Het AD Algemeen Dagblad recensie van J Gerven
Home

Laat een beoordeling achter over het AD Algemeen Dagblad en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Het AD Algemeen Dagblad recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over het AD Algemeen Dagblad »

# 5 - J Gerven

Telefoonterreur

Waardering: 4 / 10
Het AD Algemeen Dagblad
Word abonnee van het AD Algemeen Dagblad

Aanbieding
AD aanbieding: lees de krant nu 4, 6 of 8 weken voor slechts 4 euro. Het proefabonnement stopt automatisch en omvat naast de papieren krant toegang tot de digitale versie van het Algemeen Dagblad én op zaterdag Mezza Magazine en de bijlagen Z & Zo. Kiezen voor zaterdag + digitaal of alleen digitaal is ook mogelijk. Het AD langer proberen? Kies dan voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement met korting: Zaterdag + Digitaal vanaf 3,75, Compleet vanaf 5,50 en Digitaal vanaf 3,25 per week.


Evenals gisteren en eergisteren kreeg ik vanmorgen weer een telefoontje van een juffrouw die mij wilde informeren hoe goed het AlgemeenDagblad wel niet is. Neen juffrouw! Het Algemeen Dagblad is niet goed!

Om te beginnen zou de Nederlandse pers moeten registreren hoe gruwelijk dergelijke telefoonterreur is. En zeker niet hieraan meedoen.

Ten tweede, als de registratie zelfs al niet bij kan houden wie er gebeld wordt en wanneer, hoe kan ik dan ooit verwachten dat een dergelijke organisatie zich zal houden aan een contract betreffende het dagelijks leveren van een krant? Hopelijk heb ik die juffrouw heden morgen ervan kunnen overtuigen dat ik verschoond wens te blijven van verdere terreur. En nu maar hopen dat het weer over is voor het komend half jaar, de sequentie waarmee het AD meent mij te kunnen overtuigen.

Helaas, dames en heren van 's Neerlands meest immorele courant, mijn geheugen strekt iets langer dan waartoe u uw publiek toe in staat acht. Ook over een half jaar wil ik geen abbonement op uw krant.

Adresgegevens verwijderd, red.

Noot van de redactie: onder meer hierom bieden wij op deze site de bezoeker, zonder daarbij opdringerige methoden toe te passen, de mogelijkheid om zelf een keuze te maken uit een tijdschrift of krant. Hij of zij komt hier vrijwillig en kiest zelf of er wel of geen proefabonnement wordt afgesloten.

Geef zelf je mening over het AD Algemeen Dagblad »

Het AD Algemeen Dagblad wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 7.8

Er zijn in totaal tien uitgebreide recensies geschreven voor de krant het AD Algemeen Dagblad, hierboven vind je recensie #5. Lees je deze krant ook, of heb je het AD Algemeen Dagblad recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over de krant het AD Algemeen Dagblad

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Aanbevolen toppers
AD Weekend
proefabonnement
AD Weekend proefabonnement
TrosKompas
abonnement
TrosKompas proefabonnement
Volkskrant
proefabonnement
Volkskrant proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws