De Volkskrant recensie van J.A. Holtkamp
Home

Laat een beoordeling achter over de Volkskrant en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

De Volkskrant recensie

Navigeren: « Volkskrant recensie #10 | Laatste recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over de Volkskrant »

# 11 - J.A. Holtkamp

Volkskrant te veel op de randstad gericht

Waardering: 7 / 10
De Volkskrant
Word abonnee van de Volkskrant

Aanbieding
Volkskrant actie: lees deze kwaliteitskrant nu 4, 6 of 8 weken voor slechts 4 euro! Het proefabonnement stopt automatisch. Kies uit 4 weken van maandag t/m zaterdag de krant op papier en dagelijks digitaal, 6 weken 's zaterdags de krant op papier en dagelijks digitaal of 8 weken volledig digitaal. Inclusief onbeperkt toegang tot artikelen en op zaterdag Volkskrant Magazine. De VK langer proberen? Kies dan voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement met korting, al vanaf 3,95 per week voor Digitaal, 4,50 per week voor Zaterdag + Digitaal en 6,50 per week voor Compleet.


Ik lees de Volkskrant vooral wegens de politieke kleur, die links van het midden is. Wat ik mis in de Volkskrant is het volgende: Het is een landelijk dagblad en de krant zou daarom volgens mij ook meer aandacht moeten besteden aan belangrijk nieuws uit de regio's Noord en Zuid. Bijvoorbeeld de fakkeloptocht in Groningen werd nauwelijks genoemd. Ook lees ik weinig over Leeuwarden, de stad die dit jaar Culturele hoofdstad van Europa is. De Rotterdamse IFFR en de Amsterdamse IDFA krijgen wel heel veel aandacht.

Terwijl een uniek gebeuren als de activiteiten die rondom de opening van de Culturele hoofdstad worden georganiseerd nauwelijks in de krant wordt genoemd tot nu toe. Nederland lijkt ook voor de Volkskrant op te houden bij Almere en Utrecht.
Veel mensen in mijn omgeving besluiten daarom toch maar de regionale krant te gaan lezen. Jammer, dat zou echt anders kunnen. Sta er eens vaker bij stil dat buiten de randstad ook lezers wonen. Als u hen wilt behouden en tevens nieuwe lezers wilt aantrekken.

Geef zelf je oordeel over de Volkskrant »

De Volkskrant wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 7.6

Er zijn in totaal elf uitgebreide recensies geschreven voor de krant de Volkskrant, hierboven vind je recensie #11. Lees je deze krant ook, of heb je de Volkskrant recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over de krant de Volkskrant

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws