Zin recensie van Frans Verdonschot

Zin recensie

Review index: « Zin recensie #3 | Zin recensie #5 »

Je mening geven? schrijf een recensie over Zin »

# 4 - Frans Verdonschot

Een zeer leesbaar blad

Waardering: 8 / 10
Zin
Word abonnee van Zin

Aanbieding
Zin is een blad met ervaring. Een bron van inspiratie met iedere maand ideeën en informatie die het leven extra kleur geven. Neem of geef nu een proefabonnement van 3 nummers of kies voor een halfjaar-, jaar- of 2-jarig abonnement met korting oplopend tot 47%! Je leest Zin dan zowel op papier als digitaal.


Samenvatting recensie
Het blad Zin is boven verwachting een zeer leesbaar tijdschrift dat goed van artikelen is. De hoeveelheid aan commerciŽe redactionele inhoud valt, in tegenstelling tot bij andere bladen, erg mee.

Mijn vrouw heeft een paar keer het tijdschrift Zin gekocht en mij gevraagd wat ik er van vond. Boven verwachting is het blad mij zeer goed bevallen. Het is zeer leesbaar en goed van artikelen. Na jaren het blad PLUS Magazine te hebben gelezen, ga ik dit blad opzeggen! Bij enquêtes van dit tijdschrift in het verleden heb ik, en waarschijnlijk vele en vele anderen met mij, commentaar gegeven op die enorme hoeveelheid van reclame die toegevoegd wordt. Ik heb hier niet om gevraagd! Laat dit maar aan anderen over.

Bovendien heeft het blad een steeds jongere uitstraling met veel commerciële uitingen van advertenties en redactionele inhoud. Ik heb er best begrip voor dat een blad zonder advertenties niet kan bestaan, maar het loopt de spuigaten uit! Indirekt zijn wij de folders aan het betalen. Doe de kwaliteit omhoog, ook al moet de abonnementsprijs omhoog. Ouderen gaan voor kwaliteit. Bovendien zijn wij beiden boven de 65.

Ik zal me opgeven voor een abonnement op het blad Zin, al zou het een mooi gebaar zijn wanneer ik volgende week mijn 71e verjaardag vier een leuk cadeautje in de vorm van een abonnement te mogen ontvangen. Het is maar een idee!

F. Verdonschot adresgegevens verwijderd, red.

Geef zelf je visie op Zin »

Zin krijgt van de lezers gemiddeld een 8.5

Er zijn in totaal vijf uitgebreide recensies geschreven voor het maandblad Zin, hierboven vind je recensie #4. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Zin recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over Zin

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Zin
Zin
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Aanraders
Plus Magazine
abonnement
Plus Magazine proefabonnement
Plus Magazine
abonnement kado
Plus Magazine abonnement kado
Zin
abonnement kado
Zin abonnement kado
Landleven
proefabonnement
Landleven proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws