Donald Duck Weekblad recensie van Joeri Akkerman

Laat een beoordeling achter over Donald Duck Weekblad en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Donald Duck recensie

Meningen gezocht: schrijf een recensie over Donald Duck »

# 14 - Joeri Akkerman

Waarom Donald Duck zo leuk is

Waardering: 10 / 10
Donald Duck Weekblad
Word abonnee van Donald Duck Weekblad

Aanbieding
Lees Donald Duck, al sinds 1952 hét vrolijk weekblad, nu voordelig met korting voor nieuwe abonnees. Kies voor een automatisch aflopend proefabonnement van 4 weken voor 4 euro of ga direct voor één van de aantrekkelijke jaarabonnement aanbiedingen: alleen het weekblad op papier én digitaal of het blad in combinatie met Donald Duck Extra (Dubbelduck) en/of Donald Duck Pockets (De Hele Mikmak)! Inclusief toegang tot de Donald Duck-app. Bekijk alle acties hieronder en bestel het abonnement van jouw keuze rechtstreeks op de site van Donald Duck!


Samenvatting recensie
Donald Duck is een leerzaam blad met grappige en leuk bedachte verhaaltjes. Je kunt Donald Ducks ook steed opnieuw lezen als je even geen voorraad hebt.

Ik ben echt superfan van Donald Duck. Al sinds ik kan lezen lees ik de Donald Duck! Ik lees eigenlijk niets anders meer, behalve op school, daar moet je ook gewone boeken lezen.

Ik ben begonnen met de tijdschriften die kreeg ik van mijn neefjes als die uit waren. Helaas hebben zij hun abonnement opgezegd. Van mijn zakgeld koop ik nu geregeld een pocket en mijn vader heeft een collega die aan mij denkt door elke keer een tas met tien pockets uit te lenen. Als de tien pockets uit zijn krijgen we weer een nieuwe tas.
Helaas zijn we nu aan de laatste tas begonnen en is haar voorraad uitgeput.

Ik heb ook al een speciale ingebonden 12-delige serie via het Algemeen Dagblad besteld en gelezen. Als ik even geen nieuwe voorraad heb begin ik gewoon opnieuw met lezen en ik koop dan ook wel eens wat. Op een rommelmarkt heb ik een hele jaargang van 1977 gekocht, winterboeken en grote stripboeken.

Mensen zeggen wel eens dat het niet zo goed is voor kinderen om stripboeken te lezen en dat ze beter een gewoon boek kunnen lezen; ik ben het daar niet mee eens! De Donald Duck is zelfs leerzaam, je leert bijvoorbeeld dat gondelen in Italië romantisch is en wat er voor mensen wonen in het Andesgebergte. Ook worden er leuke woordgrapjes gemaakt, een componist wordt bijvoorbeeld Saaikovski genoemd in plaats van Tsjaikovski.

De verhaaltjes zijn grappig en leuk en knap bedacht. En zelfs mijn vader en moeder zijn enthousiast. Omdat ik zelf ook zo enthousiast ben, heeft mijn moeder Donald Duck en de neefjes op de muur geschilderd. Op school heb ik ook een spreekbeurt over Donald Duck gehouden in de hoop dat andere kinderen net zo enthousiast zullen worden. Ik hoop dat deze recensie daar ook mee helpt.

Geef zelf je mening over Donald Duck »

Donald Duck krijgt van de lezers gemiddeld een 9.0

Er zijn in totaal vijftien uitgebreide recensies geschreven voor het weekblad Donald Duck Weekblad, hierboven vind je recensie #14. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Donald Duck recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over Donald Duck Weekblad

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Donald Duck Weekblad
Donald Duck Weekblad
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
3. Jouw mening over Donald Duck Weekblad

   Bekijk de richtlijnen voor het schrijven van een review

Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws