Trouw Digitaal digitaal basis abonnement aanbieding

Abonnement op Trouw Digitaal

 Nú tot 92% korting 
1 jaar Trouw Digitaal Basis 2,25 / week
Trouw Digitaal

Probeer nu Trouw geheel digitaal met korting oplopend tot 42%! Kies uit één van de volgende abonnementen: Trouw Digitaal Basis voor onbeperkte toegang tot alle artikelen op de website Trouw.nl en in de Trouw nieuwsapp voor tablet en smartphone, Trouw Digitaal indien u daarnaast ook van maandag tot en met zaterdag de replica van de papieren editie inclusief bijlagen Verdieping en Tijdgeest wilt lezen of het Trouw Digitaal proefabonnement om eerst eens te kijken of digitaal lezen iets voor u is. Voor acties inclusief de papieren editie van Trouw kijkt u bij alle Trouw abonnementen.

Bekijk nu »
Profiteer van 28% korting met dit abonnement
Trouw Digitaal

Alle Trouw Digitaal abonnement aanbiedingen

 1. 2,25 per week - kortingsperiode 1 jaar
  digitaal basis abonnement28%
  Digitaal Basis - Onbeperkt toegang tot artikelen via Trouw.nl en de Trouw nieuwsapp
 2. 2,- per week - kortingsperiode 2 jaar
  digitaal basis abonnement36%
  Digitaal Basis - Onbeperkt toegang tot artikelen op Trouw.nl en in de nieuwsapp
 3. + Toegang tot Uit Andere Media4,- per week - kortingsperiode 1 jaar
  digitaal abonnement33%
  Digitaal - ma-za de digitale krant + toegang tot alle artikelen op de site en in de nieuwsapp + speciale Digitale Editie
 4. + Toegang tot Uit Andere Media3,75 per week - kortingsperiode 2 jaar
  digitaal abonnement37%
  Digitaal - ma-za de digitale krant, toegang tot alle artikelen op de site en in de app én de speciale Digitale Editie
 5. + Toegang tot Uit Andere Media3,50 per week - kortingsperiode 3 jaar
  digitaal abonnement42%
  Digitaal - ma-za de digitale krant + toegang tot alle artikelen op de site en in de nieuwsapp + speciale Digitale Editie
 6. 8 weken 4,- (0,50 per week)
  proefabonnement92% - stopt automatisch
  Digitaal - ma-za de digitale krant + onbeperkt artikelen op de site en in de Trouw app
      Meeste voordeel - 92% korting

Trouw Digitaal lees je nu al vanaf € 4.00 - profiteer van tot maximaal 92% korting op deze krant!

Aanbieding Korting   Soort abonnement
312 nummers 117,- 28% Bestel doorlopend
624 nummers 208,- 36% Bestel doorlopend
312 nummers 208,- 33% Bestel doorlopend
624 nummers 390,- 37% Bestel doorlopend
936 nummers 546,- 42% Bestel doorlopend
48 nummers 4,- 92% Bestel aflopend

Echte journalistiek neemt de tijd, terwijl het nieuws tegenwoordig haastig is en veelal gratis aangeboden wordt. Ondersteun nu de echte journalistiek met een digitaal abonnement op Trouw en lees het directe nieuws en de uitgebreide achtergronden en verdieping met één van de twee digitale abonnementsvormen. Trouw heeft voor nieuwe leden die geheel digitaal, zonder papieren krant dus, willen lezen een aantal voordelige aanbiedingen; voor de Digitaal Basis vorm al vanaf 4 weken en voor de Digitaal Compleet vorm vanaf een jaar.

Naast de oude, vertrouwde abonnementsvormen waarbij de dagelijkse papieren editie van de krant nog de hoofdrol speelt zijn de digitale krantenabonnementen inmiddels een mooi en passend alternatief voor een ieder die meer dan alleen het oppervallige nieuws tot zich wil nemen en graag van hoogwaardige journalistiek in een modern jasje wil genieten. De digitale producten die Trouw momenteel heeft zijn:

 • Digitaal Basis - hiermee krijgt u volledige toegang tot alle artikelen op Trouw.nl en in de Trouw app voor smartphones en tablets. Deze app is modern vormgegeven en voorzien van de laatste technische snufjes, zodat ze op alle mobiele apparaten en tablets met verschillende schermgroottes goed weergegeven wordt. De app en de website zijn toegespitst op datgene waar Trouw zich in onderscheidt ten opzichte van andere kranten: verdieping bieden bij het dagelijks nieuws, met veel aandacht voor onderwerpen als duurzaamheid, religie, filosofie, maatschappelijke discussie et cetera.
 • De digitale krant - dit is de digitale replica van de papieren editie van Trouw, precies zoals deze iedere dag van de pers komt. Perfect geschikt voor wie veel waarde hecht aan de vertrouwde manier van kranten lezen maar om wat voor reden dan ook de papieren versie niet meer wenst: uit duurzaamheidsoverwegingen of omdat u gewoon graag overal uw favoriete krant beschikbaar wil hebben zonder dat deze meegesleept hoeft te worden. De digitale editie van Trouw verschijnt net zoals de papieren versie doordeweeks en op zaterdag en is beschikbaar als download vanaf 5 uur 's ochtends. Voor het lezen gebruikt u de Trouw.nl Mobile-app, die beschikbaar is voor Android tablets en telefoons in de Google Play Store en voor de iPad en iPhone in de Apple App Store.
 • Uit Andere Media - een extra service bij het digitale krantenabonnement. Met Uit Andere Media leest u het nieuws uit alle Nederlandse landelijke en regionale dagbladen van uitgever DPG Media (waaronder ook de Volkskrant en 7 regionale dagbladen). Hiervoor hoeft u op deze nieuwswebsites en in de corresponderende apps alleen maar in te loggen met uw DPG Media account.

Momenteel biedt Trouw twee soorten digitale abonnementen aan op basis van de bovenstaande producten:

 • Trouw Digitaal Basis: dit betreft een abonnement op het eerste digitale product, te weten volledige toegang tot alle artikelen en inhoud op Trouw.nl en in de nieuwsapp voor smartphones en tablets (zowel iPhones en iPads als apparaten met het Android besturingssysteem).
 • Trouw Digitaal: dit is het complete digitale pakket waarin u naast alle voordelen van Digitaal Basis ook dagelijks de digitale krant kunt downloaden en toegang krijgt tot online nieuws uit alle Nederlandse kranten van DPG Media.

Maak nu gebruik van één van de aanbiedingen voor nieuwe abonnees en lees Trouw voortaan geheel digitaal op de manier waarop u dat wenst.

Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en kunnen na de eerste termijn per maand worden opgezegd. Momenteel is er helaas geen proefabonnement voor de digitale abonnementsvormen van Trouw beschikbaar. Trouw is een uitgave van DPG Media en verschijnt als digitale krant iedere week van maandag t/m zaterdag. De website Trouw.nl en de nieuwsapp worden dagelijks bijgewerkt met nieuwe (premium) artikelen.

Tekst laatst gewijzigd op 08 maart 2023 om 10:04:56

Deel deze Trouw Digitaal aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Trouw Digitaal »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Trouw Digitaal acties met korting

Aanbieding 1 - 1 jaar Trouw Digitaal Basis € 2,25 / week  stopt automatisch: nee

Van
162,24
Voor117,00
Korting28 %
28%
korting

312 keer Trouw Digitaal voor 117,00.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 2 jaar Trouw Digitaal Basis € 2,- / week  stopt automatisch: nee

Van
324,48
Voor208,00
Korting36 %
36%
korting

Profiteer van een extra scherpe korting van 36% t.o.v. het normale tarief bij een 2-jarig abonnement op Trouw Digitaal Basis.

Vraag aan

Aanbieding 3 - 1 jaar Trouw Digitaal € 4,- / week  stopt automatisch: nee

Van
311,48
Voor208,00
Korting33 %
33%
korting

Trouw Digitaal omvat de digitale krant van maandag t/m zaterdag (inclusief bijlagen) én onbeperkte toegang tot alle nieuwsartikelen in de nieuwsapp en op de website Trouw.nl. Neem nu een jaarabonnement met korting voor nieuwe abonnees!

Vraag aan

Aanbieding 4 - 2 jaar Trouw Digitaal € 3,75 / week  stopt automatisch: nee

Van
622,96
Voor390,00
Korting37 %
37%
korting

Zet het scherpe tarief van 3,75 per week op een Trouw Digitaal abonnement 2 jaar vast en profiteer hiermee van 37% korting!

Vraag aan

Aanbieding 5 - 3 jaar Trouw Digitaal € 3,50 / week  stopt automatisch: nee

Van
934,44
Voor546,00
Korting42 %
42%
korting

Lees Trouw drie jaar lang met 42% korting: van maandag t/m zaterdag via de digitale editie van de vertrouwde krant én online via Trouw.nl en de Trouw app voor smartphone en tablet.

Vraag aan

Aanbieding 6 - Proefabonnement: 8 weken Trouw Digitaal € 4,-  stopt automatisch: ja

Van
47,92
Voor4,00
Korting92 %
92%
korting

Nieuwsgierig naar Trouw Digitaal? Neem dan nu de proef op de som met een automatisch aflopend proefabonnement van 8 weken voor maar 4 euro!

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Meer abonnementen in digitale krant

Het dagblad AD Digitaal
AD Digitaal
1 jaar AD Digitaal Basis 1,75 / week

Met het AD Digitaal Basis abonnement krijgt u volledige toegang tot alle PREMIUM-artikelen in de AD app en op AD.nl. Let op: met dit abonnement ontvangt u geen papieren of digitale krant. Bij het uitgebreidere AD Digitaal abonnement krijgt u wél van maandag t/m zaterdag beschikking over de digitale replica van het AD inclusief de bijlagen en op zaterdag het weekendmagazine Mezza + natuurlijk alle voordelen van AD Digitaal Basis. Voor aanbiedingen inclusief de papieren versie van het AD kijkt u bij alle AD abonnementen. AD Digitaal eerst op proef? Dan kan ook: 8 weken voor slechts 4 euro.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 22,88

20%
korting
Slechts0,29 per tijdschrift
 
Telegraaf Digitaal
Telegraaf Digitaal
Telegraaf Premium: 1 jaar 0,99 per week

Met Telegraaf Premium leest, bekijkt en luistert u alle Premium artikelen (artikelen met een geel label), video's en podcasts in de Telegraaf nieuwsapp én op de website Telegraaf.nl. Probeer Premium nu 1 jaar met 77% korting! Wilt u tevens de digitale replica van de papieren krant lezen op telefoon, tablet en pc? Kies dan voor een Digitaal abonnement mét toegang tot de digitale krant. Deze aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe abonnees.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 171,60

77%
korting
Slechts0,17 per tijdschrift
 
De krant VK Digitaal
Volkskrant Digitaal
1 jaar VK Digitaal Basis 2,25 / week

Probeer nu één van de digitale abonnementen van de Volkskrant uit: kies voor VK Digitaal Basis wanneer u toegang wilt tot alle online artikelen in de app en op de website Volkskrant.nl. Wilt u ook de digitale replica van de krant kunnen lezen? Kies dan voor VK Digitaal. Eerst de proef op de som nemen? Dan kan ook middels een Digitaal proefabonnement van 8 weken voor 4 euro! Voor abonnementen inclusief de papieren versie van de Volkskrant kijkt u bij alle Volkskrant abonnementen.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 45,24

28%
korting
Slechts0,38 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Trouw Digitaal abonnement aanbieding, rubriek digitale kranten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Trouw Dagblad
proef abonnement
Trouw Dagblad
Trouw Weekend
proef abonnement
Trouw Weekend
Volkskrant Digitaal
digitaal basis abonnement
Volkskrant Digitaal
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws