Het AD 3 maanden gratis bij een half jaar

Het AD Algemeen Dagblad 3+3 maanden gratis

+ Lotto Loten en winkans reis

Lees het AD Algemeen Dagblad of één van de zeven regionale edities nu een half jaar met 50% korting. Dat betekent 3 maanden gratis de krant. Wees er snel bij, want het is een tijdelijk actie!

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

Het AD 6 maanden met 50% korting lezenHet AD Algemeen Dagblad heeft tijdelijk een wel zeer scherp actietarief op een halfjaarabonnement: u kunt gedurende een periode van zes maanden de krant nu 3 maanden gratis lezen; oftewel: u krijgt 50% korting*! Dit is natuurlijk een goede manier om wat langer kennis te kunnen maken met deze mooie ochtendkrant dan via een kortlopend proefabonnement mogelijk is. Normaalgesproken heeft u bij de meeste kranten namelijk alleen de keuze uit een kort, goedkoop abonnement dat vanzelf stopt of een relatief prijzig jaar- of zelfs 2-jarig abonnement. Het Algemeen Dagblad doorbreekt dit nu tijdelijk met deze halfjaaraanbieding, en hopelijk gaan de andere kranten dit goede voorbeeld volgen!

Alsof dit nog niet mooi genoeg is krijgt u naast de korting overigens ook nog zes Lotto loten cadeau waarmee u kans maakt op de Jackpot van minimaal 7,5 miljoen of één van de andere vele prijzen. Onder de mensen die zich inschrijven wordt als klap op de vuurpijl ook nog een TUI reischeque ter waarde van 2300 euro verloot, waarmee een reis naar keuze kan worden geboekt bij dit reisbureau! Reden genoeg om nu snel het AD een half jaar uit te proberen lijkt ons.

Wat krijgt u allemaal met het AD Compleet abonnement? We zetten het op een rijtje:

  • Van maandag tot en met zaterdag de papieren krant in de bus. Op werkdagen ligt de krant voor 7 uur 's ochtends in de bus en op zaterdag voor half acht.
  • Op zaterdag naast de extra dikke weekendkrant AD Weekend ook het krantenmagazine AD magazine met aandacht voor de aangename zaken des levens zoals eten en drinken, wonen en interieur, vakantie, reizen en uitjes, muziek, cultuur en boeken.
  • Iedere dag toegang tot de digitale krant: op de website van het AD met de computer of met de speciale app voor uw tablet of smartphone die u kunt downloaden via Google Play (voor Android) of de App Store (voor Apple apparaten). Zo heeft u dus altijd en overal de krant beschikbaar, ook op vakantie of bijvoorbeeld 's ochtends in de trein!

Dit alles een half jaar tijdelijk voor de helft van het normale abonnementstarief.

Over het AD

Voorpagina ADHet AD Algemeen Dagblad is een grote landelijke ochtendkrant die dagelijks bericht over nieuws uit binnen- en buitenland en, indien u een regio-editie krijgt, ook uit uw eigen regio. Daarnaast heeft het AD de hele week, maar vooral op zaterdag en maandag extra veel aandacht voor sport. Ook entertainment speelt een grote rol in het dagblad: u blijft volledige op de hoogte van nieuwe films, theaterprogramma's, festivals en andere (culturele) uitstapjes.

De krant kent naast de landelijke editie 7 verschillende regio-edities voor de regio Utrecht (AD , Amersfoort, Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Groene Hart en Rivierenland. Welke papieren regio-editie u krijgt hangt af van waar u woont. Leest u de krant digitaal dan krijgt u toegang tot alle regionale en lokale edities en blijft u dus ook volledig op de hoogte van het regionieuws van naastgelegen gebieden.

* Normaal betaalt u als abonnee 29 euro 50 per vier weken voor het Compleet abonnement, nu is dat dus maar 14,75!

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws