Donald Duck Weekblad recensie van Monique Elfrink

Laat een beoordeling achter over Donald Duck Weekblad en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Donald Duck recensie

Meningen gezocht: schrijf een recensie over Donald Duck »

# 10 - Monique Elfrink

Donald Duck, toen en nu

Waardering: 9 / 10
Donald Duck Weekblad
Word abonnee van Donald Duck Weekblad

Aanbieding
Lees Donald Duck, al sinds 1952 hét vrolijk weekblad, nu voordelig met korting voor nieuwe abonnees. Kies voor een automatisch aflopend proefabonnement van 4 weken voor 4 euro of ga direct voor één van de aantrekkelijke jaarabonnement aanbiedingen: alleen het weekblad op papier én digitaal of het blad in combinatie met Donald Duck Extra (Dubbelduck) en/of Donald Duck Pockets (De Hele Mikmak)! Inclusief toegang tot de Donald Duck-app. Bekijk alle acties hieronder en bestel het abonnement van jouw keuze rechtstreeks op de site van Donald Duck!


Samenvatting recensie
Donald Duck was en is nog altijd een zeer leuk blad, waarvoor jong en oud bij wijze van spreken vechten om wie hem als eerste mag lezen.

Vandaag vond ik de Donald Duck in de brievenbus en terwijl ik hem doorblader, ging ik even terug in de tijd, naar zo'n 30 jaar geleden. Als kind hadden mijn twee broers en ik ook een abonnement op de Donald Duck en het was iedere woensdag weer knokken wie hem het eerst mocht lezen. Meestal won ik, omdat ik verdacht veel in de buurt van de brievenbus rondhing op het tijdstip dat de postbode langskwam. Ook was het frappant dat onze buurjongen altijd op woensdagmiddag bij ons kwam spelen. Lange tijd heb ik gedacht dat hij het leuk vond om met mij samen te spelen, maar uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat ook hij op die nieuwe Donald Duck aan het azen was. Spelen met mij was slechts bijzaak en noodzakelijk om het doel te bereiken!

Maar mijn broers en ik hebben altijd ontzettend veel plezier beleefd aan de Donald Duck. Dat speelde uiteraard ook mee toen ik besloot om mijn eigen drie kinderen ook een abonnement op de Donald Duck te geven. De Donald Duck valt nu bij ons in de brievenbus op een tijdstip dat mijn kinderen nog op school zitten. Ik kan dus ongestoord en in alle rust iedere week als eerste de Donald Duck lezen, net als zoveel jaar geleden!

En het valt me op dat er eigenlijk nog steeds niets is veranderd; nog steeds dezelfde kostelijke verhalen over de inwoners van Duckstad. Nog niets veranderd ten opzichte van 30 jaar geleden, maar nog steeds o zo leuk! Nog steeds kan ik lachen om malle Donald en de streken van zijn neefjes, over de gierigheid van Dagobert en over al die andere verhalen.

Het blad Donald Duck was en is nog steeds geweldig en een zeer leuk blad. Ook mijn kinderen hebben dat inmiddels ontdekt en (de geschiedenis herhaalt zich) ook zij knokken iedere week over de vraag wie hem als eerste mag lezen. Gelukkig weten ze niet dat ze helemaal niet de eerste zijn, want mams heeft hem dan al uitgebreid doorgenomen! Zouden mijn eigen ouders vroeger ook stiekem de Donald Duck hebben gelezen...?

Geef zelf je mening over Donald Duck »

Donald Duck krijgt van de lezers gemiddeld een 9.0

Er zijn in totaal vijftien uitgebreide recensies geschreven voor het weekblad Donald Duck Weekblad, hierboven vind je recensie #10. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Donald Duck recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over Donald Duck Weekblad

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Donald Duck Weekblad
Donald Duck Weekblad
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
3. Jouw mening over Donald Duck Weekblad

   Bekijk de richtlijnen voor het schrijven van een review

Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws