Het AD Algemeen Dagblad recensie van m. b. diepenbroek
Home

Laat een beoordeling achter over het AD Algemeen Dagblad en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

AD Algemeen Dagblad recensie

Je mening geven? schrijf een recensie over het AD Algemeen Dagblad »

# 8 - m. b. diepenbroek

Partnerbestendig

Waardering: 9 / 10
Het AD Algemeen Dagblad
Word abonnee van het AD Algemeen Dagblad

Aanbieding
AD aanbieding: lees de krant nu 4, 6 of 8 weken voor slechts 4 euro. Het proefabonnement stopt automatisch en omvat naast de papieren krant toegang tot de digitale versie van het Algemeen Dagblad én op zaterdag Mezza Magazine en de bijlagen Z & Zo. Kiezen voor zaterdag + digitaal of alleen digitaal is ook mogelijk. Het AD langer proberen? Kies dan voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement met korting: Zaterdag + Digitaal vanaf 3,75, Compleet vanaf 5,50 en Digitaal vanaf 3,25 per week.


Samenvatting recensie
Het AD Algemeen Dagblad is een krant met uitstekende lay-out en grijpklare katernen. Het is echt een algemeen dagblad, dat zie je terug in de ingezonden brieven en commentaren van de redactie.

Het Algemeen Dagblad is écht een algemeen dagblad, dat vond ik twintig jaar geleden niet en mijn politieke voorkeur (links) is echt niet veranderd. Ik zie dat terug in de ingezonden brieven en in de redactionele commentaren.

Heel belangrijk is uiteraard het leesplezier. Een krant deel je veelal met een partner. Heeft die de krant eerder dan jij te pakken en wil je toch het sport- of reisdeel (af-)pakken, dan heeft dat bij het AD een storingsvrije ontvangst tot gevolg. Geen enkele andere krant heeft zulke geweldige grijpklare katernen paraat. Kortom een partnerbestendige krant. Een uitstekende lay-out voorkomt way-out!

Het enige minpuntje - maar dat is wel erg persoonlijk - is dat ik er niet of weinig advertenties aantref van het openbaar onderwijs. Een algemene zaak zou je toch zeggen. Toch ook iets (al)gemeens!

Geef zelf je visie op het AD Algemeen Dagblad »

Het AD Algemeen Dagblad krijgt van de lezers gemiddeld een 7.8

Er zijn in totaal tien uitgebreide recensies geschreven voor het dagblad het AD Algemeen Dagblad, hierboven vind je recensie #8. Lees je deze krant ook, of heb je het AD Algemeen Dagblad recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het AD Algemeen Dagblad

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Aanbevelingen
Volkskrant
proefabonnement
Volkskrant proefabonnement
TrosKompas
abonnement
TrosKompas proefabonnement
AD Weekend
proefabonnement
AD Weekend proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws