Denksport Logisch Vakantieboek 2-4* proefabonnement aanbieding

Proefabonnement op Denksport Logisch Vakantieboek 2-4*

Denksport Logisch Vakantieboek 2-4*
Proefabonnement: 5x Denksport Logisch Vakantieboek 2-4* 27,30

Het Logisch 2-4* vakantieboek van Denksport is een zeer gevarieerd puzzelboek voor de logische puzzelaar met in iedere editie meer dan 150 logische puzzels waaronder Japanse puzzels, kakuro, hitori, zeeslagje en nog veel meer!

Bekijk nu »
Dit proefabonnement stopt automatisch.

Alle Denksport Logisch Vakantieboek 2-4* abonnement aanbiedingen

 1. 5x Denksport Logisch Vakantieboek 2-4* 27,30 = 5,46 per blad
  proefabonnement5% - stopt automatisch
  Meest gekozen
 2. 13x Denksport Logisch Vakantieboek 2-4* 54,60 = 4,20 per blad
  jaarabonnement25%
  Beste deal (25% korting)

Denksport Logisch Vakantieboek 2-4* lees je nu al vanaf € 27.30 - profiteer van maximaal 25% korting op dit tijdschrift!

Aanbieding Korting   Soort abonnement
5 nummers 27,30 5% Vraag aan aflopend
13 nummers 54,60 25% Vraag aan doorlopend

Logisch 2-4* Vakantieboek is een heerlijk gevarieerd puzzelblad vol met logische puzzels op het niveau van twee tot vier sterren van puzzelbladenuitgever Denksport. Deze uitgave verschijnt, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, niet alleen gedurende vakanties maar gewoon het hele jaar door met een frequentie van veertien edities per jaar. De titel slaat meer op het feit dat het een perfect puzzelblaadje is om mee te nemen op vakantie. Met het niveau van 2 tot 4 sterren is het heerlijk relaxt puzzelen geblazen: voor de gemiddelde puzzelaar met een logisch brein niet te moeilijk maar ook niet direct al te makkelijk. En dat hoeft niet alleen op vakantie natuurlijk, maar kan ook heerlijk ontspannen thuis op de bank of lekker in de tuin of op het balkon!

In ieder nummer van het Logisch Vakantieboek vind je verdeeld over 64 pagina's maar liefst meer dan 150 logische puzzels! Dat zijn naast natuurlijk de sudoku, de binaire puzzel, tentje-boompje en zeeslagje onder andere de volgende puzzelsoorten en -varianten:

 • Hitori: dit is in feite het broertje van de bekende sudoku. In plaats van cijfers invullen moet je deze hier in een reeds gevuld diagram juist zien te elimineren op een zodanige wijze dat er voor elke rij en kolom geldt dat ze uniek zijn. Een extra regel is dat zwartgemaakte (weggestreepte) vakjes elkaar niet horizontaal of verticaal mogen raken en verder mag een wit (niet-weggestreept) cijfer niet afgesneden worden van de rest.
 • Futoshiki: ook dit kan feitelijk gezien worden als een variant op de sudokupuzzel. De bedoeling is om in een vierkant, vaak van 4 bij 4 tot 6 bij 6 vakjes, de getallen 1 t/m het aantal vakjes per rij of kolom (dus 4, 5 of 6) op een zodanige manier in te vullen dat er een Latijns vierkant ontstaat. Ofwel: ieder getal mag per rij en kolom maar één keer voorkomen. Tussen bepaalde vakjes kunnen ongelijkheden bestaan, met de symbolen > en < wordt aangegeven dat het getal in een vakje groter danwel kleiner moet zijn dan het getal in het vakje ernaast.
 • Bruggen bouwen: het doel van deze puzzel is het slaan van bruggen tussen de rondjes ofwel de 'eilanden'. In het rondje staat een getal: dit geeft aan hoeveel bruggen er naar de naastliggende eilanden gebouwd moeten worden. De bruggen mogen elkaar niet kruisen, mogen alleen horizontaal en verticaal lopen en er mogen maximaal 2 bruggen tussen elk paar eilanden gebouwd worden.
 • Kakuro: dit is een soort van kruiswoordraadsel waarin de cijfers 1 t/m 9 op een zodanige manier in het diagram geplaatst moeten worden dat de som van elke serie hokjes gelijk is aan het getal dat in de voorgedrukte vakjes staat. Een voorwaarde is verder dat in elke som elk cijfer slechts één keer mag voorkomen: 8=4+4 of 7=3+3+1 mag dus niet!
 • Japanse puzzel: bij deze heerlijke, ernstig verslavende beeldzoekers is het de bedoeling om de verborgen tekening te onthullen. Je gaat hierbij als volgt te werk: de getallen boven en links van het diagram geven het aantal aaneengesloten zwarte of gekleurde vakjes aan in de betreffende rij of kolom. Tussen twee groepen van dezelfde kleur geldt de regel dat er minstens één leeg vakje tussen dient te zitten. Bij twee verschillende kleuren hoeft dit niet zo te zijn. Een mooie combinatie van logisch denken en heerlijk ontspannen kleuren en tekenen dus!

Wil je het Denksport Logisch 2-4* Vakantieboek uitproberen? Neem dan nu een proefabonnement van vijf edities waarbij je ook nog eens een leuke korting krijgt op de prijs van losse nummers in de winkel! Of ga direct voor een jaarabonnement met 25% korting!

Het proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch, opzeggen is hierbij dus niet nodig. Het abonnement van 13 nummers is tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke maandelijks opzegbaar is. Denksport Logisch Vakantieboek 2-4* wordt uitgegeven door Keesing Nederland BV; het puzzelboekje verschijnt veertien keer per jaar.

Deel deze Denksport Logisch Vakantieboek 2-4* aanbiedingen pagina:

Normale prijs Logisch 2-4* Vakantieboek:€ 28,75
Je voordeel bij deze aanbieding:- € 1,45
Prijs proefabonnement:€ 27,30
Korting op de prijs in de winkel:5 %

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Denksport Logisch Vakantieboek 2-4* »
Titel: Denksport Logisch Vakantieboek 2-4*
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Dit proefabonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

De actuele Logisch 2-4* Vakantieboek acties met korting

Aanbieding 1 - Proefabonnement: 5x Denksport Logisch Vakantieboek 2-4* € 27,30  stopt automatisch: ja

Van
28,75
Voor27,30
Korting5 %
5%
korting

Vijf keer Logisch 2-4* Vakantieboek voor 27,30. Het proefabonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 13x Denksport Logisch Vakantieboek 2-4* € 54,60  stopt automatisch: nee

Van
72,80
Voor54,60
Korting25 %
25%
korting

Nu een jaar lang voer voor logische breinen met een abonnement op Logisch Vakantieboek 2-4*.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Meer proefabonnementen in puzzelbladen

Het blad Win!
Win!
Proefabonnement: 5x Win! 22,55

Bent u ook zo gek op puzzelen? Lekker ontspannen op de bank of in de tuin? Iedere keer weer veel puzzelplezier met Win (voorheen Bingo)!
 67 recensiesUw besparing: 1,20

5%
korting
Van € 23,75 voor € 22,55
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het puzzelblad Kruiswoord puzzelboekjes
Denksport Kruiswoord Puzzels 3 sterren
Proefabonnement: 5x Denksport Kruiswoord 3 sterren 17,80

Maak kennis met vele varianten op het bekende kruiswoordraadsel. Puzzel vijf edities lang mee met Denksport Kruiswoord puzzelboeken! Proefabonnement stopt automatisch!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 0,95

5%
korting
Van € 18,75 voor € 17,80
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het puzzelblad Denksport Cijfercode 3*
Denksport Cijfercode 3 sterren
Proefabonnement: 5x Denksport Cijfercode 3 sterren 17,80

Met de cijfercode puzzels van Denksport heeft u iedere vier weken volop puzzelplezier. Ontdek welk getal bij welke letter hoort en kraak hiermee de code!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 0,95

5%
korting
Van € 18,75 voor € 17,80
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Denksport Logisch Vakantieboek 2-4* proefabonnement aanbieding, rubriek puzzelboeken. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Denksport Sudoku Genius 5-6*
Denksport Binaire Kampioen 3-5*
Denksport Japanse Puzzels 3*
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws