Zin recensie van Frans Verdonschot
Home

Zin recensie

Review index: « Zin recensie #3 | Zin recensie #5 »

Je mening geven? schrijf een recensie over Zin »

# 4 - Frans Verdonschot

Een zeer leesbaar blad

Waardering: 8 / 10
Zin
Word abonnee van Zin

Aanbieding
Zin is een blad met ervaring. Een bron van inspiratie voor de beste tijd van je leven, met iedere maand ideeën en informatie die het leven extra kleur geven, verrassende interviews, ontroerende verhalen, tips m.b.t. exposities, boeken en theatervoorstellingen, columns van o.a. Stef Bos en Katinka Polderman en meer. Neem nu een automatisch aflopend proefabonnement van 3 nummers, geef het tijdschrift 3, 6 of 13x cadeau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 38%!


Samenvatting recensie
Het blad Zin is boven verwachting een zeer leesbaar tijdschrift dat goed van artikelen is. De hoeveelheid aan commerciŽe redactionele inhoud valt, in tegenstelling tot bij andere bladen, erg mee.

Mijn vrouw heeft een paar keer het tijdschrift Zin gekocht en mij gevraagd wat ik er van vond. Boven verwachting is het blad mij zeer goed bevallen. Het is zeer leesbaar en goed van artikelen. Na jaren het blad PLUS Magazine te hebben gelezen, ga ik dit blad opzeggen! Bij enquêtes van dit tijdschrift in het verleden heb ik, en waarschijnlijk vele en vele anderen met mij, commentaar gegeven op die enorme hoeveelheid van reclame die toegevoegd wordt. Ik heb hier niet om gevraagd! Laat dit maar aan anderen over.

Bovendien heeft het blad een steeds jongere uitstraling met veel commerciële uitingen van advertenties en redactionele inhoud. Ik heb er best begrip voor dat een blad zonder advertenties niet kan bestaan, maar het loopt de spuigaten uit! Indirekt zijn wij de folders aan het betalen. Doe de kwaliteit omhoog, ook al moet de abonnementsprijs omhoog. Ouderen gaan voor kwaliteit. Bovendien zijn wij beiden boven de 65.

Ik zal me opgeven voor een abonnement op het blad Zin, al zou het een mooi gebaar zijn wanneer ik volgende week mijn 71e verjaardag vier een leuk cadeautje in de vorm van een abonnement te mogen ontvangen. Het is maar een idee!

F. Verdonschot adresgegevens verwijderd, red.

Geef zelf je visie op Zin »

Zin krijgt van de lezers gemiddeld een 8.5

Er zijn in totaal vijf uitgebreide recensies geschreven voor het maandblad Zin, hierboven vind je recensie #4. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Zin recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over Zin

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Aanraders
SAAR Magazine
abonnement
SAAR Magazine proefabonnement
Plus Magazine
abonnement kado
Plus Magazine abonnement kado
Zin magazine
abonnement kado
Zin magazine abonnement kado
Landleven
proefabonnement
Landleven proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws