Donald Duck Weekblad recensie van Lars Flipse

Laat een beoordeling achter over Donald Duck Weekblad en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Donald Duck Weekblad recensie

Je mening geven? schrijf zelf een recensie over Donald Duck »

# 11 - Lars Flipse

Vaarwel Donald

Waardering: 9 / 10
Donald Duck Weekblad
Word abonnee van Donald Duck Weekblad

Aanbieding
Lees Donald Duck, al sinds 1952 hét vrolijk weekblad, nu voordelig met korting voor nieuwe abonnees. Kies voor een automatisch aflopend proefabonnement van 4 weken voor 4 euro of ga direct voor één van de aantrekkelijke jaarabonnement aanbiedingen: alleen het weekblad op papier én digitaal of het blad in combinatie met Donald Duck Extra (Dubbelduck) en/of Donald Duck Pockets (De Hele Mikmak)! Inclusief toegang tot de Donald Duck-app. Bekijk alle acties hieronder en bestel het abonnement van jouw keuze rechtstreeks op de site van Donald Duck!


Samenvatting recensie
Donald Duck is een leuk én leerzaam blad. De stripfiguren uit Duckstad laten je zien hoe het wel en soms (meestal in het geval van Donald Duck zelf) ook niet moet.

Eigenlijk wil ik wel een 10 geven, maar de ene keer na de vakantie als ik er vier achter elkaar lees vind ik de laatste iets minder. Dus houd ik het maar bij een 9. Maar zo goed vind ik Donald dus wel.

Nou is het volgende aan de hand bij mij thuis: ik ben mijn hele leven (15 jaar) opgegroeid met Donald Duck. Dit komt omdat ik twee oudere zussen heb en mijn vader en moeder hebben meteen een abonnement genomen toen Kim, de oudste geboren werd. Nou gaat mijn andere zus, Tes, morgen voor een jaar de wereld rondreizen. Nu bedachten mijn ouders dat het tijd wordt om DD maar eens in te ruilen voor een abonnement op een tijdschrift dat meer bij mijn leeftijd past; de Quest.

Toen heb ik echt een hele tijd geprobeerd uit te leggen dat zonder DD het leven er anders uitziet. Ten eerste is Donald Duck geen blad voor een bepaalde leeftijd. Ook mijn moeder zie ik regelmatig in het blad 'kijken'. Kijken zoals zij zegt, maar ik vind dat echt lezen, want anders kijkt ze wel heel lang naar één bladzijde. Verder maakt het je blij en vrolijk en alles is mogelijk in de wereld van DD. Dat is toch goed voor iemand zoals ik die al genoeg aan zijn hoofd heeft met school en leren? Verder kan je juist erg veel leren van DD op een prettige manier. Het is goed te zien hoe het echt niet moet of hoe je dingen beter kan aanpakken dan zoals Donald het doet. Daar kan je een hoop van leren.

Ik vind verder dat van Oom Donald zijn brievenbus vooral de antwoorden soms erg grappig zijn, net iets wat je niet verwacht of een geintje over de naam van degene die wat geschreven heeft of het onderwerp waarover het gaat. Ik vind dat leuk en knap, iedere week weer.

Naast Donald en zijn neven is Goofy echt toppie. Die uitdrukking als hij iets niet begrijpt, of schrikt (wat nogal eens voorkomt) vind ik zo grappig. En hij bedoelt het altijd zo goed en dat maakt hem schattig. Een goed voorbeeld zeg ik dan tegen mijn ouders, en dat kom je in de dagelijkse krant niet tegen. Ook zou Oom Dagobert het goed doen in deze tijd. Hij zou zijn geld niet in allemaal rare zaken stoppen zodat er niets meer overblijft. Hij gaat er gewoon bovenop zitten. Ook leerzaam.

Al met al zijn pa en ma toch niet echt erg onder de indruk van mijn woorden dus heb ik besloten om deze recensie te schrijven. Eigenlijk hoop ik dan op een abonnement van de Quest en kan ik de Donald Duck houden. Moet ik eerst van mijn zus afscheid nemen en nu ook nog van Donald.

Nou, dit was het dan, ik weet niet of het nog kan want ik zag dat de laatste recensie van december 2007 was. Toch maar geschreven, je weet het nooit. Donald, tot ziens, en hartelijke groet van Lars.

Geef zelf je beoordeling over Donald Duck »

Donald Duck Weekblad wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 9.0

Er zijn in totaal vijftien uitgebreide recensies geschreven voor het tijdschrift Donald Duck Weekblad, hierboven vind je recensie #11. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Donald Duck recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Donald Duck Weekblad

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Donald Duck Weekblad
Donald Duck Weekblad
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
3. Jouw mening over Donald Duck Weekblad

   Bekijk de richtlijnen voor het schrijven van een review

Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws