Tijd voor Kleur! aanbieding

Proefabonnement op Tijd voor Kleur!

Tijd voor Kleur
Tijd voor Kleur!

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Tijd voor Kleur is een uitgave van puzzelboeken-uitgever Denksport dat geheel gericht is op kleuren voor volwassenen. 'Kleuren? Is dat niet iets voor kinderen?', zult u waarschijnlijk zeggen. Helemaal niet dus, vinden gelukkig steeds meer mensen die het heerlijk rustgevend vinden om zich even helemaal los te maken van de dagelijkse drukte en stress om zich volledig te concentreren op het zorgvuldig inkleuren van de mooiste kleurplaten. Het grote voordeel van kleuren is natuurlijk dat je er niet veel voor nodig hebt: een kleurboek of kleurplaat, wat potloden en een gummetje + puntenslijper of een setje stiften. En je kunt het natuurlijk overal doen: in de tuin of op het balkon, in de trein, op de camping of natuurlijk gewoon lekker in de woonkamer.

De vraag naar kleurboeken en kleurplaten voor volwassenen is de afgelopen jaren steeds meer toegenomen, en daarom presenteert Denksport met trots 'Tijd voor Kleur': een kleurboek dat iedere acht weken met een nieuwe editie komt en maar liefst 48 pagina's telt zodat u uren zoet kan zijn met heerlijk ontspannen kleuren en tegelijkertijd lekker uw hoofd leeg kunt maken. Het formaat van het boek is prettig te noemen met 22 bij 27,5 cm: handzaam genoeg om overal mee naar toe te nemen en groot genoeg om van het inkleuren een ontspannen (maar wel secuur) werkje te maken. De kleurplaten zijn per uitgave zeer gevariëerd en bestaan veelal uit dieren, zich repeterende patronen en mandala-achtige afbeeldingen. Het papier van Tijd voor Kleur is kwalitatief goed en zorgvuldig geselecteerd, zodat u probleemloos gebruik kunt maken van viltstiften zonder dat deze door het papier heen drukken.

Leg uw smartphone even weg, zet de televisie en alle notificaties van Facebook, Twitter en andere sociale media uit en geef u over aan een moment voor uzelf met Tijd voor Kleur. Als nieuwe abonnee profiteert u van een mooie introductiekorting van 25% en krijgt u iedere acht weken een nieuwe editie van dit schitterende kleurblad automatisch thuisbezorgd. Kent u iemand die het druk heeft, regelmatig stress ervaart en baat heeft bij wat meer rust en ontspanning in zijn of haar leven? Dan is dit wellicht ook een leuk cadeau-idee voor deze persoon. Handig: het cadeauabonnement stopt vanzelf, opzeggen is in dit geval dus niet nodig. Wilt u graag een puzzelelement in uw tekeningen? Dan is er van Denksport ook de uitgave Logisch Kleuren en Tekenen, een combinatie van logische puzzels en een kleurboek.

Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn van 1 jaar automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke eenvoudig per verschijningstermijn van het blad opzegbaar is door een e-mail, telefoontje of brief te richten aan de klantenservice van Denksport. Het cadeau-abonnement (u geeft het kleurboek aan iemand anders) stopt automatisch na een jaar. Tijd voor Kleur wordt uitgegeven door Keesing Nederland BV, het blad verschijnt zeven maal per jaar.

Deel deze Tijd voor Kleur! aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Tijd voor Kleur! »
Titel: Tijd voor Kleur!
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in puzzelbladen

Het blad Win!
Win!
Proefabonnement: 5x Win! 22,55

Bent u ook zo gek op puzzelen? Lekker ontspannen op de bank of in de tuin? Iedere keer weer veel puzzelplezier met Win (voorheen Bingo)!
 67 recensiesUw besparing: 1,20

5%
korting
Van € 23,75 voor € 22,55
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het puzzelblad Kruiswoord puzzelboekjes
Denksport Kruiswoord Puzzels 3 sterren
Proefabonnement: 5x Denksport Kruiswoord 3 sterren 17,80

Maak kennis met vele varianten op het bekende kruiswoordraadsel. Puzzel vijf edities lang mee met Denksport Kruiswoord puzzelboeken! Proefabonnement stopt automatisch!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 0,95

5%
korting
Van € 18,75 voor € 17,80
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het puzzelblad Denksport Cijfercode 3*
Denksport Cijfercode 3 sterren
Proefabonnement: 5x Denksport Cijfercode 3 sterren 17,80

Met de cijfercode puzzels van Denksport heeft u iedere vier weken volop puzzelplezier. Ontdek welk getal bij welke letter hoort en kraak hiermee de code!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 0,95

5%
korting
Van € 18,75 voor € 17,80
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het puzzelboek Filippine 3* Vakantieboek
Denksport Filippine Vakantieboek
Proefabonnement: 5x Filippine 3* Vakantieboek 20,20

Het Filippine drie-sterren Vakantieboek is een puzzeluitgave voor de echte liefhebber van filippines met een enorme variatie aan vormen en soorten vragen
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 1,05

5%
korting
Van € 21,25 voor € 20,20
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Tijd voor Kleur! proefabonnement aanbieding, rubriek puzzelboeken. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Plus Magazine
abonnement
Plus Magazine
Denksport Kruiswoord Puzzels 3 sterren
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws