Het AD Algemeen Dagblad recensie van M.B.M. Draër
Home

Laat een beoordeling achter over het AD Algemeen Dagblad en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

AD Algemeen Dagblad recensie

Navigatie: « AD Algemeen Dagblad recensie #9 | Laatste recensie

Je mening geven? schrijf een recensie over het AD Algemeen Dagblad »

# 10 - M.B.M. Draër

Zaterdagkrant / weekend bijlage

Waardering: 7 / 10
Het AD Algemeen Dagblad
Word abonnee van het AD Algemeen Dagblad

Aanbieding
AD aanbieding: lees de krant nu 4, 6 of 8 weken voor slechts 4 euro. Het proefabonnement stopt automatisch en omvat naast de papieren krant toegang tot de digitale versie van het Algemeen Dagblad én op zaterdag Mezza Magazine en de bijlagen Z & Zo. Kiezen voor zaterdag + digitaal of alleen digitaal is ook mogelijk. Het AD langer proberen? Kies dan voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement met korting: Zaterdag + Digitaal vanaf 3,75, Compleet vanaf 5,50 en Digitaal vanaf 3,25 per week.


Samenvatting recensie
De zaterdagkrant van het AD mist een uitgebreide bijlage met reistips en toeristische informatie.

Jarenlang hebben wij genoten van de zaterdagkrant, en dan met name van de bijlage "Reiswereld". Ik heb van de afgelopen vier jaar deze bijlages bewaard en er vele tientallen "gouden tips" voor mezelf en anderen aan over gehouden. Of het nu ging om vakanties, weekend-trips of hotel-adresjes, deze bijlage was TOP, hélemaal AF !

Sinds enkele maanden echter heeft het AD deze bijlage niet meer, en is ervoor in de plaats een "weekend-bijlage" met diverse onderwerpen gekomen. Echter, dat wat er nog over is van de toeristische informatie en tips, is een uitermate slap en pover aftreksel van de eens zo fantastische "Reiswereld".

Wij zijn ervan overtuigd dat er velen met ons zo over denken. Alleen in de naaste familie zijn er 6 mensen die het AD lezen, waarvan er 4 net zo over denken, en ook toen we vandaag in Albert Heijn liepen en het erover hadden, waren er meteen nog twee mensen die het roerend met ons eens waren.

Het kan bijna niet anders of de krant moet hier heel veel berichten over ontvangen hebben. Ook raden wij het Algemeen Dagblad aan eens op de voorpagina van de zaterdag-krant een klein enquete formulier te plaatsen, waarin men de lezers specifiek naar dit punt vraagt (met de mogelijkheid dit per post te retourneren of erover te kunnen bellen - immers veel ouderen maken geen gebruik van internet) .

In de hoop dat wij binnen niet al te lange tijd de ouderwets gezellige "Reiswereld" weer in de zaterdagkrant mogen aantreffen, verblijven wij.

Geef zelf je beoordeling over het AD Algemeen Dagblad »

Het AD Algemeen Dagblad krijgt van de lezers gemiddeld een 7.8

Er zijn in totaal tien uitgebreide recensies geschreven voor het dagblad het AD Algemeen Dagblad, hierboven vind je recensie #10. Lees je deze krant ook, of heb je het AD Algemeen Dagblad recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het AD Algemeen Dagblad

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Andere aanbiedingen
AD Weekend
proefabonnement
AD Weekend proefabonnement
TrosKompas
abonnement
TrosKompas proefabonnement
Volkskrant
proefabonnement
Volkskrant proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws