Denksport Filippine Vakantieboek proefabonnement aanbieding

Proefabonnement op Denksport Filippine Vakantieboek

 Nu tot wel 10% korting 
Proefabonnement: 5x Filippine 3* Vakantieboek 21,40
Denksport Filippine Vakantieboek

Het Filippine drie-sterren Vakantieboek is een puzzeluitgave voor de echte liefhebber van filippines met een enorme variatie aan vormen en soorten vragen

Bekijk de actie »
Dit proefabonnement stopt automatisch.
Denksport Filippine Vakantieboek

Alle Denksport Filippine Vakantieboek abonnement aanbiedingen

 1. 5x Denksport Filippine Vakantieboek 21,40 = 4,28 per blad
  proefabonnement5% - stopt automatisch
  Meest gekozen
 2. 13x Denksport Filippine Vakantieboek 52,65 = 4,05 per blad
  jaarabonnement10%
      Beste deal - 10% korting

Denksport Filippine Vakantieboek lees je nu al vanaf € 21.40

Aanbieding Korting   Soort abonnement
5 nummers 21,40 5% Bestel aflopend
13 nummers 52,65 10% Bestel doorlopend

Het Denksport Filippine Vakantieboek is een extra dik puzzelboek dat compleet gewijd is aan de populaire filippine-puzzel in alle denkbare soorten en maten. Een blad voor de echte liefhebber dus! De puzzels zijn allemaal op het aangename drie-sterren niveau: niet te makkelijk, maar ook niet al te moeilijk. Het boek leent zich dus perfect voor lekker relaxed puzzelen tijdens de vakantie, maar natuurlijk ook gewoon als beloning na een dag hard werken: lekker op de bank of in de tuin met een kopje thee of een glas wijn en je favoriete puzzelblad op schoot! Deze puzzelbundel telt maar liefst 96 pagina's en verschijnt iedere vier weken; als echte filippine-liefhebber kun je dus je hart ophalen aan deze uitgave van Denksport.

Voorkant Filippie Vakantieboek Het idee van een filippinepuzzel is dat naarmate je verder komt de cijfers in het diagram je steeds meer gaan helpen bij het oplossen van de puzzel: in vakjes met gelijke cijfers komen gelijke letters. De kruiswoordfilippine is de basisvorm, maar er zijn allerlei leuke variaties mogelijk: in de vorm van het diagram maar ook wat betreft de vragen, omschrijvingen en opgaven. Veelal onstaat er in een verticale kolom een oplossing die, als je nog één of een paar woorden mist, net dat beetje extra houvast kan bieden in het helemaal oplossen van de puzzel. In andere gevallen kun je de oplossing in een apart blok invullen aan de hand van het principe gelijke cijfers = gelijke letters.

Welke soorten filippines kun je allemaal verwachten in het Filippine Vakantieboek? We zetten ze even op een rijtje:

 • Kruiswoord - de standaard filippine gegoten in een kruiswoorddiagram.
 • Quizfilippine - deze variant is voor de liefhebber van trivia. De oplossingen zijn hier de antwoorden op allerlei soorten quizvragen.
 • Aanvulpuzzel - bij deze vorm is het de bedoeling om zegswijzen, liedteksten, namen en dergelijke aan te vullen. Bijvoorbeeld: 'vergulde..., stinkende waren'. (Oplossing: opschriften).
 • Boekfilippine - een filippine in boekvorm waarbij je per rij (links en rechts) 2 oplossingen in moet vullen.
 • Cryptogram filippine - hier zijn de gegeven omschrijvingen cryptisch van aard. Bijvoorbeeld: 'een kei van een letter'. (Oplossing: klinker).
 • Knoopfilippine - een kruiswoord-variant met een diagram in de vorm van knopen. Het pijltje geeft aan in welke richting het woord ingevuld moet worden. Aangezien woorden elkaar kruisen biedt dit extra aanknopingspunten voor andere oplossingen.
 • Slangenfilippine - in deze kruiswoordachtige variant kruisen de te vinden woorden elkaar als een soort van slang. De vakjes op de kruisingen bieden hierbij net zoals bij de knoopvariant dus extra houvast in het oplossen van de puzzel.
 • Vertaalpuzzel - hier wordt je kennis van vreemde talen getest. Het is de bedoeling de gegeven woorden in een vreemde taal of vice versa te vertalen.

Naast de hierboven genoemde soorten vind je in het Vakantieboek ook vaak de ABC-Mix, lijstfilippine en de themafilippine terug.

Ben je dol op filippines en heb je daarnaast wel graag wat variatie in deze puzzelvorm? Profiteer dan nu van de kortingsactie voor nieuwe abonnees en neem een abonnement op het Filippine 3* Vakantieboek! Als abonnee profiteer je het eerste jaar van 25% korting op de prijs van losse nummers en vervolgens altijd minstens 10%. Verder hoef je niet meer naar de winkel en krijg je het nieuwste nummer altijd thuisbezorgd voordat deze in de winkels ligt. Tip: je kunt het blad ook aan iemand anders geven, bijvoorbeeld voor een verjaardag of als cadeau voor moederdag of vaderdag.

Andere populaire filippine puzzelboekjes van Denksport zijn onder andere:

 • 10 voor Taal met filippinepuzzels10 voor Taal Filippine Klassiek - een uitgave in de 10 voor taal reeks van Denksport met onder andere kruiswoord-, quiz- en cryprofilippines.
 • 10 voor Taal Filippine Quizkrakers - het puzzelblad voor de liefhebber van quizvragen met trivia, anagrammen, raadsels, rebussen en zinnen die moeten worden aangevuld.
 • Scheurblok met filippinepuzzelsFilippine Scheurblok - een handig en compact puzzelblok met iedere editie maar liefst 144 filippines met de oplossingen op de achterkant van ieder velletje.

Het proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch. Het abonnement van 13 nummers voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na afloop van de kortingsperiode automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vervolgens maandelijks opzegbaar is. Opzeggen is eenvoudig en kan via e-mail (klantenservice@denksport.nl), telefonisch of per brief. Denksport Filippine 3* Vakantieboek verschijnt dertien keer per jaar (iedere vier weken); het blad wordt uitgegeven door Keesing Nederland BV.

Deel deze Denksport Filippine Vakantieboek aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Denksport Filippine Vakantieboek »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Filippine 3* Vakantieboek acties met korting

Aanbieding 1 - Proefabonnement: 5x Filippine 3* Vakantieboek € 21,40  stopt automatisch: ja

Van
22,50
Voor21,40
Korting5 %
5%
korting

Vijf keer Filippine 3* Vakantieboek voor 21,40. Het proefabonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 13x Filippine 3* Vakantieboek € 52,65  stopt automatisch: nee

Van
58,50
Voor52,65
Korting10 %
10%
korting

Nu dertien edites (een jaar) van het Filippine Vakantieboek drie sterren met 10% korting!

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Meer proefabonnementen in puzzelbladen

Het blad Win!
Win!
Proefabonnement: 5x Win! 23,50

Bent u ook zo gek op puzzelen? Lekker ontspannen op de bank of in de tuin? Iedere keer weer veel puzzelplezier met Win (voorheen Bingo)!
 67 recensiesUw besparing: 1,25

5%
korting
Van € 24,75 voor € 23,50
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het puzzelblad Kruiswoord puzzelboekjes
Denksport Kruiswoord Puzzels 3 sterren
Proefabonnement: 5x Denksport Kruiswoord 3 sterren 18,75

Maak kennis met vele varianten op het bekende kruiswoordraadsel. Puzzel vijf edities lang mee met Denksport Kruiswoord puzzelboeken! Proefabonnement stopt automatisch!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 1,00

5%
korting
Van € 19,75 voor € 18,75
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het puzzelblad Varia Bundel drie sterren
Denksport Varia 3* Bundel
Proefabonnement: 5x Denksport Varia Bundel 3* 21,85

Denksport Puzzel Varia 3* brengt elke maand een zeer gevarieerd puzzelaanbod. Neem nu een proefabonnement van 5 nummers of kies voor een abonnement van een jaar met 10% korting op de prijs van losse puzzelboeken!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 1,15

5%
korting
Van € 23,00 voor € 21,85
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Denksport Filippine Vakantieboek proefabonnement aanbieding, rubriek puzzelboeken. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Denksport Woordzoeker 4 sterren
Denksport Varia 3* Bundel
proef abonnement
Denksport Varia 3* Bundel
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws