Denksport Woordzoeker Scheurblok aanbieding

Proefabonnement op Denksport Woordzoeker Scheurblok

Woordzoeker 3* Scheurblok
Denksport Woordzoeker Scheurblok

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Woordzoeker Scheurblok van Denksport is een gevarieerd en compact puzzelblok op 3-sterren niveau voor de echte woordzoeker-fanaat. Iedere vier weken verschijnt er een nieuwe editie met maar liefst 144 woordzoekers in alle denkbare soorten: de standaard woordzoeker ontbreekt natuurlijk niet, maar er staan ook de nodige miljoenenzoekers (getallen wegstrepen) en symbolenzoekers in. Het drie-sterren niveau maakt dit puzzelboekje tot een blad voor het hele gezin. Daarom is het misschien ook wel zo makkelijk dat door middel van het perforatierandje de vellen makkelijk uitneembaar zijn zodat je ze kunt delen met een familielid of huisgenoot! Ook handig: de oplossingen staan op de achterkant van iedere pagina, je hoeft dus niet heen en weer te bladeren zoals bij veel andere puzzelbladen vaak het geval is.

Woordzoekers vormen al decennia lang een zeer populaire puzzelsoort. De eerste woordzoeker stamt uit 1968 en stond in een klein gratis krantje met vraag- en aanbod advertenties dat uitgegeven werd in de Amerikaanse staat Oklahoma. De woordzoeker werd steeds populairder en verscheen al snel ook regelmatig in kranten en tijdschriften in Nederland. Daarna waren de eerste puzzelboeken met deze puzzelvorm natuurlijk ook snel een feit. Woordzoekers danken hun populariteit waarschijnlijk aan het feit dat ze ten opzichte van kruiswoordpuzzels, cryptogrammen en sudoku's relatief eenvoudig zijn: iedereen die het ABC beheerst kan het zonder al te veel inspanning. Ook kinderen vinden woordzoekers vaak erg leuk om te doen. Op scholen worden woordzoekers ook steeds meer gebruikt om kinderen op een speelse manier bezig te laten zijn met belangrijke taalvaardigheden als woordenschat en spelling.

Naast het Woordzoeker Scheurblok zijn er van Denksport nog een aantal andere uitgaven op dit handige formaat, te weten:

  • Sudoku Scheurblok - voor de echte sudoku-liefhebber die op een relaxt niveau van 1 tot 4 sterren wil puzzelen.
  • Voorkant Logisch ScheurblokLogisch Scheurblok - dit blok staat vol met allerlei soorten logische puzzels op 2 tot 4 sterren niveau: denk aan binaire puzzels, tectonic, sudoku, tentje-boompje, kamertje verhuren, zeeslag, bruggen bouwen, hitori en futoshiki.
  • Varia Scheurblok - een supergevarieerd blok met taalpuzzels zoals woordzoekers, Zweedse raadsels en kruiswoordpuzzels maar ook een aantal logische puzzels.
  • Voorkant Filippine ScheurblokFilippine Scheurblok - voor wie geen genoeg kan krijgen van de filippinepuzzel. Ook hier staan iedere keer liefst 144 puzzels in.

Neem nu een abonnement met korting op het Woordzoeker Scheurblok of één van de andere puzzelblokken of -boeken van Denksport. Naast de 25% korting ten opzichte van losse nummers heb je als abonnee het voordeel dat je niet meer naar de winkel hoeft én dat de nieuwste editie altijd een paar dagen voordat deze in de winkel verkrijgbaar is al bij je in de bus ligt!

Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en gaat na de eerste termijn over in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vanaf dat moment maandelijks opzegbaar is. Geef je het abonnement cadeau dan stopt de bezorging automatisch na 13 edities. Denksport Woordzoeker 3* Scheurblok verschijnt dertien keer per jaar (eens in de vier weken) en wordt uitgegeven door Keesing Nederland BV.

Deel deze Denksport Woordzoeker Scheurblok aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Denksport Woordzoeker Scheurblok »
Titel: Denksport Woordzoeker Scheurblok
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in puzzelbladen

Het blad Win!
Win!
Proefabonnement: 5x Win! 22,55

Bent u ook zo gek op puzzelen? Lekker ontspannen op de bank of in de tuin? Iedere keer weer veel puzzelplezier met Win (voorheen Bingo)!
 67 recensiesUw besparing: 1,20

5%
korting
Van € 23,75 voor € 22,55
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het puzzelblad Kruiswoord puzzelboekjes
Denksport Kruiswoord Puzzels 3 sterren
Proefabonnement: 5x Denksport Kruiswoord 3 sterren 17,80

Maak kennis met vele varianten op het bekende kruiswoordraadsel. Puzzel vijf edities lang mee met Denksport Kruiswoord puzzelboeken! Proefabonnement stopt automatisch!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 0,95

5%
korting
Van € 18,75 voor € 17,80
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het puzzelblad Denksport Cijfercode 3*
Denksport Cijfercode 3 sterren
Proefabonnement: 5x Denksport Cijfercode 3 sterren 17,80

Met de cijfercode puzzels van Denksport heeft u iedere vier weken volop puzzelplezier. Ontdek welk getal bij welke letter hoort en kraak hiermee de code!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 0,95

5%
korting
Van € 18,75 voor € 17,80
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het puzzelboek Filippine 3* Vakantieboek
Denksport Filippine Vakantieboek
Proefabonnement: 5x Filippine 3* Vakantieboek 20,20

Het Filippine drie-sterren Vakantieboek is een puzzeluitgave voor de echte liefhebber van filippines met een enorme variatie aan vormen en soorten vragen
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 1,05

5%
korting
Van € 21,25 voor € 20,20
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Denksport Woordzoeker Scheurblok proefabonnement aanbieding, rubriek puzzelboeken. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Denksport Woordzoeker 4 sterren
10 voor Taal Filippines
Denksport Legpuzzel Vakantieboek
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws