De Volkskrant recensie van Marit Politiek
Home

Laat een beoordeling achter over de Volkskrant en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

De Volkskrant recensie

Navigeren: « Volkskrant recensie #6 | Volkskrant recensie #8 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over de Volkskrant »

# 7 - Marit Politiek

Bereikbaarheid callcenter beneden de maat

Waardering: 8 / 10
De Volkskrant
Word abonnee van de Volkskrant

Aanbieding
Volkskrant actie: lees deze kwaliteitskrant nu 4, 6 of 8 weken voor slechts 4 euro! Het proefabonnement stopt automatisch. Kies uit 4 weken van maandag t/m zaterdag de krant op papier en dagelijks digitaal, 6 weken 's zaterdags de krant op papier en dagelijks digitaal of 8 weken volledig digitaal. Inclusief onbeperkt toegang tot artikelen en op zaterdag Volkskrant Magazine. De VK langer proberen? Kies dan voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement met korting, al vanaf 3,95 per week voor Digitaal, 4,50 per week voor Zaterdag + Digitaal en 6,50 per week voor Compleet.


Samenvatting recensie
De Volkskrant is een krant met een hoge journalistieke kwaliteit, maar de bereikbaarheid van het callcenter voor abonnees laat veel te wensen over.

De Volkskrant - ik keek er met weemoed naar uit. Een proefabonnement om vervolgens te kijken of de krant die ik jarenlang dagelijks las nog steeds 'mijn krant' is (enkele jaren geleden opgezegd wegens wanbezorging). En ja hoor: maandag 3 september was het zover: dag 1. Heerlijk. Ouderwets vroeg opstaan, kopje koffie erbij en heerlijk de krant doorspitten. Dat heeft enkele dagen geduurd. Vorige week maandag en dinsdag is de krant niet bezorgd en ik kwam niet door het speciale telefoonnummer heen... In de ochtend. In de middag uiteindelijk wel, maar toen kon de krant pas de volgende dag nabezorgd worden. Dit is overigens niet gebeurd, net als de krant van de volgende dag zelf. Balen. Ook nu niet nageleverd. Daarna is het weer goed gegaan met de bezorging.

Alleen: Het proefabonnement zou vier weken (24 dagen) duren, maar na drie weken hield het feest alweer op! Vandaag kwam de krant niet meer. Volgens de mevrouw van het callcenter (vrijdag kreeg ik een belletje met de vraag of ik tevreden ben met de Volkskrant en of ik toch niet een jaarabonnement wil) kon ze mijn klacht niet noteren en ze kon mij melden dat ik afgelopen zaterdag mijn laatste exemplaar zou ontvangen. Ik legde haar uit dat dat een week langer hoort te zijn, met het verzoek hier een notitie van te maken, maar dat was volgens de dame in kwestie niet mogelijk.

Beste mensen van de Volkskrant: Waarom? Zo'n fijne krant, zulke vreemde service... callcenters met afdelingen die niet stroken? Ellenlange wachttijden? Ik wil graag 'mijn week' waar ik recht op heb bezorgd krijgen, incluis mijn twee gemiste kranten ook! Vandaag heb ik weer gebeld, maar er wordt niet opgenomen... na 9 minuten heb ik opgehangen. Enkele jaren geleden kenden jullie niet de lange wachttijden van een antwoordapparaat, maar gewoon een vriendelijke medewerker!

Succes met bovenstaande, ondanks dat wil ik de Volkskrant wel graag loven om zijn journalistieke kwaliteit.

Geef zelf je oordeel over de Volkskrant »

De Volkskrant wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 7.6

Er zijn in totaal elf uitgebreide recensies geschreven voor de krant de Volkskrant, hierboven vind je recensie #7. Lees je deze krant ook, of heb je de Volkskrant recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over de krant de Volkskrant

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Andere acties
VPRO Gids
proefabonnement
VPRO Gids proefabonnement
Vrij Nederland
proefabonnement
Vrij Nederland proefabonnement
Volkskrant Digitaal
digitaal basis abonnement
Volkskrant Digitaal proefabonnement
NRC
zaterdag papier + ma-za digitaal abonnement
NRC proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws