De Volkskrant recensie van Robert de Smet
Home

Laat een beoordeling achter over de Volkskrant en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

De Volkskrant recensie

Navigeer: « Volkskrant recensie #8 | Volkskrant recensie #10 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over de Volkskrant »

# 9 - Robert de Smet

Blij dat ik lees inzonderd de Volkskrant

Waardering: 9 / 10
De Volkskrant
Word abonnee van de Volkskrant

Aanbieding
Volkskrant actie: lees deze kwaliteitskrant nu 4, 6 of 8 weken voor slechts 4 euro! Het proefabonnement stopt automatisch. Kies uit 4 weken van maandag t/m zaterdag de krant op papier en dagelijks digitaal, 6 weken 's zaterdags de krant op papier en dagelijks digitaal of 8 weken volledig digitaal. Inclusief onbeperkt toegang tot artikelen en op zaterdag Volkskrant Magazine. De VK langer proberen? Kies dan voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement met korting, al vanaf 3,95 per week voor Digitaal, 4,50 per week voor Zaterdag + Digitaal en 6,50 per week voor Compleet.


Samenvatting recensie
Een van de taken van een krant is nieuws maken. De journalisten van de Volkskrant lijken meer dan andere media nieuws kunnen maken.

Een verloren zoon is sedert enige weken teruggekeerd in de schoot van de Volkskrant. Ik beken het: een tijdlang ben ik vreemdgegaan. Eerst was er een oude dame (NRC) en vervolgens bij een leuk jong ding (NRC-next). De oude dame was heel gedegen maar ze had te weinig hart. Het jonge ding was zeker geen huppelkut en ze had ook soul. En toch ontbrak er iets aan.

Een krant heb je voor het nieuws. Een van de taken van de krant is ook nieuws maken. Een krant heeft te weinig reden tot bestaan als het een verzameling uitgeschreven teksten van de persbureaus en van teletekst zou zijn. Ik merk dat de journalisten van De Volkskrant meer dan andere media nieuws kunnen maken.

De Volkskrant is zelf ook een spiegel van de samenleving: ooit de krant van meneer pastoor, daarna de ommekeer door de denimgeneratie en dan nu gelukkig het ongewisse en de dynamiek van deze tijd. In een ding is ze hetzelfde: meer dan drukinkt.

Geef zelf je mening over de Volkskrant »

De Volkskrant wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 7.6

Er zijn in totaal elf uitgebreide recensies geschreven voor de krant de Volkskrant, hierboven vind je recensie #9. Lees je deze krant ook, of heb je de Volkskrant recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over de krant de Volkskrant

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws