Het AD Algemeen Dagblad recensie van Anja Rietveld

Laat een beoordeling achter over het AD Algemeen Dagblad en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

AD Algemeen Dagblad recensie

Je mening geven? schrijf een recensie over het AD Algemeen Dagblad »

# 6 - Anja Rietveld

Genoegen of ongenoegen?

Waardering: 7 / 10
Het AD Algemeen Dagblad
Word abonnee van het AD Algemeen Dagblad

Aanbieding
AD aanbieding: lees de krant nu 4 weken voor slechts 1 euro per week. Het proefabonnement stopt automatisch en omvat zowel de papieren krant als toegang tot de digitale versie van het Algemeen Dagblad én op zaterdag Mezza Magazine en de bijlagen Z & Zo. Kiezen voor zaterdag + digitaal of alleen digitaal is ook mogelijk. Het AD langer proberen? Kies dan voor 6 weken voor 10 euro of voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement met korting: Weekend vanaf 4 euro, Compleet vanaf 6 euro en Digitaal vanaf 3,50 per week.


Samenvatting recensie
Het AD is een veelzijdige krant, echter had ze in het verleden wel wat meer uitstraling. De rubrieken en artikelen zijn best goed, alleen zijn ze niet echt gestroomlijnd en worden ze vaak over meerdere pagina's uitgesmeerd.

De krant. Het is weer ochtend, de krant valt zo weer in de brievenbus. Iedere ochtend wacht ik op de AD krant. Het is best een veelzijdige krant, maar zeg nu zelf: de krant uit het verleden had wat meer uitstraling. Daar ging je echt voor zitten. Ik vind de krant nu teveel gezoek. De rubrieken zijn niet gestroomlijnd, ze vliegen van hot naar her. Zo ben je aan het lezen en zo moet je weer op een andere bladzijde verder. Wat een gedoe, denk ik dan.

Heeft iemand bij de redactie niet verder gekeken dan zijn neus lang is? Want zo is de krant niet handelbaar, ik bedoel niet leesbaar in een gezellig uurtje dat je over hebt om te lezen. Maar ja, tijd en geld, dat zal het zijn denk ik nog, goed pratend voor het AD. Want ik moet wel bekennen dat de rubrieken best goed zijn. En het is toch gezelliger om iets van een nieuwsblad in je hand te hebben dan op je pc de krant te lezen. Daar gaat écht niets van uit. Maar, zo zal de redactie bijna wel gaan denken, mensen hebben altijd wel wat te zeuren. Is het niet over het weer dan is het wel over de krant.

Ik vind de onderzoeken die gedaan worden door het AD heel goed, deze lees ik dan ook graag. Sport is wat voor mijn man, daar vind ik niets aan. Graag zou ik wat meer speciaal voor de vrouw in de krant willen, bijvoorbeeld echte 'vrouwenroddels'. Nou ja, dat hoeft nou ook weer niet, maar een leuk verhaal van een schrijfster of sportvrouw lijkt mij ook wel leuk, of iets van kinderen die zelf eens een interview maken of op scholen verhalen maken voor in de krant. Dat lijkt mij ook leuk voor de kinderen, om zo meer de krant te leren lezen. Maar ja, wie ben ik? Nu: ik ben gewoon een huisvrouw, hoewel huisvrouw zijn tegenwoordig best ongewoon is. Mijn naam is Anja en de krant verdient naar mijn mening een 7. Dat cijfer zou hoger kunnen als de krant wat meer overzichtelijk werd.

Geef zelf je beoordeling over het AD Algemeen Dagblad »

Het AD Algemeen Dagblad krijgt van de lezers gemiddeld een 7.8

Er zijn in totaal tien uitgebreide recensies geschreven voor het dagblad het AD Algemeen Dagblad, hierboven vind je recensie #6. Lees je deze krant ook, of heb je het AD Algemeen Dagblad recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het AD Algemeen Dagblad

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
AD Algemeen Dagblad
AD Algemeen Dagblad
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
3. Jouw mening over het AD Algemeen Dagblad

   Bekijk de richtlijnen voor het schrijven van een review

Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Meer aanbiedingen
Telegraaf
zaterdag papier + ma-za digitaal abonnement
Telegraaf proefabonnement
TrosKompas
abonnement
TrosKompas proefabonnement
Volkskrant
proefabonnement
Volkskrant proefabonnement
AD Weekend
proefabonnement
AD Weekend proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws