digifoto Starter aanbieding

Proefabonnement op digifoto Starter

digifoto Starter
digifoto Starter

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Bent u net begonnen met fotograferen of bent u van plan om binnenkort met een digitale spiegelreflex- of compact camera aan de slag te gaan? Het tijdschrift digifoto Starter is dan speciaal voor u: de beginnende, enthousiaste fotograaf die de basistechnieken graag vlot maar op een gedegen manier onder de knie wil krijgen door erover te lezen, direct zelf te experimenteren en de opgedane kennis met anderen te delen. Het blad spijkert u vier maal per jaar bij over digitale fotografie en alles wat daarbij komt kijken, zodat u binnen de kortste keren een serieus niveau kunt bereiken. Alles wordt op een eenvoudige en duidelijke wijze gebracht zodat u bij het zetten van uw eerste stappen in de digitale fotografie op een prettige wijze gestimuleerd wordt om verder te gaan met deze prachtige hobby.

Wat kunt u zoal verwachten van de inhoud van het blad? U kunt hierbij ten eerste denken aan advies over welke camera u het beste kunt aanschaffen en wat de beste bijpassende objectieven en accessoires daarvoor zijn. Uiteraard leert u ook hoe u uw camera kunt bedienen zodat u na het lezen van de tips en trucs in het blad meteen al in staat bent om schitterende foto's maken. Daarnaast wordt er in begrijpelijke taal uitgelegd hoe u uw foto's op de Mac of PC kunt nabewerken, hoe u ze het beste kunt opslaan en hoe u de mooiste afdrukken kunt verkrijgen op uw eigen printer of via een fotocentrale.

Welke digitale SLR camera is de momenteel beste koop? Hoe maak je een mooie afdruk op canvas? Hoe fotografeer je het beste een zonsondergang? Hoe maak je de mooiste wintersportfoto's? Wanneer en hoe gebruik je een lange sluitertijd? Al dit soort onderwerpen komen aan bod in digifoto Starter. Eén ding staat staat daarbij altijd centraal: de passie voor fotografie, die wordt gedeeld met een grote gemeenschap van andere liefhebbers.

Bent u klaar om aan de slag te gaan met uw nieuwe fotocamera? Neem dan snel een introductie-abonnement met aantrekkelijke korting ten opzichte van de prijs van losse nummers. U hoeft niet naar de winkel toe maar krijgt het tijdschrift dan ieder kwartaal handig thuisbezorgd. Tip: heeft u een beginnende fotograaf die serieus aan de slag wil? Verras hem of haar dan met een cadeau-abonnement op digifoto Starter. Voor gevorderde fotografen is er overigens ook het blad digifoto Pro.

Het proefabonnement van vier nummers (een jaar) voor uzelf stopt automatisch en is ook beschikbaar om cadeau te geven aan een ander. digifoto Starter verschijnt vier maal per jaar; het blad is een uitgave van Clipboard Publishing.

Deel deze digifoto Starter aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over digifoto Starter »
Titel: digifoto Starter
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in hobbybladen

Het tijdschrift Railhobby
Railhobby
5x Railhobby 45,- (print + online)

Railhobby is hét tijdschrift voor de spoorweghobbyist en modelspoorbouwer. Neem nu een print + online abonnement voor een half jaar (5 edities) of heel jaar (10 edities) met korting en ontvang iedere maand het blad in de bus én onbeperkt toegang tot het digitale archief vanaf 1990!
 één recensieUw besparing: 15,45

26%
korting
Slechts9,00 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Burda
Burda Style
12x Burda Style 69,60

Burda is het 'Doe Het Zelf' tijdschrift bij uitstek voor de modebewuste vrouw. (Inter)nationale trends, modellen etc. Neem nu een abonnement!
 32 recensiesUw besparing: 8,40

11%
korting
Slechts5,80 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Cross Stitcher
CrossStitcher magazine
13x (1 jaar) CrossStitcher magazine digitaal 33,99

Met Cross Stitcher maakt u de prachtigste borduurwerken, van klassiek tot supermodern. Neem nu een digitaal abonnement en ga direct aan de slag! Het is ook mogelijk het blad cadeau te geven of een los nummer te bestellen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 11,38

25%
korting
Slechts2,61 per tijdschrift
 
Het hobbyblad Cross Stitch Crazy
Cross Stitch Crazy magazine
13x (1 jaar) Cross Stitch Crazy magazine digitaal 50,99

Cross Stitch Crazy is hét blad voor mensen die zijn aangestoken door het kruissteek borduurvirus. Neem nu een digitaal abonnement, geef het tijdschrift cadeau of bestel een los nummer.
 Schrijf recensie Uw besparing: 20,38

29%
korting
Slechts3,92 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
digifoto Starter proefabonnement aanbieding, rubriek hobbytijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Roots
proef abonnement
Roots
Volkskrant
proef abonnement
Volkskrant
Telegraaf
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
Telegraaf
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws