Zin recensie van Annie Heeffer
Home

Zin recensie

Navigeer: « Zin recensie #4 | Laatste recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Zin »

# 5 - Annie Heeffer

Het blad dat het dichst bij mijn interesses komt

Waardering: 9 / 10
Zin
Word abonnee van Zin

Aanbieding
Zin is een blad met ervaring. Een bron van inspiratie voor de beste tijd van je leven, met iedere maand ideeën en informatie die het leven extra kleur geven, verrassende interviews, ontroerende verhalen, tips m.b.t. exposities, boeken en theatervoorstellingen, columns van o.a. Stef Bos en Katinka Polderman en meer. Neem nu een automatisch aflopend proefabonnement van 3 nummers, geef het tijdschrift 3, 6 of 13x cadeau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 38%!


Samenvatting recensie
Zin is een tijdschrift dat zinvol is om te lezen voor mensen die zin hebben in een zinvol en boeiend bestaan. De andere bladen voor dezelfde doelgroep zijn minder compleet.

Van de bladen waar ik op was of nog ben geabonneerd, is ZIN het meest compleet. Bij de andere bladen ga ik steeds meer voelen: dit gaat niet meer over mij. Ik ben 66 jaar en hoewel ik ben gepensioneeerd, sta ik nog volop in het leven.

In de eerste plaats omdat ik twee keer per week een dagdeel op mijn kleindochters pas en getuige ben van hun leventje. Op de tweede plaats omdat ik als vrijwilliger werk in een wooncentrum voor ouderen, waar ik naast het begeleiden van bewoners naar ziekenhuis en specialist, twee gespreksgroepen mag leiden. Naast deze activiteiten werk ik al 20 jaar voor vrouwen in Latijns Amerika via de organisatie Melania Ontwikkelingssamenwerking. Mijn wereld is nog steeds niet gekrompen!

Het maandblad ZIN beantwoordt aan mijn wensen. Zonder ook maar iets tekort te doen aan de de andere afleveringen, ben ik bijzonder blij met het mei-nummer, waarin de toekomst van onze moeder Aarde bijzondere aandacht krijgt. Ik weet dat er nog andere bladen zijn voor de doelgroep waartoe ik behoor. Ik heb ze uitgeprobeerd en heb gekozen voor ZIN. De naam van dit blad is geweldig gekozen omdat het ZINvol is om dit blad te lezen en omdat ik zin heb in een zinvol en boeiend bestaan!

A. Heeffer-Jongeneelen

Geef zelf je mening over Zin »

Zin wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.5

Andere Zin recensies:
  1. 'Mooi en informatief blad voor 50+'
  2. 'Boek kruid en onkruid bij Zin, waar te koop?'
  3. 'Een aanrader!'
  4. 'Een zeer leesbaar blad'
  5. 'Het blad dat het dichst bij mijn interesses komt'

Bekijk alle meningen over Zin »

Er zijn in totaal vijf uitgebreide recensies geschreven voor het tijdschrift Zin, hierboven vind je recensie #5. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Zin recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Zin

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Aanbevolen toppers
Zin magazine
abonnement kado
Zin magazine abonnement kado
SAAR Magazine
abonnement
SAAR Magazine proefabonnement
Plus Magazine
proefabonnement
Plus Magazine proefabonnement
Landleven
proefabonnement
Landleven proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws