recordaantal van 81 partijen aangemeld bij de Kiesraad. Hiervan doen er uiteindelijk 28 mee aan de verkiezingen. Veel nieuwkomers deze keer dus, waarvan de bekendste want degene met de meeste media-aandacht natuurlijk zijn op 13 VNL (Voor Nederland) onder leiding van Jan Roos, op 14 DENK van Tunahan Kuzu, op 16 het Forum voor Democratie onder leiding van Thierry Baudet en op 19 GeenPeil met als lijsttrekker journalist en voormalig hoofdredacteur van opinieblad HP/De Tijd Jan Dijkgraaf.

Het gaan hoe dan ook weer spannende weken worden en de journalisten van radio, televisie, kranten, opinietijdschriften en online media zijn al helemaal klaar voor alle politieke debatten en de ongetwijfeld vele verbale schermutselingen die oude en nieuwe politieke gezichten de komende tijd met elkaar gaan voeren en hebben. Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u graag op een heldere manier geïnformeerd worden? Dan is dit het moment om een proefabonnement of vast abonnement op de krant te overwegen. Op die manier krijgt u voor, tijdens én na de verkiezingen dagelijks het nieuws en de achtergronden voorgeschoteld, gebracht door een redactie die veel ervaring en kennis van zaken heeft.

De landelijke en regionale kranten stunten eigenlijk altijd wel met een aantrekkelijke korting voor nieuwe abonnees, en dat is nu niet anders. De Volkskrant heeft zelfs een speciaal Verkiezingsabonnement in het leven geroepen. We geven hieronder een top 5 overzicht van de huidige acties:

  1. De Telegraaf heeft momenteel een knalactie lopen: u kunt 10 weken de krant op papier en digitaal lezen voor slechts 1,99 per week. Dit komt neer op een korting van maar liefst 80% ten opzichte van de aanschaf van losse edities van de krant. Natuurlijk inclusief de dikke zaterdagkrant met de extra's VROUW Magazine en VRIJ. En u krijgt er als klap op de vuurpijl ook nog eens een Bakker.com cadeaubon ter waarde van 10 euro bij cadeau. Let op: deze actie is beperkt geldig, en wel tot en met 12 februari 2017. Hierna geldt het reguliere tarief waarmee u nog steeds van 70% korting kunt profiteren.
  2. De Volkskrant heeft zoals gezegd speciaal voor de Tweede Kamer verkiezingen een Verkiezingsabonnement actie. U kent de bijbehorende commercial waarschijnlijk wel van tv en radio. De aanbieding: u kunt vier weken de Volkskrant lezen voor slechts 1 euro per week, wat neerkomt op een ongekend hoog kortingspercentage van maar liefst 94%. Met een proefabonnement op de Volkskrant geniet u vier weken lang van nieuws, achtergronden en schitterende fotografie. Daarnaast krijgt u bij de extra dikke weekendkrant de krantenmagazines Volkskrant Magazine en Sigmund, over wetenschap en literatuur. En u heeft altijd en overal toegang tot de digitale edities van de krant via de website volkskrant.nl en de apps voor tablets en telefoons. Of dat nog niet genoeg is krijgt u ook toegang tot Topics met al het nieuws uit 13 Nederlandse en Belgische kranten van de Persgroep, de uitgever van de Volkskrant.
  3. Cover NHDWoont u in Noord-Holland? Dan is het Noordhollands Dagblad de regiokrant voor u. U kunt momenteel kiezen uit drie proefabonnementen: twee met 65% korting, waarbij u de krant naar keuze 4 of 12 weken op papier en digitaal kunt raadplegen voor respectievelijk 9,95 en 29,95 en een weekendabonnement van 6 weken voor een tientje waarbij u de dikke zaterdagkrant op papier krijgt en de rest van de week digitaal kunt lezen.
  4. LC voorpaginaWoont u in één van de drie noordelijke provincies? Voor Friesland is De Leeuwarder Courant dan uw regiokrant, voor de Groningers en Drenten is dat het Dagblad van het Noorden. Beide dagbladen kunt u momenteel zes weken voor maar 3 euro per week lezen. Dit betreft een proefabonnement op de papieren krant met volledige toegang tot de digitale edities via de apps DVHN Krant en LC Krant. Heeft u alleen op zaterdag tijd om de krant te lezen? Dan is het zaterdagabonnement wellicht iets voor u: 10 weken voor slechts 1,50 per week de krant alleen op zaterdag op papier en digitaal. (Let op: door de week heeft u geen digitale toegang bij deze abonnementsvorm).
  5. Kidsweek voorkantKidsweek en 7Days zijn weekkranten voor de jeugd, waarbij Kidsweek voor kinderen van 7 t/m 12 jaar gemaakt wordt en 7Days bestemd is voor de jeugd in het voortgezet onderwijs, van 12 t/m 18 jaar dus. Natuurlijk mogen zij, op een enkele lezer na die net 18 jaar is geworden, nog niet stemmen. Maar ook deze leeftijdsgroepen willen natuurlijk weten wat er speelt in Nederland en de rest van de wereld. Kidsweek lees je nu al 6 weken voor 1 euro per week, voor 7Days loopt er een achtie van 7 weken voor 7 euro. Respectievelijk 52% en 56% korting op losse exemplaren, en in beide gevallen stopt het abonnement automatisch!

Staat uw favoriete krant er niet tussen in bovenstaande top 5? Kijkt u dan eens bij alle krantaanbiedingen. Daar vindt u alle huidige acties van zo'n beetje alle dagbladen op een rijtje: of het nu om de krant op proef of om een vast abonnement met korting en/of cadeau gaat.

Tot slot wensen we u, al dan niet met behulp van de krant, de overige media en de verschillende stemwijzers, een weloverwogen stem voor de Tweede Kamerverkiezingen toe.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws