Volkskrant Digitaal digitaal basis abonnement aanbieding
Home

Abonnement op Volkskrant Digitaal

 Tot 92% korting 
1 jaar VK Digitaal Basis 2,25 / week
Volkskrant Digitaal

Probeer nu één van de digitale abonnementen van de Volkskrant uit: kies voor VK Digitaal Basis wanneer u toegang wilt tot alle online artikelen in de app en op de website Volkskrant.nl. Wilt u ook de digitale replica van de krant kunnen lezen? Kies dan voor VK Digitaal. Eerst de proef op de som nemen? Dan kan ook middels een Digitaal proefabonnement van 8 weken voor 4 euro! Voor abonnementen inclusief de papieren versie van de Volkskrant kijkt u bij alle Volkskrant abonnementen.

Bekijk nu »
Profiteer van 28% korting met dit abonnement
Volkskrant Digitaal logo

Alle Volkskrant Digitaal abonnement aanbiedingen

 1. 2,25 per week - kortingsperiode 1 jaar
  digitaal basis abonnement28%
  Digitaal Basis - Onbeperkt toegang tot artikelen via Volkskrant.nl en de VK nieuwsapp
  Meest gekozen
 2. 2,- per week - kortingsperiode 2 jaar
  digitaal basis abonnement36%
  Digitaal Basis - Onbeperkt toegang tot artikelen via Volkskrant.nl en de VK nieuwsapp
 3. + Toegang tot Uit Andere Media4,- per week - kortingsperiode 1 jaar
  digitaal abonnement33%
  Digitaal - Onbeperkt toegang tot artikelen, digitale krant met bijlagen én Digitale Editie
 4. + Toegang tot Uit Andere Media3,75 per week - kortingsperiode 2 jaar
  digitaal abonnement37%
  Digitaal - Onbeperkt toegang tot artikelen, digitale krant met bijlagen én Digitale Editie
 5. + Toegang tot Uit Andere Media3,50 per week - kortingsperiode 3 jaar
  digitaal abonnement42%
  Digitaal - digitale krant + onbeperkt toegang tot artikelen + speciale digitale editie
 6. + Toegang tot Uit Andere Media8 weken 4,- (0,50 per week)
  proefabonnement92% - stopt automatisch
  Digitaal - Ma t/m za de digitale krant met bijlagen (pdf) + onbeperkt toegang tot artikelen in de app en op de website
      Meeste voordeel - 92% korting

Volkskrant Digitaal lees je nu al vanaf € 4.00 - profiteer van tot maximaal 92% korting op deze krant!

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
312 nummers 117,- 28% Bestel doorlopend
624 nummers 208,- 36% Bestel doorlopend
312 nummers 208,- 33% Bestel doorlopend
624 nummers 390,- 37% Bestel doorlopend
936 nummers 546,- 42% Bestel doorlopend
48 nummers 4,- 92% Bestel aflopend

Sluit u nu aan bij de journalistiek van de Volkskrant en lees het nieuws en de relevante achtergronden in het vervolg geheel digitaal met één van de twee digitale abonnementsvormen. Voor nieuwe abonnees die digitaal willen lezen heeft de Volkskrant nu aantrekkelijke kortingsacties; voor de Digitaal Basis vorm al vanaf 4 weken en voor de Digitaal Compleet vorm vanaf een jaar.

Naast de oude, vertrouwde abonnementsvormen waarbij de papieren krant nog een grote rol speelt zijn de digitale abonnementen inmiddels een volwaardig alternatief voor iedereen die om wat voor reden dan ook geen papieren editie meer wenst maar wel graag iedere dag lezenswaardige kwaliteitsjournalistiek tot zich wil nemen. De digitale producten die de Volkskrant momenteel aanbiedt zijn:

 • Digitaal Basis - hiermee krijgt u zonder beperkingen toegang tot alle artikelen op Volkskrant.nl en in de Volkskrant app voor smartphones. Deze app is geheel vernieuwd en voorzien van de laatste technische mogelijkheden op het gebied van vormgeving, met meer ruimte voor fotografie, video's, overzichtelijke grafieken en podcasts die dieper op het nieuws ingaan. U kunt eenvoudig door het nieuws en de achtergrondartikelen bladeren en wordt, indien u dat wenst natuurlijk, middels notificaties op de hoogte gehouden van belangrijke gebeurtenissen.
 • De digitale krant - dit is de digitale replica van de papieren Volkskrant, exact zoals deze iedere dag van de drukpersen rolt dus. Perfect geschikt voor wie veel waarde hecht aan de oude, vertrouwde manier van krantlezen maar om wat voor reden dan ook de papieren versie niet meer wenst: omwille van milieuredenen of omdat u bijvoorbeeld vaak de hele dag op pad bent en het dan vooral handig is om uw favoriete dagblad digitaal beschikbaar te hebben. De digitale editie van de Volkskrant verschijnt net zoals de papieren tegenhanger van maandag tot en met zaterdag en is op die dagen beschikbaar om te downloaden vanaf 5 uur 's ochtends. Voor het lezen gebruikt u de Volkskrant Krant-app, die beschikbaar is voor Android tablets en telefoons in de Google Play Store en voor de iPad en iPhone in de Apple App Store.
 • Topics - een extra service bij het digitale krantenabonnement. Met Topics leest u het nieuws uit alle Nederlandse landelijke en regionale dagbladen van uitgever de Persgroep + 2 Belgische kranten, te weten De Morgen en Het Laatste Nieuws. Topics is beschikbaar via uw computer en via smartphone en tablet middels een aparte app.

Op het moment biedt de Volkskrant twee soorten digitale abonnementen aan op basis van de bovenstaande producten:

 • VK Digitaal Basis: dit betreft een abonnement op het eerste digitale product, te weten volledige toegang tot alle artikelen en inhoud op Volkskrant.nl en in de nieuwsapp voor smartphones.
 • VK Digitaal: dit is de complete digitale ervaring waarin alle voordelen van Digitaal Basis aangevuld worden met dagelijks de digitale krant en toegang tot het multi-krant platform Topics. Met dit complete digitale abonnement kunt u ook gebruik maken van Volkskrant Editie, de speciaal voor tablets ontworpen app die een rijkere ervaring biedt dan de smartphone app door het toevoegen van extra fotoreeksen en bewegend beeld. Met de tablet editie worden de voordelen van digitaal verenigd met de vertrouwde leeservaring van de (papieren) krant.

Maak nu gebruik van één van de aanbiedingen voor nieuwe abonnees en lees de Volkskrant voortaan geheel digitaal op de manier waarop u dat wenst.

Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en kunnen na de eerste termijn per maand worden opgezegd. Momenteel is er helaas geen proefabonnement voor de digitale abonnementsvormen van de Volkskrant beschikbaar. De Volkskrant is een uitgave van de Persgroep Nederland en verschijnt als digitale krant iedere week van maandag t/m zaterdag. De website Volkskrant. nl en de nieuwsapp worden dagelijks bijgewerkt met nieuwe (premium) artikelen.

Deel deze Volkskrant Digitaal aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Volkskrant Digitaal »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele VK Digitaal acties met korting

Aanbieding 1 - 1 jaar VK Digitaal Basis € 2,25 / week  stopt automatisch: nee

Van
162,24
Voor117,00
Korting28 %
28%
korting

312 keer VK Digitaal voor 117,00.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 2 jaar VK Digitaal Basis € 2,- / week  stopt automatisch: nee

Van
324,48
Voor208,00
Korting36 %
36%
korting

Lees 2 jaar lang onbeperkt alle artikelen in de smartphone app en op Volkskrant.nl voor nog geen tientje per maand met het VK Digitaal Basis abonnement.

Vraag aan

Aanbieding 3 - 1 jaar Volkskrant Digitaal € 4,- / week  stopt automatisch: nee

Van
311,48
Voor208,00
Korting33 %
33%
korting

Lees de Volkskrant nu 1 jaar met 33% korting op het normale abonnementstarief. Het abonnement omvat alle digitale diensten: onbeperkte toegang tot artikelen op de website en in de app, van maandat tot zaterdag de digitale replican van de krant met bijlagen én de Digitale Editie: de krant van vandaag, maar dan op een interactieve manier gebracht.

Vraag aan

Aanbieding 4 - 2 jaar Volkskrant Digitaal € 3,75 / week  stopt automatisch: nee

Van
622,96
Voor390,00
Korting37 %
37%
korting

Lees de Volkskrant nu twee jaar lang volledig digitaal met 37% korting voor nieuwe abonnees. Inclusief de digitale replica van de krant, onbeperkt online toegang én de VK Speciale Editie (interactief).

Vraag aan

Aanbieding 5 - 3 jaar Volkskrant Digitaal € 3,50 / week  stopt automatisch: nee

Van
934,44
Voor546,00
Korting42 %
42%
korting

Lees de Volkskrant nu drie jaar lang volledig digitaal via de digitale krant, via de nieuwsapps voor smartphone en tablet met als extra digitale toegang tot alle kranten van DPG Media.

Vraag aan

Aanbieding 6 - Proefabonnement: 8 weken Volkskrant Digitaal € 4,-  stopt automatisch: ja

Van
47,92
Voor4,00
Korting92 %
92%
korting

Maak kennis met het digitale abonnement van de Volkskrant: nu 8 weken voor slechts 50 cent per week. Het proefabonnement stopt automatisch!

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Meer abonnementen in digitale krant

Het dagblad AD Digitaal
AD Digitaal
1 jaar AD Digitaal Basis 2,- / week

Met het AD Digitaal Basis abonnement krijgt u volledige toegang tot alle PREMIUM-artikelen in de AD app en op AD.nl. Let op: met dit abonnement ontvangt u geen papieren of digitale krant. Bij het uitgebreidere AD Digitaal abonnement krijgt u wél van maandag t/m zaterdag beschikking over de digitale replica van het AD inclusief de bijlagen en op zaterdag het weekendmagazine Mezza + natuurlijk alle voordelen van AD Digitaal Basis. Voor aanbiedingen inclusief de papieren versie van het AD kijkt u bij alle AD abonnementen. AD Digitaal eerst op proef? Dan kan ook: 8 weken voor slechts 4 euro.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 9,88

9%
korting
Slechts0,33 per tijdschrift
 
Het dagblad Het Parool Digitaal
Het Parool Digitaal
1 jaar Parool Digitaal Basis 1,75 / week

De krant voortaan geheel digitaal lezen? Kies dan nu voor Parool Digitaal: in de vorm 'Digitaal Basis' voor onbeperkte toegang tot alle online artikelen (inclusief Plus-artikelen) op Parool.nl en én de nieuws-app of in de vorm 'Digitaal' indien u ook de digitale replica van de papieren krant wilt lezen. Deze laatste abonnementsvorm omvat tevens de interactieve 'Speciale Editie' en 'Uit Andere Media' waarmee u toegang krijgt tot alle online artikelen van 10 andere kranten waaronder de Volkskrant, Trouw, het AD en zeven regionale dagbladen. Eerst uitproberen? Dan kan ook middels een proefabonnement van 8 weken. Liever de krant ook op papier? Ga dan naar alle Parool abonnementen.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 59,28

39%
korting
Slechts0,29 per tijdschrift
 
De krant Trouw Digitaal
Trouw Digitaal
1 jaar Trouw Digitaal Basis 2,50 / week

Probeer nu Trouw geheel digitaal met korting oplopend tot 34%! Kies uit één van de volgende abonnementen: Trouw Digitaal Basis voor onbeperkte toegang tot alle artikelen op de website Trouw.nl en in de Trouw nieuwsapp voor tablet en smartphone, Trouw Digitaal indien u daarnaast ook van maandag tot en met zaterdag de replica van de papieren editie inclusief bijlagen Verdieping en Tijdgeest wilt lezen of het Trouw Digitaal proefabonnement om eerst eens te kijken of digitaal lezen iets voor u is. Voor acties inclusief de papieren editie van Trouw kijkt u bij alle Trouw abonnementen.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 32,24

20%
korting
Slechts0,42 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Volkskrant Digitaal abonnement aanbieding, rubriek digitale kranten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Volkskrant Weekend
proef abonnement
Volkskrant Weekend
Volkskrant
proef abonnement
Volkskrant
VPRO Gids
proef abonnement
VPRO Gids
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws