De Telegraaf verkiezingsactie: 4 weken de krant met korting

Telegraaf Verkiezingsaanbieding

Blijf op de hoogte van de verkiezingen met de krant

De Telegraaf heeft weer een mooie aanbieding: u kunt nu vier weken de krant lezen met flinke korting gedurende de verkiezingsperiode. U kunt kiezen uit week, weekend (maandag + zaterdag) of volledig digitaal. Lees meer in dit artikel.

Verkiezingsabonnement TelegraafOchtendkrant de Telegraaf komt vlak voor de verkiezingen nog even met een scherpe actie: u kunt nu vier weken de krant lezen, al vanaf 1 euro 50 per week! Het verkiezingsabonnement van een andere grote landelijke krant kennen we natuurlijk allemaal van de reclame op televisie. Bij de Telegraaf vonden ze dat ze niet achter konden blijven en daarom komt dit dagblad nu ook met een speciaal en aantrekkelijk verkiezingsaanbod!

Over de Telegraaf verkiezingsactie

Wat houdt deze tijdelijke Telegraaf aanbieding precies in? U kunt gedurende vier weken vrijblijvend de laatste week (of weken, afhankelijk van welke ingangsdatum u wenst) voor de verkiezingen voor de Tweede Kamer, de uitslag en het begin van het spannende proces van de formatie volgen middels een voordelig proefabonnement. U heeft hierbij de keuze uit drie abonnementsvormen:

  1. Telegraaf compleetVier weken de krant in de brievenbus én iedere dag digitaal lezen. Bij deze variant betaalt u slechts 3 euro per week. De krant valt van maandag tot en met vrijdag voor 7:00 op de mat en op zaterdag voor half acht. De zaterdagkrant is natuurlijk extra dik, en met de weekendmagazines VROUW en VRIJ komt u het weekend wel door.
  2. Telegraaf zaterdag en maandagVier weken de krant op zaterdag en maandag in de bus én toegang tot alle digitale edities. U kunt de digitale Telegraaf van maandag tot en met zondag via de apps voor tablets en smartphones raadplegen. Voor deze variant betaalt u slechts 2 euro per week. Ook bij deze abonnementsvorm krijgt u de dikke weekendkrant en de magazines VRIJ en VROUW op papier.
  3. Telegraaf digitaal via smartphone en tabletVier weken de krant volledig digitaal, dus geen papieren editie in de bus. U kunt de krant iedere dag al vanaf 2 uur 's nachts, zodra de papieren editie van de drukpersen rolt, raadplegen. Dit kan via de app 'Telegraaf krant' die zowel voor iOs (iPhones en iPads) als voor Android apparaten beschikbaar is. Voor deze variant betaalt u slechts 1 euro 50 per week.

Profiteer nu snel van deze superscherpe aanbieding voor de Telegraaf en volg al het nieuws rond de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 op de manier die bij u past: compleet (papier+digitaal), in het weekend op papier en de rest van de week digitaal of alleen iedere dag digitaal. Als u snel reageert krijgt u ook op 6 maart de speciale verkiezingsbijlage. Alle proefabonnementen stoppen automatisch.

Wat schreef de Telegraaf de afgelopen tijd over de aanstaande verkiezingen?

De aanloop naar de verkiezingen lijkt dit jaar nog meer aandacht van de media te krijgen dan gewoonlijk. En dat is ook niet zo verwonderlijk: de partijen, hun lijsttrekkers en de politici zelf worden ook steeds communicatiever, zowel via internet als de traditionele media. Aan de kranten de schone en moeilijke taak om al dit nieuws op een objectieve wijze te brengen en eventueel nepnieuws tijdig te signaleren. Waar ging het de afgelopen week over in de Telegraaf qua politiek? Hieronder een korte samenvatting:

Voorpagina van de Telegraaf van zaterdag 18 februari

Op zaterdag ligt GroenLinks lijsttrekker Jesse Klaver onder vuur in de Telegraaf. Volgens de krant is 'de zelfverklaard premierskandidaat niet zo oorspronkelijk als zijn beeldvormers willen doen laten geloven'. In het uitgebreide artikel op pagina 2 en 3 wordt Klaver verweten dat zijn uitstraling en voorkomen zijn 'geleend', zijn uitspraken zijn gekopiëerd en dat zijn verleden minder ellendig en armzalig was dan hij zelf beweert.

In de krant van maandag krijgen we een mooi vervolg: 'Klaver ziet complot' kopt de Telegraaf. Klaver zou volgens het dagblad op 'Trumpiaanse' wijze hebben gereageerd op het artikel in de zaterdagkrant door het een 'onzinverhaal' en een aanval te noemen. Verderop kunnen we lezen dat ook de PvdA de aanval heeft geopend op de standpunten van de leider van GroenLinks. Vooral de groene plannen, de maatregelen met betrekking tot het milie dus, zouden volgens PvdA'ers Lodewijk Asscher en Jeroen Dijsselbloem (Minister van Financiën) ontwrichtend zijn en niet sociaal omdat de gewone man er teveel op achteruit gaat.

Op dinsdag is er volop aandacht voor Geert Wilders. 'Een gemiste kans, Geert' lezen we in de kop. Daarmee wordt verwezen naar het tweede debat dat Wilders heeft afgezegd. Na het premiersdebat dat voor 26 februari gepland stond en inmiddels is afgelast omdat zowel Mark Rutte als Wilders afzegden wegens het niet nakomen van eerder gemaakte afspraken over het maximaal aantal deelnemers, laat Wilders nu ook het Carré-debat op 5 maart schieten. Collega-lijsttrekkers noemen het 'minachting van de kiezers' en politiek strategen uit Den Haag zijn bang dat Wilders 'zichzelf in de voet schiet' De twee debatten die vooralsnog wel doorgaan zijn dat op 13 maart tegen Rutte bij EenVandaag en dat op 14 maart in het slotdebat bij de NOS tegen Lodewijk Asscher en Gert-Jan Segers, de voorman van de Christenunie.

In het midden van de werkweek, op woendag, kunnen we even bijkomen van het geweld van de voorgaande dagen. Er is wel een kort bericht over 50Plus op pagina 6: '50Plus valt door de mand'. Volgens de berekeningen van het CPB dat de week ervoor de plannen van 11 partijen had doorgerekend kost het plan om de AOW-leeftijd terug te brengen naar 65 jaar de staatskas per jaar bijna 13 miljard euro. Volgens Henk Krol, de leider van 50Plus, zou het allemaal een groot misverstand zijn. Zijn politieke tegenstanders van VVD en PvdA spreken al schande van zijn ideeën en beweren dat Krol 'niet weet haar hij het over heeft'.

Op donderdag gaat de Telegraaf uitgebreid in op het plan van Henk Krol van 50Plus om de AOW-leeftijd terug te brengen naar 65 en de daarmee onherroepelijk gepaard gaande korting op de oudedagsvoorziening. De partij zelf is not amused en zou Krol tijdelijk op een zijspoor hebben gezet nadat deze voor draaiende camera's geen antwoord kon geven en de pers vervolgens beschuldigde 'vooringenomen te zijn'. De partij zelf noemt het optreden onhandig, en volgens andere partijen zou 50Plus weleens een fatale fout kunnen hebben gemaakt.

U ziet het: volop nieuws over de politiek en de verkiezingen in de Telegraaf de afgelopen week. Daarnaast is er in dit ochtendblad natuurlijk ook plaats voor het laatste nieuws uit het buitenland, financieel en economisch nieuws in het katern DFT, sport, cultuur en nieuws van en over de sterren in de rubriek Privé. Daarnaast is in iedere editie plaats voor strips, puzzels van Denksport, recepten en de tv gids van vandaag.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws