Newsweek aanbieding

Proefabonnement op Newsweek

Newsweek
News Week

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het weekblad Newsweek is het op één na grootste Amerikaanse nieuwstijdschrift, na Time Magazine en vóór U.S. News & World Report. Het als liberaal beschouwd blad wordt wekelijks gepubliceerd in New York City en gedistribueerd door de hele VS maar ook internationaal. Via Proefabonnementen-Gids.nl is het nu mogelijk een abonnement op de internationale versie van Newsweek te nemen.

Omdat het echte nieuws dezer dagen complexer is en uit meer bestaat dan alleen de nationale berichtgeving over politiek, oorlogen en rampen bericht het blad over de interactie tussen wetenschap & technologie, economie & zakenwereld en levensstijl & cultuur binnen de internationale gemeenschap, van Europa tot Latijns Amerika en van Azië tot Noord-Amerika. De artikelen, die worden ondersteund met duidelijk, informatief beeldmateriaal en schitterende foto's, geven de lezer hiermee een internationale visie op de gebeurtenissen in de wereld die de nationale media niet kunnen evenaren.

Newsweek heeft naast uitgebreide reportages over wereldnieuws en achtergrondartikelen ook de ruimte voor opinie en commentaren van lezers. Ook is er aandacht voor muziek, literatuur, theater, mode, gezondheid, technologie en reizen. Neem nu een abonnement en probeer News Week het eerste jaar extra voordelig uit. Newsweek, voor een internationale kijk op de gebeurtenissen en mensen die de wereld maken zoals zij is.

De aanbieding is alleen geldig voor adressen in Nederland. Het proefabonnement voor jezelf stopt automatisch. Het kado abonnement voor iemand anders stopt ook automatisch na een jaar. De internationale (Engelstalige) editie van NewsWeek verschijnt 52 keer per jaar; de distributie en de administratie van abonnementen in Nederland worden verzorgd door Maja Magazines / Tijdschriften Enzo.

Deel deze Newsweek aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Newsweek »
Titel: Newsweek
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Externe bron:
Newsweek Europa

Meer proefabonnementen in opiniebladen

Het opinieblad VN
Vrij Nederland
Proefabonnement: 3 maanden Vrij Nederland 19,95

VN is het meest kritische opinieblad van Nederland. Met maandelijks politiek, binnen- en buitenlandse zaken, economie, cultuur, maatschappelijke zaken en dossiers en meer.
 twee recensiesUw besparing: 3,90

16%
korting
Van € 23,85 voor € 19,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het opinieblad HP DeTijd
HP/De Tijd
3x HP/De Tijd 15,-

Het opinieblad HP | De Tijd brengt u op de hoogte van achtergronden en volgt maatschappelijke ontwikkelingen. Nu 3 nummers voor slechts 15 euro!
 vier recensiesUw besparing: 5,85

28%
korting
Van € 20,85 voor € 15,-
 
Het opinieblad Elsevier Weekblad
Elsevier Weekblad
6 maanden Elsevier Weekblad 18,- per maand

Elsevier Weekblad is het opinieblad dat orde wil scheppen in de informatiechaos. Neem nu een abonnement met korting inclusief gratis tablet edities!
 drie recensiesUw besparing: 73,74

41%
korting
Slechts4,15 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Maarten
Maarten!
3x Maarten 17,95

Maarten! is het tijdscrift van Maarten van Rossem waarin u zijn grillige, maar vermakelijk en leerzame gedachtegang kunt volgen m.b.t. de grote maatschappelijke thema's.
 Schrijf recensie Uw besparing: 4,55

20%
korting
Van € 22,50 voor € 17,95
 
Het opinieblad de Groene Amsterdammer
Groene Amsterdammer
Proefabonnement: 10 weken de Groene Amsterdammer 15,-

De Groene Amsterdammer is het weekblad bij uitstek voor iedereen die meer diepgang zoekt dan de reguliere kranten en opiniebladen bieden.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 39,50

72%
korting
Van € 54,50 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 10 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Newsweek proefabonnement aanbieding, rubriek opinietijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Trouw Dagblad
proef abonnement
Trouw Dagblad
Volkskrant
proef abonnement
Volkskrant
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws