Denksport Binaire Kampioen 3-5* abonnement aanbieding

Abonnement op Denksport Binaire Kampioen 3-5*

25%
korting
Denksport Binaire Kampioen 3-5*
13x Denksport Binaire Kampioen 34,15

Binaire Kampioen drie tot vijf sterren is Denksport's binaire-puzzel uitgave voor de doorgewinterde logisch denker. Nu een jaar lang met 25% korting!

Bekijk nu »
Profiteer van 25% korting met dit abonnement

Alle Denksport Binaire Kampioen 3-5* abonnement aanbiedingen

 1. 13x Denksport Binaire Kampioen 3-5* 34,15
  jaarabonnement25%
  Beste deal (25% korting)
 2. 7x Denksport Binaire Kampioen 3-5* 21,55
  halfjaar abonnement12%

Denksport Binaire Kampioen 3-5* lees je nu al vanaf € 21.55 - profiteer van maximaal 25% korting op dit puzzelblad!

Aanbieding Korting   Soort abonnement
13 nummers 34,15 25% Vraag aan doorlopend
7 nummers 21,55 12% Vraag aan doorlopend

Binaire puzzels ('nullen en enen') zijn heerlijke ontspannende puzzels waarbij je logisch na moet denken. Net als bij de sudoku moet je getallen in een diagram met evenveel rijen als kolommen, vaak van het formaat 12x12 of 14x14, invullen. Bij de binaire puzzel gaat het echter alleen om enen en nullen en zijn er uiteraard andere regels die je moet toepassen bij het invullen van het diagram. In Binaire Kampioen 3-5 sterren heeft Denksport de binaire puzzels extra uitdagend gemaakt om aan de wensen van de gevorderde logisch puzzelaar te voldoen. Je vindt er 3, 4 en zelfs 5-sterren hersenkrakers in! Voor wie de 3 tot 5 sterren uitgave nog te lastig is is er overigens ook een editie met binaire puzzels op 1-3 sterren niveau.

Voorbeeld van een binaire puzzel met 14x14 diagram

Een strategie voor het oplossen van een binaire puzzel

Hoe los je een binaire puzzel op? Ten eerste zijn er een aantal voorwaarden waar aan moet worden voldaan. Deze regels kunnen je houvast bieden bij het invullen. Je weet al dat er in elk vakje een 0 of een 1 moet komen te staan. Verder mogen er nooit meer dan twee nullen of enen achter of onder elkaar voorkomen. Iedere rij of kolom moet tevens een gelijk aantal nullen en enen bevatten; bij een 12x12 puzzel dus 6 van elk en bij een 14x14 diagram zeven nullen en zeven enen. Tot slot is er de voorwaarde dat alle rijen onderling van elkaar moeten verschillen. Ook alle kolommen moeten qua cijferreeks uniek zijn. Een kolom mag wel dezelfde volgorde hebben als een rij. Deze laatste regel is vaak als de puzzel bijna af is van belang! Hieronder volgen een aantal tactieken die je gedurende het oplossen steeds weer, in wisselende volgorde, toe kunt passen:

 1. Zoek naar combinaties van 2 nullen of 2 enen - heb je er één gevonden? Dan weet je dat je naast elk duo aan beide kanten het andere cijfer in kunt vullen.
 2. Zoek naar de patronen 0-leeg-0 en 1-leeg-1. Omdat er nooit drie dezelfde cijfers naast elkaar mogen staan kun je tussen twee nullen altijd een 1 invullen en op dezelfde manier tussen twee enen een 0.
 3. Is een kolom of een rij bijna vol? Dan begint het zin te krijgen om het aantal nullen en enen te tellen om zodoende aan te kunnen vullen. Hierbij maak je gebruik van de regel dat iedere rij en kolom hetzelfde aantal nullen als enen moet bevatten.
 4. Vermijd onmogelijke combinaties. Vaak kun je door middel van logisch nadenken een rij of kolom waarin nog flink wat cijfers missen toch helemaal invullen. Vaak door te beredeneren wat er niet kan, waaruit dan gezien het binaire karakter automatisch volgt wat wél kan. Let hierbij ook op de regel dat geen enkele rij of kolom identiek mag zijn aan een andere rij of kolom.

Neem nu een abonnement op Denksport's Binaire Kampioen 3-5 sterren, dan krijg je in het vervog iedere vier weken de nieuwste editie met korting ten opzichte van los kopen zonder extra kosten thuisbezorgd. Ieder nummer van de Binaire Puzzelkampioen telt maar liefst 96 pagina's, voldoende om je hersens lekker bezig te houden dus! Vind je binaire puzzels leuk om af en toe te doen maar zoek je wat meer variatie? De volgende titels van Denksport bevatten ook binaire puzzels:

 • Logisch Scheurblok coverLogisch Scheurblok - een handig compact puzzelboekje met perforatierandje. Naast binaire puzels vind je hierin ook sudoku's, tectonic, tentje-boompje, zeeslag en nog veel meer soorten logische puzzels.
 • Varia 3* Bundel - het puzzelblad voor wie van veel variatie houdt met kruiswoordpuzzels, woordzoekers, logische puzzels en nog veel meer puzzelsoorten.
 • Rikudo - dit is een logische puzzel waarbij je op een bepaalde manier een honingraatstructuur in moet vullen met oplopende cijfers. Rikudo bevat naast sudoku's en tectonics ook een aantal binaire puzzels.

Het abonnement met introductiekorting voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste abonnementstermijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vanaf dan maandelijks op eenvoudige manier opzegbaar is door een e-mail (klantenservice@denksport.nl) of telefoontje naar de Denksport abonneeservice. Denksport Binaire Kampioen 3-5 sterren verschijnt dertien maal per jaar; het blad wordt uitgegeven door Keesing Nederland B.V.

Deel deze Denksport Binaire Kampioen 3-5* aanbiedingen pagina:

Normale prijs Binaire Kampioen:€ 45,50
Je voordeel bij deze aanbieding:- € 11,35
Prijs abonnement:€ 34,15
Korting op de prijs in de winkel:25 %

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Denksport Binaire Kampioen 3-5* »
Titel: Denksport Binaire Kampioen 3-5*
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

De actuele Binaire Kampioen acties met korting

Aanbieding 1 - 13x Denksport Binaire Kampioen € 34,15  stopt automatisch: nee

Van
45,50
Voor34,15
Korting25 %
25%
korting

Dertien keer Binaire Kampioen voor 34,15.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 7x Denksport Binaire Kampioen € 21,55  stopt automatisch: nee

Van
24,50
Voor21,55
Korting12 %
12%
korting

Nu he eerste half jaar Binaire Kampioen van Denksport met 12% korting!

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Meer proefabonnementen in puzzelbladen

Het blad Win!
Win!
Proefabonnement: 5x Win! 22,55

Bent u ook zo gek op puzzelen? Lekker ontspannen op de bank of in de tuin? Iedere keer weer veel puzzelplezier met Win (voorheen Bingo)!
 67 recensiesUw besparing: 1,20

5%
korting
Van € 23,75 voor € 22,55
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het puzzelblad Kruiswoord puzzelboekjes
Denksport Kruiswoord Puzzels 3 sterren
Proefabonnement: 5x Denksport Kruiswoord 3 sterren 17,80

Maak kennis met vele varianten op het bekende kruiswoordraadsel. Puzzel vijf edities lang mee met Denksport Kruiswoord puzzelboeken! Proefabonnement stopt automatisch!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 0,95

5%
korting
Van € 18,75 voor € 17,80
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het puzzelblad Denksport Cijfercode 3*
Denksport Cijfercode 3 sterren
Proefabonnement: 5x Denksport Cijfercode 3 sterren 17,80

Met de cijfercode puzzels van Denksport heeft u iedere vier weken volop puzzelplezier. Ontdek welk getal bij welke letter hoort en kraak hiermee de code!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 0,95

5%
korting
Van € 18,75 voor € 17,80
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Denksport Binaire Kampioen 3-5* abonnement aanbieding, rubriek puzzelboeken. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Denksport Logikwis 2-3 sterren
Denksport Japanse Puzzels 3*
Denksport Cijfercode 3 sterren
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws